Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

Dziękuję!!!!!

Te płytki są obłędne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaki bierzesz format?????

Muszę je namierzyć u siebie, ale na razie nigdzie ich nie znalazłam.

Czy mogłabyś mi Beatko napisać na pw, w jakiej są cenie?

3 formaty, maly kwadrat, wiekszy i prostokat i uloze z nich na przemian podloge :)

Cene wyslalam :)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

płytki bardzo łądne,szkoda,że moja podłoga już przyklejona.

Beata ja też daję te klamki ,tylko nie wiem z jaką rozetą, po ile kupowałaś? i czy są różne kolory, bo ja chcę normalną nierdzewkę.

Okrągłą rozetka, jeszcze nie kupione ale wybrane. szukam w necie gdzie najtaniej ale kolo 70 zl pewnie wyjdzie.

Sluchaj, gosc od Twoich drzwi wyslal mi zdjecia fragmentu Twoich drzwi. Poprosiłam go o zdjęcie całych.

Twoje są w kolorze RAL9010 a ja chyba wolalabym ten śnieznobialy kolor RAL9016. Listwy zazwyczaj sa w tym kolorze wlasnie.

no i co przysłał ,bo bym je chętnie zobaczyła.Ja teraz też bym zamówiła 9016,no ale po ptakach,listwy pomaluję na 9010 także.Ja dostaniesz fotę to pokaż ,bo ich nie widziałąm w całości tylko kawałeczek

Jeszcze nie przeslal. Dzis ma to zrobic.

Basiu, Kraszewska pisala mi ze kolor szafek w kuchni powinien byc 9010 wiec juz nie wiem. Wlasnie zerknelam w jej maile do mnie.

Moze ten 9016 za zimny jednak wychodzi i dlatego proponuje 9010. Tylko ze przemalowanie listew to bedzie droga impreza.

Beata no to mnie pocieszyłaś z tym kolorem. Może do gładkich ,lakierowanych 9016 jest ok,a dla naszych elegancko,klasycznych właśnie 9010.Pocieszyłaś mnie z tym kolorem,a ja ją uważam za jedną z wiodących projektantekt wnętrz.

Moi znajomi też od naszych drzwi ,nie mieli problemu z malowaniem listew,ja kupuję drewniane w drewluxie i też je pociągnę ral 9010.

Jakie dajesz oświetlenie sufitu w salonie.Czy to byłby problem jakbyś zapytała o bezramkowe aquaformy te duże ,czy nie są za ordynarne?

Beata,

Ty mailujesz z P. Kraszewską????

I tak po prostu udziela porad?????

RAL9016 jest "czystszy", chłodniejszy - taki typowo "śnieżny" odcień czystej bieli.

:) :)

Byłoby super gdybysmy byly najlepszymi przyjaciolkami z K. Kraszewska ale niestety...

Korzystalam jakis czas temu z porady nt kuchni odplatnie i wymienilysmy sie mailami wlasnie. Jednym z tematow byly kolory :)

Wazne to bardzo zeby miec jeden i ten sam kolor bialy bo potem strasznie brzydko wychodzi laczenie listew z frontami niby w jednym kolorze a zupelnie inny.

Beata no to mnie pocieszyłaś z tym kolorem. Może do gładkich ,lakierowanych 9016 jest ok,a dla naszych elegancko,klasycznych właśnie 9010.Pocieszyłaś mnie z tym kolorem,a ja ją uważam za jedną z wiodących projektantekt wnętrz.

Moi znajomi też od naszych drzwi ,nie mieli problemu z malowaniem listew,ja kupuję drewniane w drewluxie i też je pociągnę ral 9010.

Jakie dajesz oświetlenie sufitu w salonie.Czy to byłby problem jakbyś zapytała o bezramkowe aquaformy te duże ,czy nie są za ordynarne?

Znaczy ktos im malowal surowe tak? Taniej wychodzi niz gotowe? Basia wiesz ile cm dajesz listwy?

Spytam a co mi tam. Jak bede miec odpowiedz dam znac :)

dzieńdoberek...jak tam sprawy budowlane...jakos mało Cie ostatnio :rolleyes:

Hej Iwonko!

Mało bo niewiele się dzieje znaczy dom już prawie ocieplony, tynk przyjdzie dzis więc zobaczymy czy pogoda pozwoli nam na polozenie struktury. Jeszcze Panowie musza podbitkę zrobic i mozna zaczynac :)

Piec juz prawie podlaczony bedzie trzeba zaczac osuszac. Ale wczesniej jeszcze sufity do zrobienia sa wiec mysle ze jeszcze spokojnie 2-3 tygodnie jak nie dluzej przyjdzie czekac na robienie podlogi :(

A ja czekam az Basia uzgodni z Agnieszka ostatecznie salon bo Agnieszka w tym tygodniu miala zaczac moje lazienki no ale salon Basi jest pierwszy.

Dostalam wczoraj zdjecia wanny wolnostojacej Marmitte do zobaczenia w Zielonce i pojedziemy ja zobaczyc w sobote.

Musze pomyslec o sypialni, wykladzine bede potrzebowac.

Oprocz tego dziecko zaczyna probowac raczkowac. Kosmos :)

Beata,

jaki kolor tynku wybraliście?

Proszę napisz, o jakim modelu Marmite ostatecznie myślisz?

Podziel się zdjęciami, prooooszę:)

Przeżyjesz raczkowanie.

To jest bułka z masłem, w porównaniu z uczeniem chodzenia:) - zobaczysz, jak wtedy będziesz biegać za małym!!:)

Beata,

jaki kolor tynku wybraliście?

Proszę napisz, o jakim modelu Marmite ostatecznie myślisz?

Podziel się zdjęciami, prooooszę:)

Przeżyjesz raczkowanie.

To jest bułka z masłem, w porównaniu z uczeniem chodzenia:) - zobaczysz, jak wtedy będziesz biegać za małym!!:)

Tynk to Nebraska 1 i szary i wlasnie zapomnialam ktory. Etna chyba.

Do tego bedzie jeszcze drewno

Mysle o RicieIMG-20121113-00228.jpgIMG-20121113-00230.jpgIMG-20121113-00232.jpg