pestka56 30.01.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Tu widać grubość forniru Te sfotografowałam jakieś 2 metry od okna leżące poziomo Ten fornir wytrzymuje temperaturę 150 stopni i jest lekki. Dlatego nie grozi mu odpadnięcie z ciepłej obudowy kominka. Chcę docelowo obłożyć tym czarnym River Black cały komin i 2 kolumny. Ta szara próbka to chyba Steel Grey. Oba to łupki filitowe - one są trwalsze od Kwarcytowych. Ciągle zapominam, że Ty przecież jesteś mazowiecka. Do StonArtu jest dość trudno trafić. Adres jest wprawdzie Krasińskiego, ale wejście jest od Burakowskiej, w którą można wjechać od Krasińskiego, albo od Rydygiera. Mają na miejscu sporą wystawę kamieni i magazyn też, więc niektóre można kupić od ręki. Jeśli chodzi o blaty to mają slaby 240 x 130 cm grubości 3 cm, ale jak pytałam, to sprzedawca powiedział, że inne rozmiary też są możliwe bez problemu. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Super ! a czy maja tam dużą ekspozycję ? Ivy, mają w przekroju cały swój asortyment plus jeszcze to, czego w magazynie nie ma, ale mogą sprowadzić dość szybko. Poza tym oni nie tylko sprzedają, ale też wykonują prace kamieniarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Pestko a blaty tez tam maja? czekaj wejde na ich stone....na żoliborzu sa...trzba tam koniecznie jechac 6,5 metra odleglosci ale Pestko blat i do wysokosci okna ma byc lupek, potem kominek wiec jeszcze komin kuchenny to moze byc too much I nie zapominaj ze mam cegle na scianie 6 metrowej. To moze byc odrobine za duzo kamienia na jednym poziomie. 6,5 metra to dużo – patrzę na moją ścianę w salonie 8m długości x 3m wysokości całą wypełnioną książkami. Poszukam jakichś fotek żeby zobaczyć jak takie powtórzenie dominującego koloru wychodzi we wnętrzu. Cegła tu raczej nic do tego nie ma. Jest na ścianie lekko przytłumiona schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.02.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Zdjecia cegły Jest suuuper! Edytowane 3 Lutego 2013 przez Beata Weronika literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 02.02.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Wow!wyszło naprawdę przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Zdjecia ceły Jest suuuper![ATTACH=CONFIG]167083[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]167084[/ATTACH] Beata, ona jest taka rozbielona naturalnie, czy to jeszcze ślad po fugowaniu? Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.02.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Wow! wyszło naprawdę przepięknie! Dziekuje! Mi tez sie podoba Beata, ona jest taka rozbielona naturalnie, czy to jeszcze ślad po fugowaniu? Fajnie wygląda Naturalnie rozbielona. Zdjecie nie oddaje chyba do konca jej uroku ale jak bedzie oswietlenie bedzie jeszcze fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Beata, to tym bardziej uważam, że okładzina kamienna w niczym nie będzie się kłóciła z cegiełką. Naprawdę pięknie wygląda. Napisz ku przypomnieniu, która to cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.02.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Beata, to tym bardziej uważam, że okładzina kamienna w niczym nie będzie się kłóciła z cegiełką. Naprawdę pięknie wygląda. Napisz ku przypomnieniu, która to cegła Kupiona w klinkierbudzie. Nelissen Polska kolor - Kersenbloesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Cegła wyszła wspaniale a jaj mam inne pytanie - zamierzacie ją czymś zagruntować czy zostawiacie jak jest? Bo my się wahamy czy naszych czymś nie zabezpieczyć, z tym że my nie mamy klinkieru, tylko zwykłe cięte cegły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 piękna cegła:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.02.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Cegła wyszła wspaniale a jaj mam inne pytanie - zamierzacie ją czymś zagruntować czy zostawiacie jak jest? Bo my się wahamy czy naszych czymś nie zabezpieczyć, z tym że my nie mamy klinkieru, tylko zwykłe cięte cegły.... Lucka, zostawiamy jak jest. To sa tez ciete cegly a nie pełna cegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.02.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 piękna cegła:yes::yes: Tez mi sie podoba . Podłoga wchodzi za 2 tygodnie. Sciany sie szlifuja. Zrobiona jest tez połka pod kominek. Zabetonowana znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Tez mi sie podoba . Podłoga wchodzi za 2 tygodnie. Sciany sie szlifuja. Zrobiona jest tez połka pod kominek. Zabetonowana znaczy. no to robota pełną parą idzie:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.02.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Beata,faktycznie, pędzicie!!!Za 2 tygodnie podłogi????? Rewelacja!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Znaczy TV i kominek dokladnie w jednej linij? To TV bedzie za nisko mysle...[ATTACH=CONFIG]131130[/ATTACH] Cos takiego tez odpada bo szyja bedzie bolec od zadzierania glowy. To jest tez realizacja Kraszewskiej: [ATTACH=CONFIG]131131[/ATTACH] Witam prawie po sąsiedzku Zaczęłam czytać dziennik i czuję się w obowiązku napisać sprostowanie: autorem pokazanych przez Ciebie projektów jest Tamizo architects group, a nie Kraszewska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Beata, ciągle mi siedzi w głowie ten Twój blat kuchenny – 2 inspiracje. Szczególnie ta pierwsza jest kusząca Jak schować koszmarny ozdobnik salonu jakim jest tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.02.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam prawie po sąsiedzku Zaczęłam czytać dziennik i czuję się w obowiązku napisać sprostowanie: autorem pokazanych przez Ciebie projektów jest Tamizo architects group, a nie Kraszewska. Pozdrawiam Witam lullaby Ok, dzieki za uwage! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.02.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Pestko blat bedzie wlasnie taki jak na 1wszym zdjeciu tylko ze biały. Mam nadzieje ze szybko zapomne ile nas ta kuchnia kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 beato kiedy kuchnia będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts