bami 18.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dziewczyny a teraz mam pytanie. KOMINEK. A dokladnie obudowa. Ktora wersja Wam sie bardziej podoba?[ATTACH=CONFIG]162373[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162374[/ATTACH] Mnie bardzoej podoba się wersja 2, 3 wymiary zawsze są lepsze niż 2 Beata, a wkład już wybrałaś? Nie wiem dlaczego, ale ja bym pokombinowała z narożnym, wyraźnie dzieląc w pionie na część tv i kominkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Co do kominków, też mi bardziej spodobał się pierwszy, drugi jest jakby zawieszony w powietrzu i jakby ucięty.. tzn wiadomo że taki ma być ale takie wrażenie ma się po pierwszym Ciekawe co by było jakbyś ten drugi dała jako pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Basia, ja mogę Ci dać namiary na mojego wykonawcę kuchni, on też nam robił projekt, możesz poczekać tylko aż mi zamontuje - umówilismy się na początek lutego Poproszę, ale poczekam na finał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Wykonawca kuchni robi mi projekt. Bami a nie chcesz poczekac az mi ja zrobia? Ja troche z obiekcjami wchodze w ta transakcje. Ale...wszyscy stolarze z ktorymi sie widzielismy nie sa w stanie zrobic frezu takiego jak chcemy. Ten ktorego wybralismy robil kuchnie ktora byla moja inspiracja wiec nie bedzie z tym problemu ale...jest niestety nie najtanszy. O jakosc jestem spokojna, gosc ma dostep do przepieknych materialow. Fornir ktory nam pokazywal - przepiekny! Ale to sa pogadanki poki co, jak bedzie na koncu to sie okaze To na Twoją też poczekam robisz fornir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 To na Twoją też poczekam robisz fornir? Kominek juz jest, nawet jest zdjecie z ogniem Nie robie forniru, bedzie kuchnia z frezem o takim kolor pod oknem szary a po drugiej stronie bialy RAL9016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Co do kominków, też mi bardziej spodobał się pierwszy, drugi jest jakby zawieszony w powietrzu i jakby ucięty.. tzn wiadomo że taki ma być ale takie wrażenie ma się po pierwszym Ciekawe co by było jakbyś ten drugi dała jako pierwszy Mi tez podoba sie bardziej pierwszy. Nie wiem tylko z czego zrobic ta półke. Myslalam o betonie ale nie wiem. Cos bardziej klasycznego bym jednak chciala. Ale nie moze kosztowac duzo. Cholera, przez ten dom czuje sie gola jak mysz koscielna. Nawet na buty szkoda mi kasy bo mysle ze za nie mialabym moze jakas baterie albo cos...Szalenstwo jakies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisałaś..my też prawie spłukani, ja przestałam kupować kawę w Starbucks a uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisałaś..my też prawie spłukani, ja przestałam kupować kawę w Starbucks a uwielbiam To ja juz dawno nie kupuje Jestem sknera ostatnio i dusigroszem. Od tego dnia jak dzialke kupilismy tak sie ze mna stalo. Tylko na obnizkach zakupy robie. No chyba ze cos dla synka... Jak sprzedamy mieszkanie to mi sie odblokuje mam nadzieje ale to latwe nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dziewczyny a teraz mam pytanie. KOMINEK. A dokladnie obudowa. Ktora wersja Wam sie bardziej podoba?[ATTACH=CONFIG]162373[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162374[/ATTACH] Kominek rób prosty, bez podcięcia. A może taki, z powtórzoną półką nad TV, bo on tak wisi na ścianie i krzyczy, że jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Beata, super, że możesz pracować w domu -ale komfort!!! To się naprawdę rzadko zdarza, taka możliwość od pracodawcy:jawdrop: Podoba mi się prosty kominek, będzie ponadczasowy. Kuchnia wzorowana na realizacji K.Kraszewskiej, jak widzę? Świetne będzie połączeni szarości z bielą!!!!! Jezu. Dziewczyny, ja też tam mam, że idę na zakupy, mijam sklep z fantastycznymi butami, a w głowie: " o, fajne buty, ale to które płytki lepsze? Porcelanosa Cubica czy Oxo? Ile metrów?":) To jest chore!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Pesteczka zrobiła mi przecudne projekty schodów - zajrzysz coś doradzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.01.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Kominek juz jest, nawet jest zdjecie z ogniem Nie robie forniru, bedzie kuchnia z frezem o takim [ATTACH=CONFIG]162406[/ATTACH] kolor pod oknem szary a po drugiej stronie bialy RAL9016 Oczywiście... Kompletnie zapomniałam o Twoim kominku Wybacz proszę to dlatego, ze bywam na Forum z doskoku, moze lepiej wcale niż tak co chwilę bez orientacji w czasoprzestrzeni. Fronty bardzo piękne chętnie zobaczę, jak wyjdzie u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.01.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bami, no coś Ty nie ma sprawy Wlasnie dlatego powinnam miec dziennik i komentarze oddzielnie bo tasiemiec sie u mnie zrobil a merytorycznie tego co u mnie bedzie to jest pewnie ze 4 strony Mamy sufit w kuchni Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.01.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) wersja 1 wersja 2 propozycja Pestki wersja nr 3 Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.01.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Dla mnie wesja 1,bo pasuje do całości ,wersja 2 i 3 chyba trochę za tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.01.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Dla mnie wesja 1,bo pasuje do całości ,wersja 2 i 3 chyba trochę za tradycyjne Dziękuję za powiększenie I dziękuję PESTCE za 3 propozycję. Zostaniemy przy pierwszej ale znow mielismy dzis narade na budowie. Ta sciana gdzie ma byc tv i jest juz kominek jest krzywa. Krzywizna byla zamierzona i prostopadła do wielkich okien w salonie ktore sa po skosie. Nie wyglada to dobrze Raz ze z prawej strony sciana za bardzo wchodzi w schody i kominek ktory bedzie na samym brzegu wlasciwie odwrocony jest do schodow co jest bez sensu. Dwa ze kanap nie ma jak ustawic na przeciwko siebie. A trzy deski beda biec od sciany ze schodami w kierunku okien i beda wchodzic w sciane pod skosem. Na planie jest tez komin przy kuchni. Tez byl pod skosem ale w ubieglym tygodniu maz go "wyprostował". skosu juz nie ma i o niebo lepiej to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ale masz piękny wkład kominkowy... Beatko jaki ty masz wkład ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.01.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Beatko jaki ty masz wkład ?? Mila, z firmy kominkarnia. 6,5 tys Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Widziałam Milę na żywo, faktycznie piękna, gdybym nie kupowała narożnego, na pewno byłaby Mila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.01.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Tak wyglada sciana z kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts