Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

Ale PRZEPIĘKNE drzwi :yes:

Sama bym takie chciała :yes:

Co do wanny to może podzwoń po salonach łazienek w Twojej okolicy i popytaj. Ja ten model Rita widziałam też w sklepie gdzie kupowałam moje provenzy (Mera), więc na pewno są też w innych :yes:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale PRZEPIĘKNE drzwi :yes:

Sama bym takie chciała :yes:

Co do wanny to może podzwoń po salonach łazienek w Twojej okolicy i popytaj. Ja ten model Rita widziałam też w sklepie gdzie kupowałam moje provenzy (Mera), więc na pewno są też w innych :yes:

Dziękuję :)

Dzwoniłam do OBI, maja Aurore. Szukam dalej :)

Kurcze, ale Basia mi tym niskim geberitem namieszala. O niczym innym nie mysle. Maz sie skrzywil bo oba geberity kupione. Oczywiscie wysokie :(

No cudnie to wyglada konstancin01.jpg

To prawda :yes: Projekty Kraszewskiej to prawdziwy majstersztyk.

A gdzie kupowałaś geberity? W marketach można zazwyczaj bez problemu zwracać. Ja też jeden kupiłam, a potem zorientowałam się, że wystarczy mi sam zbiornik, bo kupiłam muszlę stojącą. Udało mi się zwrócić po miesiącu w sklepie internetowym, ale robiłam tam więcej zakupów ;).

Super drzwi!!!!

Mocno nowoczesne, ekstra!

Widzę, że montowaliście je przed elewacją?

Nam kazali dopiero w warstwie ocieplenia, nie wcześniej, więc buuuu, czekamy - już do nas przyjechały, ale przezimują zapakowane:(

Boimy się, czy któraś z ekip by ich nie uszkodziła w trakcie prac na zewnątrz z elewacją/ lub wnosząc do domu ciężary, typu: grzejniki, wanna.

Super drzwi!!!!

Mocno nowoczesne, ekstra!

Widzę, że montowaliście je przed elewacją?

Nam kazali dopiero w warstwie ocieplenia, nie wcześniej, więc buuuu, czekamy - już do nas przyjechały, ale przezimują zapakowane:(

Boimy się, czy któraś z ekip by ich nie uszkodziła w trakcie prac na zewnątrz z elewacją/ lub wnosząc do domu ciężary, typu: grzejniki, wanna.

Mi tez sie podobają :) Elewacja jest robiona właśnie. Maja byc zabezpieczone. Folia czy czyms tam :)

A kysz !!!!- nie mąćcie w głowach, dziewuchy!!!!:lol2:

Ja też mam stelaże kupione, już zainstalowane, oczywiście te o standardowej wysokości.

A Wy tu teraz o Kraszewskiej i że 82 cm piękniejsze. No ja wiem, bombowe, ale to musztarda po obiedzie..........

No wlasnie :)

Ale mimo ze maz wykul w scianie juz miejsce na geberit chyba uda sie go przekonac :) A ten bedzi do lazienki synka. Narazie zupelnie jej nie ruszamy.

U mnie lazienka jest prawie taka sama jak ta 01.jpg

Tylko ze moja jest wieksza. Super rozwiazanie ta ławeczka pod prysznicem ale zwezi nam prysznic. Trzeba byłoby sciane przesuwac.... Dziewczyny, nastepny dom zaczynan budowac jak bede miec zaprojektowane wszystko!! Lacznie z tym w ktorej szufladzie bede majtki trzymac :)

Oj, genialny pomysł - budować mając wsio do ostatka wymyślone i zaprojektowane. Wprawdzie zmiany i problemy będą, ale łatwiej niż, gdy kombinuje się na bieżąco z niespodziankami.

A z tą garderobą, to odcierpisz Kochana jak mało z czym. Chyba, że Twoj to pedant :cool: Ja czasem nogi nie mam gdzie postawić, a o powysuwane szuflady permanentnie nabijam sobie siniaki :bash::bash::bash: Dobrze że szafy nie mają drzwiczek, bo bym chyba non stop w ciemnych okularach paradowała :lol2:

Beata ja też tak uważam ,najpierw sama zaplanuje pokoje ,a potem je pokażę projektantowi i musi dopasować domw miarę możliwośći.

Moja łązienka troszeczkę mogłaby być większa,bo mi brakuje półki,już na etapie ścian działowych mogliby ją zrobić.Teraz to nawet małą łązienkę ,niby prostą musiałąbym przemyśleć:)

• 2 weeks później...

Dziewczyny!

Wróciłam z TTW home (dziekuję Iwonko :) żeby wybrać płytki do łazienek i wybrałam....klamki do drzwi i płytki do wiatrołapu.

Słuchajcie mam do Was pytanie bo boje się żę się pogubię czy do nowoczesnych wnętrz ( ale kuchnia z frontami z frezem) pasuje szafa do holu w frezami taka troche angielska??szafy-garderoby-modularne.jpgszafy-wnekowe-szafy-angielskie-top-mebel-rafal-kowalewski-meble-na-wymiar.jpg

Jak myslicie? to nie bedzie jakies zamieszanie stylowe?

Czyli przypominam - wiatrołap moja inspiracja - 6.jpg2.JPG a hol z szafami takimi angielskimi troche??

Edytowane przez Beata Weronika

Beata,

jeśli całość będzie stonowana, wyważona, to czemu nie?Popatrz na realizacje Kraszewskiej - u niej w nowoczesnych wnętrzach pojawiają się elementy nieco stylizowane, niekoniecznie super ascetyczne.

Jakie klamki wybrałaś??? I płytki?????

Klamki, tupai 2002 - najzyklejsza w świecie. Rozeta okrągła.

A płytki Zdjęcie0346.jpg szare ale kazda jest innego rozmiaru i koloru. Na zdjeciu zestawienie podlogi lekko bielonej i bialego frontu drzwi w holu.

Dziękuję!!!!!

Te płytki są obłędne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaki bierzesz format?????

Muszę je namierzyć u siebie, ale na razie nigdzie ich nie znalazłam.

Czy mogłabyś mi Beatko napisać na pw, w jakiej są cenie?

Edytowane przez Sharlotka