Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beata, czy projekt kuchni robi Ci biuro projektowe, czy wykonawca kuchni? Jezeli są tacy ok, podzielisz się namiarami?

Wykonawca kuchni robi mi projekt.

Bami a nie chcesz poczekac az mi ja zrobia? Ja troche z obiekcjami wchodze w ta transakcje. Ale...wszyscy stolarze z ktorymi sie widzielismy nie sa w stanie zrobic frezu takiego jak chcemy.

Ten ktorego wybralismy robil kuchnie ktora byla moja inspiracja wiec nie bedzie z tym problemu ale...jest niestety nie najtanszy. O jakosc jestem spokojna, gosc ma dostep do przepieknych materialow. Fornir ktory nam pokazywal - przepiekny! Ale to sa pogadanki poki co, jak bedzie na koncu to sie okaze :)

Basia,

ja mogę Ci dać namiary na mojego wykonawcę kuchni, on też nam robił projekt, możesz poczekać tylko aż mi zamontuje - umówilismy się na początek lutego :)

Luca a dobry jest? Drogi?

Przeslesz mi na priv namiar?

Masz u siebie projekt Twojej kuchni? Jak tak to juz biegne :)

Beata,

no w sumie nie wiem tak samo jak Ty, bo nie mam jeszcze zamontowanej kuchni, ale na razie mi się podoba :) Bardzo podoba mi się, że nic nie jest problemem, przy tym jest fachowy i spokojny. Robił kuchnię sąsiadce i mi go poleciła. Zrobił mi projekt (też bez żadnego problemu, z tym że ja wiedziałam jaki ma być układ), mam go w dzienniku - moim zdaniem dużo lepszej jakości niz w WFM gdzie też próbowaliśmy wycenić kuchnię. Co do ceny to nie wiem, tanio chyba nie jest, ale też dużo taniej niż w WFM...problem polega na tym że szafek jest sporo, kuchnia będzie z forniru i to chyba robi cenę...Namiary oczywiście mogę dać, z tym że też może z zamówieniem lepiej poczekać do montażu na wszelki wypadek :)

Witam właścicielkę wątku:bye:Dziewczyny czy możecie mi napisać nazwę płytek biało-czarnych?:rolleyes:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=150552&d=1353774475

to chyba jest

http://www.tubadzin.pl/pliki/grafika/produkty/thumbs2/MP-06-352-0298-0245-1-061.jpg

Tubądziń kolekcja Zienia

Mozaika podłogowa Barcelona 2A

przeznaczenie:podłogarozmiar:298x245 mm