Sharlotka 16.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Jutro wielki dzień, tj. oglądanie wanny, prawda? Weź w moim imieniu też pooglądaj, proszę!!! Edytowane 16 Listopada 2012 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.11.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Sharlotko, oj rozczaruje Dzis zamiast wanny zamówiliśmy kominek. Wym. 90x45 z podnoszeniem do gory. No i sprzatalismy po ociepleniarzach. Caly konterner sie uzbieral. I troszkę łopatą pomachałam. Dzialka wyglada juz zupelnie inaczej Wanna w tygodniu bedzie ogladana. Ale bez meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.11.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Czyli taki szeroki = panoramiczny, tak?A jaki masz pomysł na obudowę/ wykończenie kominka?Pokazywałaś jakieś inspiracje? A wanna nie ucieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.11.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czyli taki szeroki = panoramiczny, tak? A jaki masz pomysł na obudowę/ wykończenie kominka? Pokazywałaś jakieś inspiracje? A wanna nie ucieknie:) Tak, panoramiczny bedzie. Inspiracje: U nas będzie półka na calej dlugosci sciany a w niej dziura na sprzet pod TV cos takiego jak na jednej z inspiracji. Półka poki co bedzie z betonu a potem jak juz bedzie kominek zdecudujemy czym go oblozyc. Chcialam cos czarnego ale teraz jakos tego nie widze. Mamy sciane z dosc jasnej cegly i jasna podloge i chyba chce obudowe kominka tez jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Będzie fajnie:) Faktycznie, skoro masz cegłę + jasne drewno na podłodze, kolor czarny mógłby okazać się niepasujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Beata,i jak - elewacja skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.11.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Beata, i jak - elewacja skończona? Parapety i podbitka sie robia. Struktura moze w piatek zaczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 To super - jaki robicie kolor parapetów i podbitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.11.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Parapety i podbitka sie robia. Struktura moze w piatek zaczna? :wiggle: super a jak tam dzidzius ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.11.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 To super - jaki robicie kolor parapetów i podbitki? Parapety szare a podbitka w kolorze okien Mysle wlasnie nad pralnia. Chce dac jedne z tych plytek Do tego domsjo by IKEA i mugaty nad zlewem. Albo bez mugatow, wlasnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.11.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 :wiggle: super a jak tam dzidzius ?? Dzidzius jutro konczy PÓŁ roku!! I jest super :) Strasznie fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.11.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dzidzius jutro konczy PÓŁ roku!! I jest super :) Strasznie fajny supcio Ja oststnio miałam "domowe przedszkole..a raczej żłobek" bo wpadły do mnie kolezanki z dzidiami jedna 8 miesiecy a druga 15 miesięcy strasznie fajne takie dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.11.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Beata a jaki wkłąd kupiłaś i jaką wannę ogladać masz?A cegła wybrana?jaka?to co do cegły ,drewna nie pasuje czarny?no bo ja mam mieć taki kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.11.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Beata a jaki wkłąd kupiłaś i jaką wannę ogladać masz? A cegła wybrana?jaka?to co do cegły ,drewna nie pasuje czarny?no bo ja mam mieć taki kominek? Wkład - 45 x 90 cm, wanna - marmitte rita Cegla juz dawno jest ale duzo jasniejsza niz Twoja na inspiracjach. Twoj kominek w obudowie jak na wizkach jest zupelnie inny niz ma byc nasz. Twoj jest sliczny. Niestandardowy i nieoczywisty. Baardzo mi sie podoba. I tez bym chciala taki miec ale maz absolutnie sie nie zgodzi ( On chce nowoczesny, taki jak na inspiracjach ktore zamiescilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.11.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wiecie co usiluje domknac kuchnie i gosc ktory ma ja robic napisal do mnie tak:Kolejność działań jest następująca - zanim rozpoczniemy współpracę zapraszam do mojego biura celem podpisania umowy współpracy oraz omówienia szczegółów Państwa zabudowy.Jednakże jakiekolwiek prace (w tym projektowe) mogę rozpocząć nad nią dopiero w styczniu.Mam podpisac umowe a do wykonania jej zabierze sie w polowie lutego. Chyba najpierw trzeba dograc projekt w kazdym szczegole a potem umowa. No a z doswiadczenia juz wiem ze nie da sie dopiac projektu w jedno popoludnie.Kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.11.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Tynk zewnętrzny już jest Fajnie wyszlo Mam wizki od Agnieszki łazienki I zaraz je wrzuce tylko porzebuje informacji - gdzies pamietam na forum czytalam dziennik gdzie była łazienka z wanna wolonstojącą a za nia ściana brązowa z napisem LOVE. Czy ktoś pamięta czyj to dziennik budowy byl???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.11.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Oto wstepny projekt zrobiony przez Agnieszke. Sciana z prysznicem - grzejnik musi isc nizej i byc węższy - dwa schodki. Sciana z wanna - mialabyc brązowa z jakimś moze napisem albo grafika. Sciana z umywalkami - budzi najwięcej kontrowersji Te lampy koniecznie do zamiany na cos bardziej prostego. Ale pytanie najwazniejsze - czy ta ściana z umywalkami nie wydaje sie byc za duza, zbyt dominujaca? I czy nie dodac gdzies mozaiki ktora dodalaby uroku w sumie prostej łazience? Dziewczyny HELP. Wszelkie uwagi beda mile widziane. Jak to widzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wklejałam u Basi ścianę z zielonej mozaiki z imionami właścicieli. Ja nie znajdziesz to odszukam. Można na tej ścianie zrobić coś nie koniecznie napis z brązowej mozaiki. Łazienka mi się podoba. Ma rozmach i klimat. Lustrzana ściana boska. Tylko nie lubię takich lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.11.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wklejałam u Basi ścianę z zielonej mozaiki z imionami właścicieli. Ja nie znajdziesz to odszukam. Można na tej ścianie zrobić coś nie koniecznie napis z brązowej mozaiki. Łazienka mi się podoba. Ma rozmach i klimat. Lustrzana ściana boska. Tylko nie lubię takich lamp Lampy straszne Juz poprosilam Agnieszke o zamiane Hmmm, z mozaiki, ale jak, co? Pestko masz pomysl? Ja wlasnie chcialam miec taki blat zeby z rozmaczem moc rzucic recznik Nie chce tez tej polki na wannie, wolalabym cos na scianie za wanna miec, jakas mala poleczke. A nie dawac mozaiki miedzy lustro a blat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mówisz o łazience Hazel: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?187479-Od-wizualizacji-do-realizacji-czyli-pogaduchy-u-hazel Bardzo ładny projekt - łazienka nowoczesna, jasna, skromna, ale taka mocno na czasie i nieszablonowa.Ściana z ogromnym lustrem i 2 umywalkami - BOMBA!!!!!Wanna wolnostojąca prezentuje się przepięknie, ALE, sądzę, że to rozwiązanie średnio praktyczne - bo faktycznie gdzie podziać szampon, żel pod prysznic itp???Ale w starciu: piękno kontra funkcjonalność - pewnie wygra piękno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts