Beata Weronika 15.01.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 pokażesz ostateczną wersję ?? Tak, jak dostane projekt z biura projektowego Ale super wrazenie robi ta firma Szukam ceny listwy przypodlogowej. 12 cm. Ktos na szybko wie ile za to trzeba zaplacic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.01.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wie:)Z mdf?około 15-20 zł za metr:http://www.komfortexspa.com.pl/listwy-nowoczesne.php http://www.listwypodlogowe.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.01.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Tak, jak dostane projekt z biura projektowego Ale super wrazenie robi ta firma Szukam ceny listwy przypodlogowej. 12 cm. Ktos na szybko wie ile za to trzeba zaplacic? Beata, czy projekt kuchni robi Ci biuro projektowe, czy wykonawca kuchni? Jezeli są tacy ok, podzielisz się namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 17.01.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Beata, czy projekt kuchni robi Ci biuro projektowe, czy wykonawca kuchni? Jezeli są tacy ok, podzielisz się namiarami? Basia, ja mogę Ci dać namiary na mojego wykonawcę kuchni, on też nam robił projekt, możesz poczekać tylko aż mi zamontuje - umówilismy się na początek lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Beata, czy projekt kuchni robi Ci biuro projektowe, czy wykonawca kuchni? Jezeli są tacy ok, podzielisz się namiarami? Wykonawca kuchni robi mi projekt. Bami a nie chcesz poczekac az mi ja zrobia? Ja troche z obiekcjami wchodze w ta transakcje. Ale...wszyscy stolarze z ktorymi sie widzielismy nie sa w stanie zrobic frezu takiego jak chcemy. Ten ktorego wybralismy robil kuchnie ktora byla moja inspiracja wiec nie bedzie z tym problemu ale...jest niestety nie najtanszy. O jakosc jestem spokojna, gosc ma dostep do przepieknych materialow. Fornir ktory nam pokazywal - przepiekny! Ale to sa pogadanki poki co, jak bedzie na koncu to sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Basia, ja mogę Ci dać namiary na mojego wykonawcę kuchni, on też nam robił projekt, możesz poczekać tylko aż mi zamontuje - umówilismy się na początek lutego Luca a dobry jest? Drogi? Przeslesz mi na priv namiar? Masz u siebie projekt Twojej kuchni? Jak tak to juz biegne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Wie:) Z mdf? około 15-20 zł za metr: http://www.komfortexspa.com.pl/listwy-nowoczesne.php http://www.listwypodlogowe.com/ Fajna cena, ja dostalam od wykonawcy kuchni 26 zl ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.01.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A jak tam w pracy? Lepiej?I co z wykończeniówką? Już zaczynacie ostatni etap??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.01.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam właścicielkę wątku:bye:Dziewczyny czy możecie mi napisać nazwę płytek biało-czarnych? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=150552&d=1353774475 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Julianna zdaje się takie miała w wątku. Jak Ci się spieszy to musiałabyć u niej pogrzebać, bo ona cosik zniknęła teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.01.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Beata, no w sumie nie wiem tak samo jak Ty, bo nie mam jeszcze zamontowanej kuchni, ale na razie mi się podoba Bardzo podoba mi się, że nic nie jest problemem, przy tym jest fachowy i spokojny. Robił kuchnię sąsiadce i mi go poleciła. Zrobił mi projekt (też bez żadnego problemu, z tym że ja wiedziałam jaki ma być układ), mam go w dzienniku - moim zdaniem dużo lepszej jakości niz w WFM gdzie też próbowaliśmy wycenić kuchnię. Co do ceny to nie wiem, tanio chyba nie jest, ale też dużo taniej niż w WFM...problem polega na tym że szafek jest sporo, kuchnia będzie z forniru i to chyba robi cenę...Namiary oczywiście mogę dać, z tym że też może z zamówieniem lepiej poczekać do montażu na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.01.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam właścicielkę wątku:bye:Dziewczyny czy możecie mi napisać nazwę płytek biało-czarnych? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=150552&d=1353774475 to chyba jest http://www.tubadzin.pl/pliki/grafika/produkty/thumbs2/MP-06-352-0298-0245-1-061.jpg Tubądziń kolekcja Zienia Mozaika podłogowa Barcelona 2A przeznaczenie:podłogarozmiar:298x245 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Luka, widzialam Twoja kuchnie Rzeczywiscie masz sporo szafek ale jesli mozesz powiedz ile bedzie Was kosztowac. To da mi jakis poglad na koszt naszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Iwonka, tak to ta. Zajeb... droga mozaika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A jak tam w pracy? Lepiej? I co z wykończeniówką? Już zaczynacie ostatni etap??? Sharlotko, w pracy chyba narazie ok a to dlatego ze pracuje z domu Oooogromny komfort! Poki nie beda zrobione sufity to jeszcze nie czuje wykonczeniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dziewczyny a teraz mam pytanie. KOMINEK. A dokladnie obudowa. Ktora wersja Wam sie bardziej podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.01.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Sharlotko, w pracy chyba narazie ok a to dlatego ze pracuje z domu Oooogromny komfort! Poki nie beda zrobione sufity to jeszcze nie czuje wykonczeniowki super, że możesz pracować w domu Maluch pozwala Ci zająć sie pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 super, że możesz pracować w domu Maluch pozwala Ci zająć sie pracą? Mamy nianie. Wiec jest ok. Raz w tygodniu jade do biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Beata,oba kominki fajne, ale pierwszy jakoś mi bliższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 wyslalam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts