f.5 08.02.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 jeszcze jedno czy cena podana to cena na gotowo z montazem klamkami podcinaniem i jeszcze nie wiem z czym ? zastanawia mnie jedna rzecz bo zerknęłem do dziennika Beaty.dlaczego na gorze w przedpokoju ze tak to okresle nie ma drzwi z szybkami tak samo u Basi chyba. wiadomo pełne drzwi to ciemy przedpokoj.jesli tak zrobię nawet w dzien będę miał totalnie ciemno (taki mam projekt)Pełne są ładne ale......wiem jutro niedziele to się tam kartnę z moją Ewą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.02.2014 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 jeszcze jedno czy cena podana to cena na gotowo z montazem klamkami podcinaniem i jeszcze nie wiem z czym ? zastanawia mnie jedna rzecz bo zerknęłem do dziennika Beaty. dlaczego na gorze w przedpokoju ze tak to okresle nie ma drzwi z szybkami tak samo u Basi chyba. wiadomo pełne drzwi to ciemy przedpokoj. jesli tak zrobię nawet w dzien będę miał totalnie ciemno (taki mam projekt) Pełne są ładne ale......wiem jutro niedziele to się tam kartnę z moją Ewą Hej, mi z szybkami się nie podobają a mam okno w gornym holu wiec swiatla nie potrzebuje. Ja mam 2x drzwi otwierane przez oscieznice, chowane zawiasy, klamki magnetyczne i cena mniej więcej jak podala Basia ale teraz jest troszkę już drożej. Kolezanka wlasnie niedawno u Pana Robeta zamawiala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.02.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ja mam zawsze drzwi otwarte,bo lubie ,a nie z potrzeby światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djcezar 23.03.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Nie, na gorze klejona i hartowana a w salonie tylko klejona. Oczywiście ekonomiczne względy. Szklarz sam zamawial, pomogl nam tez w montażu szyb w salonie bo cholernie ciężkie sa. Witaj napisz proszę jeszcze, gdzie zamawiałaś uchwyty do barier szklanych i jaki jest typ ich, zwłaszcza te przymocowane do stropu. Pozdrawiam djcezar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.04.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witaj napisz proszę jeszcze, gdzie zamawiałaś uchwyty do barier szklanych i jaki jest typ ich, zwłaszcza te przymocowane do stropu. Pozdrawiam djcezar Hej, obawiam się ze tego nie wiem. Maz zamawial dawno temu na allegro ale co za typ za ile to pojęcia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.04.2014 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Hej, robimy ogrodzenie. Znaczy jedna strone. Mam trzy wersje i jestem ciekawa Waszych opinii. Mozaika na samym dole a tynki na slupkach. Tynk taki jak na elewacji domu. Drewno modrzew syberyjski. Troche taki pociąg wyszedł. Co sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.04.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hej Beata, wzywasz, więc jestem:) Podoba mi się pierwsza wersja - ale pokaż może lepiej wzór ogrodzenia i kolory, ok? Jak zabudujesz skrzynki i śmietnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.04.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hej Beata, wzywasz, więc jestem:) Podoba mi się pierwsza wersja - ale pokaż może lepiej wzór ogrodzenia i kolory, ok? Jak zabudujesz skrzynki i śmietnik? Kolor taki jak okna. Wzor drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.04.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Pokaż z bliska realizację jakąś, na której się wzorujecie - wizualka jest malutka i mało co widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.04.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Pokaż z bliska realizację jakąś, na której się wzorujecie - wizualka jest malutka i mało co widać. potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.04.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Hej, Dziewczyny kompletnie nie mam czasu Moje dzieci nie dają spokoju. Chodzi mi o to czy drewno, samo drewno na takiej dlugosci nie robi wrazenia pociągu? Nie lepiej poprzerywać je slupkami? Drewno będzie lamelowe, elewacyjne. Cos jak u Annuli05. Podmurówka jest już zrobiona - betonowa i maz uważa ze powinna być w mozaice a slupki otynkowane. Mi się to nie podoba bo będą trzy struktury na ogrodzeniu - mozaika, tynki i drewno podczas gdy nasz dom jest bardzo surowy wiec uważam ze max dwie struktury powinny być na ogrodzeniu. No i mamy tez odmienne zdanie co do kostki. Mi się widzi granitowa a maz uważa ze w takim razie lepiej betonowa. Licze na Wasze glosy, musimy z tym ruszyć jak najszybciej a wszystko stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.04.2014 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Na pokazcie swoje salony zamiescilam zdjęcia salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.04.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Beata, popieram Twoje zdanie -trzy struktury na ogrodzeniu to za dużo, dwie byłyby o wiele lepsze!!!! Mąż się nie boi, że będzie "za bogato"? I tynk, i mozaika? Jaką długość ma ogrodzenie frontowe? W sumie tak, powstaje optycznie "pociąg", ale jest nowocześnie. A jaką mąż planuje kostkę betonową? Pisałam Ci, że granitowa jest po deszczu niebezpieczna (śliska), w ogóle nierówna i mało bezpieczna dla dzieci - wśród betonowych jest taki wybór pięknych, szlachetnych, że na pewno coś Ci się spodoba - ja nie piszę o typowej "chodnikówce" za 25 zł Widziałam widziałam salon - a jadalnię pokażesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.05.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Beata, sorry za opóźnioną reakcję. Nawet nie wiem, czy jeszcze to aktualne Sharlot ma rację 3 struktury to za dużo. Mozaikqa to nie moja bajka. Albo tynkujcie podmurówkę i słupki, albo wyłóżcie je tym samym co podjazd i ścieżki. Nie przeszkadza mi „pociąg” jest inaczej i nowocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 04.05.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Witaj Beato dotrwałam do końca a teraz pytanie w jakiej firmie w Hajnówce pytałaś o parkiet, czy ty był parkiet kaźmierczak? domek jest piekny i strasznie mi się wszystko w nim podoba Pozdrawiam cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.05.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Pani Beato -czy ja tez mogę nieśmiało prosić o namiary na konsolę? oraz o podanie jej ceny?Lub czy można zamówić sama podbudowę bo blat to bym już miała.drugie pytanie- czy zabudowa komina i szafka RTV to to samo czy tylko osobna szafka dobrana kolorem?-jaki jest to kolor kominka -grafit czy czarny?Jaki kolor jest w salonie nr? czy pani projekt to indywidualny ? czy można zobaczyć gdzieś ten projekt lub jego skany? Edytowane 5 Maja 2014 przez acca5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.05.2014 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witaj Beato dotrwałam do końca a teraz pytanie w jakiej firmie w Hajnówce pytałaś o parkiet, czy ty był parkiet kaźmierczak? domek jest piekny i strasznie mi się wszystko w nim podoba Pozdrawiam cię serdecznie Pytalam w roznych, wtedy Hajnowka nie miała w ofercie deski warstwowej a tylko taka nadaje się na ogrzewanie podłogowe. W ogole ciężko z taka deska. Teraz może już maja bo pamiętam ze wlasnie mieli ja wlaczyc do oferty. Dziekuje, dom jest jeszcze nie skończony w srodku nie mowiac o zewnątrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.05.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Pani Beato -czy ja tez mogę nieśmiało prosić o namiary na konsolę? oraz o podanie jej ceny?Lub czy można zamówić sama podbudowę bo blat to bym już miała. drugie pytanie- czy zabudowa komina i szafka RTV to to samo czy tylko osobna szafka dobrana kolorem?-jaki jest to kolor kominka -grafit czy czarny? Jaki kolor jest w salonie nr? czy pani projekt to indywidualny ? czy można zobaczyć gdzieś ten projekt lub jego skany? Konsola na priv wysle. Zabudowa rtv i komin to to samo ale komin jest pomalwany a reszta to beton obudowany plytami z łupka. Kolor grafit, czarny był straszny. Kompletnie nie pasowal. Kolor w salonie to 1500N - wszyscy go maja Projekt indywidualny. Skanow nie umieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.05.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Beata, popieram Twoje zdanie -trzy struktury na ogrodzeniu to za dużo, dwie byłyby o wiele lepsze!!!! Mąż się nie boi, że będzie "za bogato"? I tynk, i mozaika? Jaką długość ma ogrodzenie frontowe? W sumie tak, powstaje optycznie "pociąg", ale jest nowocześnie. A jaką mąż planuje kostkę betonową? Pisałam Ci, że granitowa jest po deszczu niebezpieczna (śliska), w ogóle nierówna i mało bezpieczna dla dzieci - wśród betonowych jest taki wybór pięknych, szlachetnych, że na pewno coś Ci się spodoba - ja nie piszę o typowej "chodnikówce" za 25 zł Widziałam widziałam salon - a jadalnię pokażesz??? Sharlotka jaka będzie Twoja kostka? Bylam dziś u brukarza. Żadna betonowa mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.05.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jadalnia Na tej scianie białej pustej będzie biblioteka. Nie wiem jeszcze jaka Inspiracje - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts