Beata Weronika 04.11.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziękuję!!!!! Te płytki są obłędne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki bierzesz format????? Muszę je namierzyć u siebie, ale na razie nigdzie ich nie znalazłam. Czy mogłabyś mi Beatko napisać na pw, w jakiej są cenie? 3 formaty, maly kwadrat, wiekszy i prostokat i uloze z nich na przemian podloge Cene wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 płytki bardzo łądne,szkoda,że moja podłoga już przyklejona.Beata ja też daję te klamki ,tylko nie wiem z jaką rozetą, po ile kupowałaś? i czy są różne kolory, bo ja chcę normalną nierdzewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczyny! Wróciłam z TTW home (dziekuję Iwonko żeby wybrać płytki do łazienek i wybrałam....klamki do drzwi i płytki do wiatrołapu. płyteczki fajniutkie...musze je zobaczyć z bliższej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.11.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 płytki bardzo łądne,szkoda,że moja podłoga już przyklejona. Beata ja też daję te klamki ,tylko nie wiem z jaką rozetą, po ile kupowałaś? i czy są różne kolory, bo ja chcę normalną nierdzewkę. Okrągłą rozetka, jeszcze nie kupione ale wybrane. szukam w necie gdzie najtaniej ale kolo 70 zl pewnie wyjdzie. Sluchaj, gosc od Twoich drzwi wyslal mi zdjecia fragmentu Twoich drzwi. Poprosiłam go o zdjęcie całych. Twoje są w kolorze RAL9010 a ja chyba wolalabym ten śnieznobialy kolor RAL9016. Listwy zazwyczaj sa w tym kolorze wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Płytki absolutnie fenomenalne!!!!I dziękuję za priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.11.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 płyteczki fajniutkie...musze je zobaczyć z bliższej perspektywy W TTW sa w dwoch miejscach i sa w 4 kolorach. Super sa zdjecia na wloskiej stronie ktora podalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Okrągłą rozetka, jeszcze nie kupione ale wybrane. szukam w necie gdzie najtaniej ale kolo 70 zl pewnie wyjdzie. . ja tez o nich myślalam , i cene ze stali nierdzewnej tez mam jakieś 70 zł bez rozety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.11.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 no i co przysłał ,bo bym je chętnie zobaczyła.Ja teraz też bym zamówiła 9016,no ale po ptakach,listwy pomaluję na 9010 także.Ja dostaniesz fotę to pokaż ,bo ich nie widziałąm w całości tylko kawałeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.11.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 no i co przysłał ,bo bym je chętnie zobaczyła.Ja teraz też bym zamówiła 9016,no ale po ptakach,listwy pomaluję na 9010 także.Ja dostaniesz fotę to pokaż ,bo ich nie widziałąm w całości tylko kawałeczek Jeszcze nie przeslal. Dzis ma to zrobic. Basiu, Kraszewska pisala mi ze kolor szafek w kuchni powinien byc 9010 wiec juz nie wiem. Wlasnie zerknelam w jej maile do mnie. Moze ten 9016 za zimny jednak wychodzi i dlatego proponuje 9010. Tylko ze przemalowanie listew to bedzie droga impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Beata,Ty mailujesz z P. Kraszewską????I tak po prostu udziela porad????? RAL9016 jest "czystszy", chłodniejszy - taki typowo "śnieżny" odcień czystej bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.11.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Beata no to mnie pocieszyłaś z tym kolorem. Może do gładkich ,lakierowanych 9016 jest ok,a dla naszych elegancko,klasycznych właśnie 9010.Pocieszyłaś mnie z tym kolorem,a ja ją uważam za jedną z wiodących projektantekt wnętrz.Moi znajomi też od naszych drzwi ,nie mieli problemu z malowaniem listew,ja kupuję drewniane w drewluxie i też je pociągnę ral 9010.Jakie dajesz oświetlenie sufitu w salonie.Czy to byłby problem jakbyś zapytała o bezramkowe aquaformy te duże ,czy nie są za ordynarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 07.11.2012 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Beata, Ty mailujesz z P. Kraszewską???? I tak po prostu udziela porad????? RAL9016 jest "czystszy", chłodniejszy - taki typowo "śnieżny" odcień czystej bieli. :) Byłoby super gdybysmy byly najlepszymi przyjaciolkami z K. Kraszewska ale niestety... Korzystalam jakis czas temu z porady nt kuchni odplatnie i wymienilysmy sie mailami wlasnie. Jednym z tematow byly kolory Wazne to bardzo zeby miec jeden i ten sam kolor bialy bo potem strasznie brzydko wychodzi laczenie listew z frontami niby w jednym kolorze a zupelnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 07.11.2012 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Beata no to mnie pocieszyłaś z tym kolorem. Może do gładkich ,lakierowanych 9016 jest ok,a dla naszych elegancko,klasycznych właśnie 9010.Pocieszyłaś mnie z tym kolorem,a ja ją uważam za jedną z wiodących projektantekt wnętrz. Moi znajomi też od naszych drzwi ,nie mieli problemu z malowaniem listew,ja kupuję drewniane w drewluxie i też je pociągnę ral 9010. Jakie dajesz oświetlenie sufitu w salonie.Czy to byłby problem jakbyś zapytała o bezramkowe aquaformy te duże ,czy nie są za ordynarne? Znaczy ktos im malowal surowe tak? Taniej wychodzi niz gotowe? Basia wiesz ile cm dajesz listwy? Spytam a co mi tam. Jak bede miec odpowiedz dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.11.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 oni malowali listwy z mdf,ja jeszcze nie wiem jakie dam, chyba drewniane, muszę się zacząć tym interesować.Wysokośc też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 dzieńdoberek...jak tam sprawy budowlane...jakos mało Cie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.11.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 dzieńdoberek...jak tam sprawy budowlane...jakos mało Cie ostatnio Hej Iwonko! Mało bo niewiele się dzieje znaczy dom już prawie ocieplony, tynk przyjdzie dzis więc zobaczymy czy pogoda pozwoli nam na polozenie struktury. Jeszcze Panowie musza podbitkę zrobic i mozna zaczynac Piec juz prawie podlaczony bedzie trzeba zaczac osuszac. Ale wczesniej jeszcze sufity do zrobienia sa wiec mysle ze jeszcze spokojnie 2-3 tygodnie jak nie dluzej przyjdzie czekac na robienie podlogi A ja czekam az Basia uzgodni z Agnieszka ostatecznie salon bo Agnieszka w tym tygodniu miala zaczac moje lazienki no ale salon Basi jest pierwszy. Dostalam wczoraj zdjecia wanny wolnostojacej Marmitte do zobaczenia w Zielonce i pojedziemy ja zobaczyc w sobote. Musze pomyslec o sypialni, wykladzine bede potrzebowac. Oprocz tego dziecko zaczyna probowac raczkowac. Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Beata, jaki kolor tynku wybraliście? Proszę napisz, o jakim modelu Marmite ostatecznie myślisz? Podziel się zdjęciami, prooooszę Przeżyjesz raczkowanie. To jest bułka z masłem, w porównaniu z uczeniem chodzenia:) - zobaczysz, jak wtedy będziesz biegać za małym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.11.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Beata, jaki kolor tynku wybraliście? Proszę napisz, o jakim modelu Marmite ostatecznie myślisz? Podziel się zdjęciami, prooooszę Przeżyjesz raczkowanie. To jest bułka z masłem, w porównaniu z uczeniem chodzenia:) - zobaczysz, jak wtedy będziesz biegać za małym!! Tynk to Nebraska 1 i szary i wlasnie zapomnialam ktory. Etna chyba. Do tego bedzie jeszcze drewno Mysle o Ricie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 aaaa, szary, super - ja też chcę szarości!!!!To czekam na efekt!!! Przepiękna ta Rita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.11.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nebraska 1 i Etna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts