Beata Weronika 21.12.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 ja miałam dać szary wpadający w niebieski,ale ponieważ fuga w cegłach będzie szara zdecydowałam się na szary,który ` cegłą wygląda fajnie.Szary to baza a dodatki potem z roku na rok zrobią swoje. Męczy mnie też sypialnia,bo tam chciałąbym kolory ziemi ,mam zasłony,któ®e chcę tam dać i muszę połączyć w całość. Pokaz zasłony A moze beż na ściany? Albo niebieski? Albo szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.12.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Basia, bylas dzis na westwing? Kurcze, jest tam fotel żółty. Nie wiem tylko czy on jest drogi czy nie. Bo kurcze chciałabym go mieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.12.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Beata zasłony kupiłam kiedyś w LM.Są w kolorze kawy z mlekiem ,ale głównie uwielbiam u nich to ,że są w nich powycinane dziurki i tworzą chyba regularne kwaiatki.W każdym razie światło w ciągu dnia fantastycznie przebija i jest bardzo ciekawy efekt.Natomiast nocą super wyglądają od zewnatrz bo światło przebija ,ja wcześniej nad sypialnia się nie zastanawiałam,bo wiadomo drzwi,kuchnia ,łązienki ważniejsze a sypialnią można się zawsze zająć. Ale skoro kupuję drogą farbę to wolałabym nie kombinować .No poza tym w końcu i na sypialnie musi przyjść pora. Ogólnie moja kolorystyka to kolory ziemi ,bądż właśnie błękit,beż ,szary ,krem. Dzisiaj poszukam sobie czegoś na houzzie ,a w swoich inspiracjach mam kilka:ta trzecia chyba za zimna ta za biała ale piękna W sumie nie wiem .Mam dębową podłogę ,białe drzwi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.12.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Beato http://img62.imageshack.us/img62/983/choinkazdrabiny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.12.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://foto2.m.onet.pl/_m/fb370c0c49ed019c0f1ac544fc10d96e,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.12.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img835.imageshack.us/img835/2835/yczeniau.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.12.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Dziękuję za życzenia!!! Święta to fantastyczny czas bo spędzony z rodziną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.12.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Beata witam się u Ciebie i cieszę się, że tu trafiłam będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.12.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Beata witam się u Ciebie i cieszę się, że tu trafiłam będę podglądać Moorello witam Ja Ciebie podczytuję już długo ale się nie ujawniałam. Masz super domek. Zazdroszcze dachu. Tez taki chcialam miec ale architekt przekonywal ze to jest nowosc i radzi zrobic dach po staremu czyli nie do sciany domu tylko pociągnać dłuzej. Architekt generalnie baaardzo zachowawczy a my wtedy kompletnie dziecięco zieloni byliśmy... Szkoda. Wielka. Teraz po ptakach juz jest. Zaluje ze nie mam oddzielnie komentarzy i dzienniki ale teraz tez na to juz za pozno. Zle sie czyta tak wszystko jednym ciagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.12.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Hej Beata!! jak wybory, zakupy, decyzje wnętrzarskie? U mnie pomalutku się wszystko klaruje:) - nie miotam się jak dziki lew w klatce, tylko raczej już wiem, czego chcę Czytałam u Bami o wannie za 11 tysięcy - to też nie mój przedział cenowy - już taką za 3-4 tysiące uważam za drogą i "wymyślną", kusi mnie Marmite, ale muszę zobaczyć je na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.12.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Dzięki Beata nie zaluj dachu, bo my mieliśmy z nim same problemy i nie wiem, jak dalej pójdzie u Ciebie zapowiadaja się ładne wnętrza, już kilka rzeczy mnie zainspirowało i zazdroszczę tempa i jasności co do koncepcji, bo jak to Sharlotka ladnie powiedziała, ja miotam się jak lew w klatce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.12.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Bylismy dzis w Zielonce zobaczyc Rite. I bierzemy ją. Pewnie lepsza byłaby z wysokim zagłówkiem ale ta jest delikatniejsza niz inne wolnostojące i jest stosunkowo niska a mi sie taka podoba. Nie jest bynajmniej dominujaca. Kolor ceramiki tez jest ok. Ta o ktorej pisalam wczesniej z LM jest zdecydowanie kremowa. Do tego bedzie subway 2.0 tez tam zamowimy - korzystnie cenowo wychodzi. Brakuje dwóch umywalek nablatowych. V&B odpada, za drogi a catalano tez nie wychodzi mniej niz 800 zl za umywalke niestety Lece szukac czegos. Sharlotko - pisalam ze mamy juz cegle na scianie ale fuga byla za zolta, udalo sie ja wymienic i teraz bedzie sie z nia maz albo tesc meczyc. Wybieralismy tez AGD do kuchni dzis. Z piekarnikiem mam zagwozdke. Ide szperac w internecie Maz zrobil tez ledy w korytarzu i wyszlo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.12.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Bylismy dzis w Zielonce zobaczyc Rite. I bierzemy ją. Pewnie lepsza byłaby z wysokim zagłówkiem ale ta jest delikatniejsza niz inne wolnostojące i jest stosunkowo niska a mi sie taka podoba. Nie jest bynajmniej dominujaca. Kolor ceramiki tez jest ok. Ta o ktorej pisalam wczesniej z LM jest zdecydowanie kremowa. Do tego bedzie subway 2.0 tez tam zamowimy - korzystnie cenowo wychodzi. Brakuje dwóch umywalek nablatowych. V&B odpada, za drogi a catalano tez nie wychodzi mniej niz 800 zl za umywalke niestety Lece szukac czegos. Sharlotko - pisalam ze mamy juz cegle na scianie ale fuga byla za zolta, udalo sie ja wymienic i teraz bedzie sie z nia maz albo tesc meczyc. Wybieralismy tez AGD do kuchni dzis. Z piekarnikiem mam zagwozdke. Ide szperac w internecie Maz zrobil tez ledy w korytarzu i wyszlo super Beata, czekałem na Twoją relację z Zielonki - chyba odgryzę sobie ucho, że jej w porę nie namierzyłam. Chociaż... Nie jest jeszcze chyba za późno. Nurtuje mnie grubość rantu -na zdjęciu wydaje się być bardzo cienki. Ile ma cm? Napisz coś jeszcze o tej Ricie, jaki ma odpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.12.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Beata, czekałem na Twoją relację z Zielonki - chyba odgryzę sobie ucho, że jej w porę nie namierzyłam. Chociaż... Nie jest jeszcze chyba za późno. Nurtuje mnie grubość rantu -na zdjęciu wydaje się być bardzo cienki. Ile ma cm? Napisz coś jeszcze o tej Ricie, jaki ma odpływ? Jest cienki ale weszlam do niej i moze dlatego ze jest gleboka bo nisko przy podlodze ma dno to glowa opiera sie o sciane wanny a ja jestem dosc wysoka. Wanna nie jest duza tak jak inne wolnostojace. Najmniejsza z tych ktore widzialam a jednoczesnie cale nogi moglam wyprostowac. Odplyw ma w wezszej czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Beata, to super, że jesteś zadowolona z wyboru wanny, chociaż......ja pytałam o Marmite na wnętrzach i wg Gumiśki te wanny nie są dobrej jakości:( -ale może to subiektywna opinia? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208456-Wanny-Marmite-jakie-opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.12.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ja nie widziałam jeszcze "na żywo" żadnej wanny z konglomeratu.Widziałam za to kilka umywalek z tego materiału - np. firmy ELITA MEBLE - już w sklepach były porysowane i zmatowione:(Może Marmite używa innego jednak nieco surowca?W końcu dają 6 lat gwarancji, prawda? I nie piszę oczywiście tego, by Cię zdenerwować/ podważyć Twoje wybory, wiesz o tym.Po prostu - spotkałam się z taką opinią, to się nią dzieję, bo obie jesteśmy zainteresowane wannami wolnostojącymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.12.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ja nie widziałam jeszcze "na żywo" żadnej wanny z konglomeratu. Widziałam za to kilka umywalek z tego materiału - np. firmy ELITA MEBLE - już w sklepach były porysowane i zmatowione:( Może Marmite używa innego jednak nieco surowca? W końcu dają 6 lat gwarancji, prawda? I nie piszę oczywiście tego, by Cię zdenerwować/ podważyć Twoje wybory, wiesz o tym. Po prostu - spotkałam się z taką opinią, to się nią dzieję, bo obie jesteśmy zainteresowane wannami wolnostojącymi. Sharlotko, dzieki ze przesłałaś mi linka. Widziałam go juz ale nikt nie odpowiadal a widze ze wreszcie udalo sie zdobyc toche informacji. Wiec tak, w sklepie byla umywalka z konglomeratu i rzeczywiscie licho wygladala a na dodatek podczas transportu ulegla uszkodzeniu - ulamala sie. Pan w sklepie nie polecal umywalek, za to wanna wygladala nie gorzej niz ta ktora ogladalam w LM. Rzeczywiscie nie jest jakos szczegolnie gruba ale ... zastanawiam sie jak moglibysmy ja uszkodzic. Jesli dotrze cala to jakos nie widze mozliwosci uszkodzenia wanny, znaczy ukruszenia jej. A przebarwien nie boje sie, bedziemy ja czyscic tym co jest zalecone. Ladna jest naprawde ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Beata, to super, że jesteś zadowolona z wyboru wanny, chociaż......ja pytałam o Marmite na wnętrzach i wg Gumiśki te wanny nie są dobrej jakości:( -ale może to subiektywna opinia? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208456-Wanny-Marmite-jakie-opinie gumisiowej super wyszła ta wanna z mozaiką ciekawe, jakiej wanny "użyła". Teraz przypomniało mi się, ze fajną wannę wolnostojącą miała też Balbina - ale ona ostatnio nie zagląda na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.12.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 gumisiowej super wyszła ta wanna z mozaiką ciekawe, jakiej wanny "użyła". Teraz przypomniało mi się, ze fajną wannę wolnostojącą miała też Balbina - ale ona ostatnio nie zagląda na forum Gumisiowa Koło a Balbna cos duuzo drozszego od marmite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 ... No ależ Ty jesteś przygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts