eniu 11.02.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Beata, mnie dziś kominkarze sprowadzili ciut na ziemię w sprawie forniru. On jest na podlepce z żywicy epoksydowej. Nie pomyślałam o tym, że to przecież choć trudno podpalić, to przy nagrzewaniu będzie woniało. Postanowiłam moje próbki spróbować skonfrontować z ogniem i ciepłem. Ale wreszcie udało mi się ze zdunów wyciągnąć kilka ciekawych i budzących nadzieję informacjo na temat możliwości okładania kamieniem ciepłych kominków. Beata, granatowy lubi różne kolory. Szarość jest neutralna, więc nie masz się co bać Łoj te zduny! Łokadzić dziadów, bendom rozmowniejsze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Łoj te zduny! Łokadzić dziadów, bendom rozmowniejsze... . Eniu, a to Cię przyniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.02.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Beata, czy znasz materiał pt. spieki kwarcowe? Myślę, że mógłby się nadać zarówno na Twój kominek, jak i na blat. Ja bardzo poważnie rozważam blat z takiego spieku. Niestety usunęłam fotkę, bo wyglądała zniechęcająco Bami, cos mi maz o tym dzis mowil. A jaka cena? Ten fornir nie bedzie nadawal sie na kominek to raz. Dwa dostalismy wycene od nastepnego goscia na łupek na blat. Nam jest potrzebny jeden slab i doslownie kawalek na obrobke parapetu. A poniewaz jest to material zupelnie niepopularny jesli chodzi o zastosowanie na blaty to nie maja kawalkow podobno nigdzie i musielibysmy kupic dwa slaby. Absolutnie bez sensu. Kuzwa, zalamuje powoli rece a czas biegnie..Trace zapal powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.02.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Pestko zarasz poszperam w watku kominkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.02.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dzis byl gosc u nas od desek. Przywiozl probki kolorow na gore i podoba mi sie taki kolor prawie czarny. No strasznie mi sie podoba ale rownie bardzo boje sie ze to niefajne wyjdzie. Choc przeciez widze na roznych zdjeciach i podoba mi sie. Bojaca jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dzis byl gosc u nas od desek. Przywiozl probki kolorow na gore i podoba mi sie taki kolor prawie czarny. No strasznie mi sie podoba ale rownie bardzo boje sie ze to niefajne wyjdzie. Choc przeciez widze na roznych zdjeciach i podoba mi sie. Bojaca jestem. na tym prawie czarnym wszystko widac - kurz, brod , rysy...ja też bym się bała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Bami, cos mi maz o tym dzis mowil. A jaka cena? Ten fornir nie bedzie nadawal sie na kominek to raz. Dwa dostalismy wycene od nastepnego goscia na łupek na blat. Nam jest potrzebny jeden slab i doslownie kawalek na obrobke parapetu. A poniewaz jest to material zupelnie niepopularny jesli chodzi o zastosowanie na blaty to nie maja kawalkow podobno nigdzie i musielibysmy kupic dwa slaby. Absolutnie bez sensu. Kuzwa, zalamuje powoli rece a czas biegnie..Trace zapal powoli. Beatko jutro wyślę Ci maila z namiarami. Dziś juz padam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.02.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Czarnego to nawet ja bym się bała!!! Naprawdę, prawie czarna podłoga może być bardzo trudna w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.02.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Czarnego to nawet ja bym się bała!!! Naprawdę, prawie czarna podłoga może być bardzo trudna w utrzymaniu. Moze i tak ale taka czekolada jest przepiekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ta oststnia ma ładny kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.02.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Beatko jutro wyślę Ci maila z namiarami. Dziś juz padam ... Bami super. Jak to sie ksztaltuje cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Bami super. Jak to sie ksztaltuje cenowo? Beata, nie wyceniałam jeszcze konkretnego blatu, ale poniżej ceny granitu. Są wzory , które bedą w podobnej cenie. Namiar na muratorowej skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.02.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Bami super, dziekuje, zaraz zobacze.Jeszcze powiedz mi o co chodzi z tym Panem Twoim i Lucki od oswietlenia. On ma jakies super dobre ceny na aquaformy czy tam inne lampki czy jak?Wy w ogole dajecie halogeny czy diody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Beata, ten pan ma fajne oprawy halogenowe w rozsądnych cenach. To nie są Aquaformy (moze tez je ma, nie wiem) tylko Venezina lub Orlicki design (moim zdaniem fajniejszego niż Aquaformy). pan Jerzy jest bardzo wygodny, umawiałysmy sie z nim na budowie. Widać ze sie zna i potrafi doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.02.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Bami dzwonilam do firmy od kamienia. Gosc byl na spotkaniu. Mial oddzwonic po. No i nie oddzwonil. A strone maja suuuper. Dobra, nie robie im reklamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Bami dzwonilam do firmy od kamienia. Gosc byl na spotkaniu. Mial oddzwonic po. No i nie oddzwonil. A strone maja suuuper. Dobra, nie robie im reklamy na forum On jest zakręcony jak świński ogonek W razie czego, zawsze możemy im zrobić antyreklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Beata to jak jest z tym łupkiem na blat,ile Ci wycenili ,podaj namiary ,u nas zadupie ,jak blaty to tylko z granitu,a przeceiż nie bedę zamawiała ludzi z Warszawy ,bo mnie na to nie stać.Kurczę wkurzyłam się na łupek,że tylko tam u Was można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.02.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Beata to jak jest z tym łupkiem na blat,ile Ci wycenili ,podaj namiary ,u nas zadupie ,jak blaty to tylko z granitu,a przeceiż nie bedę zamawiała ludzi z Warszawy ,bo mnie na to nie stać.Kurczę wkurzyłam się na łupek,że tylko tam u Was można Basia, jeszcze nie zamowilam. W ubiegla sobote bylismy u jednego goscia, PESTKA polecala ale blat ktory mial z łupka BARDZO mi sie nie podobal. To indyjski i wygladal jak laminat tylko ze pierunsko ciezki. Jutro znow jedziemy ogladac slaby. http://62.121.127.111/index.php?page=Photos&hash=cKA4ak2sJWEhubuAV6Rg Podoba Ci sie? Bo mi nie. Focus stone nam polecal slaby w Siestrzeniu pod Warszawa wiec jedziemy zobaczyc. http://www.focus-stones.pl/galeria/kuchnie-48 Zobacz blat nr 20 - jest to granit ( absolut black lub jet black ) w obróbce satynowanej. Podba mi sie nawet. Cena - łupek kosztowałby nas jakis tysiac mniej niz granit. Wiec szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No rzeczywiście,ja z uwagi na to ,że u nas łupka się nie dostanie na blat ,to się poddaję,biorę granit teraz tylko nie wiem jaka jest różnica płomień szczotkowany czy satyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 wydaje mi się ,że satyna to takie delikatne ztarcie powierzchni granitu, a szczotkowanie mocniejsze . Ja mam szczotkowany:yes: moja znajoma ma łupek. I powiem ci ,że to jest na prawdę bardzo nierówne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts