pestka56 05.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Beata, czyli wiszący, bez podparcia? I taki gruby? To OK, bo wtedy te nóżki od krzesełek by nie przeszkadzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.02.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 beato kiedy kuchnia będzie???? Polowa marca dopiero. Teraz maz bedzie dalej kominek zabudowywal. Zliczyl gniazdka ale chce podobierac je do koloru scian chyba. Nie wszystkie chce takie same. Strasznie u Mytki mi sie podobaly ale znow pewnie pierunsko drogie wiec zobaczymy.. Podlogi najpierw za jakies dwa tygodnie beda kladzone. Nadal nie wybrane do pokoju synka i do pokoju jego ewentualnego rodzenstwa ewentualnie goscinego... Beata, czyli wiszący, bez podparcia? I taki gruby? To OK, bo wtedy te nóżki od krzesełek by nie przeszkadzały Nie no taki w powietrzu to nie Bedzie gruby to mialam na mysli, ze pogrubiony. No i ma byc ta plyta pod nim tak zeby nie widac bylo nozek. Nie wiem czy bedzie to dobrze wygladac. Bede miec inny projekt od tego naszego wykonawcy juz taki "ładny" to zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 biały blat jednak??A to niespodzianka, bo miał być czarny granit, prawda?Z czego robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 beato ja bym podłogi robiła albo drewniane, albo wykładzinka w dziennych pokojach. dzieciaki cally czas na podłodze urzęduj ą;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.02.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 biały blat jednak?? A to niespodzianka, bo miał być czarny granit, prawda? Z czego robicie? Z jednej strony tam gdzie bedziemy jesc bedzie bialy, kamienny za zimny, to bedzie mdf ale sadzac po cenie jakis niezwykly mdf beato ja bym podłogi robiła albo drewniane, albo wykładzinka w dziennych pokojach. dzieciaki cally czas na podłodze urzęduj ą;) Tak racja, jest ogrzewanie podlogowe wiec nie bedzie mu zimno ale Monika nie wiem jaki kolor desek. Jasny czy ciemny? Kojarzysz kolor moich okien? Sa takie miodowe. W salonie na dole mam bad bielony a na gorze...moze ciemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ciemne tzn?Jak bardzo ciemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.02.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Beata a ile ta kuchnia Cię kosztuje?dzwoniłaś do mojego stolarza,teraz dobra droga do Warszawy ,to może by przyjechał A dlaczego nie chcesz takie samego drewna na gó®ze co na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 07.02.2013 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Beata a ile ta kuchnia Cię kosztuje?dzwoniłaś do mojego stolarza,teraz dobra droga do Warszawy ,to może by przyjechał A dlaczego nie chcesz takie samego drewna na gó®ze co na dole? Basiu, jest drozsza od Twojej a z Twoim stolarzem rozmawialam. Nie chce podjac sie kuchni pod Warszawa... Ta moja jest z blatem tym jedzeniowym, tym gdzie jest plyta. To troche tez podrozylo. Na dole za drogie zeby dac na gore. Na gorze w dwoch pokojach dam takie lamelowe. A u nas w sypialni wykladzina. Ale nie wiem wlasnie czy nie dac takich czekoladowych w tych dwoch pokojach. Cos takiego zeby wyszlo To chyba zreszta bylo u Ciebie. To zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 07.02.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Sharlotko, no wlasnie takie jak na zdjeciu powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Piękne - mocny, czekoladowy kolor; ja podobny odcień (heban) planuję u siebie - deskę warstwową olejowaną i fazowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kochane moje, ostrożnie z takim ciemnym kolorem. Jest zobowiązujący jeśli chodzi o resztę wnętrza. Poza tym na jasnym widać każdą plamkę, a na ciemnym, każdą drobinkę kurzu. Sama mam ciemne orzechowe brązy, ale trochę je przyszarzyłam. Nie odwodzę nikogo od ciemnych podłóg, bo są po prostu piękne, ale pamiętajcie o tym, że każde uszkodzenie powierzchni widać jak cholera. U mnie nie problem wyciągam puszkę oleju plus, jeśli potrzeba bejce i pędzelek, wiórki ścierne, szmatkę lnianą i naprawiam. Ale jeśli ktoś ma lakier, to nie zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Pestko,my weźmiemy deski olejowane, fazowane z 4 stron, matowe, nie do końca tak ciemne, jak na zdjęciu, które pokazała Beata; mam próbkę i wygląda pięknie, bardzo szlachetnie i naturalnie; odcień jest zimno brązowy.Więc mam nadzieję, że nie będą bardzo trudne w użytkowaniu....Lakieru jak piszesz sobie nie wyobrażam! A może pokażesz tu u Beaty swoje deski???? Edytowane 7 Lutego 2013 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 mam próbkę i wygląda pięknie, bardzo szlachetnie i naturalnie; odcień jest zimno brązowy. Sharlotko a czy ty pokazywałś u siebie tą próbkę już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kochane moje, ostrożnie z takim ciemnym kolorem. Jest zobowiązujący jeśli chodzi o resztę wnętrza. Poza tym na jasnym widać każdą plamkę, a na ciemnym, każdą drobinkę kurzu. Sama mam ciemne orzechowe brązy, ale trochę je przyszarzyłam. Nie odwodzę nikogo od ciemnych podłóg, bo są po prostu piękne, ale pamiętajcie o tym, że każde uszkodzenie powierzchni widać jak cholera. U mnie nie problem wyciągam puszkę oleju plus, jeśli potrzeba bejce i pędzelek, wiórki ścierne, szmatkę lnianą i naprawiam. Ale jeśli ktoś ma lakier, to nie zazdroszczę.przyznaję Pestce rację...ciemna podłoga jest bardzo niepraktyczna. Beato pomyśli, w dziecięcych pokojach to masakra. ja bym wybrała zwykłą deową , matową:)ma odcień miodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Sharlotko a czy ty pokazywałś u siebie tą próbkę już ?? Ivy, jeszcze nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.02.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Musze wybrac plyte Takie rozmieszczenie pół to chyba dziwne i niefunkcjonalne jest nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.02.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mam następną zagwozdkę.... Pestka u Szkocika pisala ze przejadly sie juz jej domy szaro-bialo-czarne. No wlasnie! Mi tez, ja od poczatku samego nie chcialam szarosci na scianach ale...mam miec przeciez fronty w kuchni szare a kuchnia otwarta na salon a salon otwarty na jadalnie i hol. Jak uciec od tej szarosci? Mam cegle na scianie w kolorze jasno bezowym i marzy mi sie kolor taki kawowy albo oliwkowy. Do tego granatowe kanapy i granatowe zasłony. Ale jak to wszystko zgrac z kolorem w kuchni? Fronty jeszcze nie pomalowane na szaro wiec teoretycznie moge zmienic na przyklad na biel ale jednak chyba chcialabym utrzymac szarosc. Takie zdjecie bylo kiedys u Basi i strasznie mi sie podoba i reszta ktora tez mi sie baardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.02.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 beato vcześc.ale u Pestki są raczej ciemnoszare kanapy:) nie granatowe. granat jest zoobowiązujący. Ja bym go do salonu nie dawała:yes: A ściany najlepiej zrob złamane białe, albo delikatny jaśniutenki bęzowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 beato vcześc. ale u Pestki są raczej ciemnoszare kanapy:) nie granatowe. granat jest zoobowiązujący. Ja bym go do salonu nie dawała:yes: A ściany najlepiej zrob złamane białe, albo delikatny jaśniutenki bęzowy GRANATOWE, Moniko, GRANATOWE Monitor przekłamuje Granatowy ma masę odcieni i doskonale komponuje się z innymi kolorami, tak samo jak szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jak patrzę na fm wnętrza, to mam wrażenie, że wszystkie trochę się boicie zdecydowanych ciemnych kolorów. A ja w mojej kremowo jasnobrązowej łazience chcę walnąć ciemnobrązową ścianę vis a vis wejścia. W sypialni, chociaż ma tylko 16m2, marzy mi się ciemno granatowa wzorzysta tapeta. GRANATOWE inspiracje, oczywiście z kolorem dla kontrastu: CD nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts