Kamienios 16.07.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam, Dom w trakcie budowy. Na fundamenty poszedł lepik + 2 razy papa.Na to zaprawa i porotherm. Pierwsze cegły były murowane tydzień temu. Mam pytanie bo dzisiaj zauważyłem, że cegły są wilgotne (ciemniejsze) przy styku z fundamentami. Czy to może być oznaka, że coś jest źle zaizolowane, czy na razie to nic nie znaczy bo murowane było kilka dni temu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek-jg 16.07.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam, Dom w trakcie budowy. Na fundamenty poszedł lepik + 2 razy papa. Na to zaprawa i porotherm. Pierwsze cegły były murowane tydzień temu. Mam pytanie bo dzisiaj zauważyłem, że cegły są wilgotne (ciemniejsze) przy styku z fundamentami. Czy to może być oznaka, że coś jest źle zaizolowane, czy na razie to nic nie znaczy bo murowane było kilka dni temu? Pozdrawiam Witam.Do czasu aż mury nie zostaną zakryte każdy deszcz będzie powodował takie objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamienios 16.07.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 W tym tygodniu padało więc to pewnie to. Ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts