pestka56 15.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Musi być nierówny, bo jak sama nazwa wskazuje łupek jest łupany. Archeolodzy mówią, że taki to kamień, co dzieli się „na podszewki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.02.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja nie wiem co zrobie. Jesli łupka nie znajde takiego jak widzialam na realizacjach Kraszewskiej to tez wezmiemy granit. Mam do Was pytanie. Mam w sypialni garderobe. Robic do niej drzwi? Czy zostawic otwarta? Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Beato drzwi koniecznie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.02.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Maz tez tak mowi a ja chcialam inaczej.A co ? Niepraktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.02.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 wydaje mi się ,że te ciuchy z garderoby tak sobie wyglądają . chyba ,że masz porządek jak w pudełku i posegregowane kolorkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.02.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Raczej niekoniecznie ale i tak mam wrazenie ze dzwi do garderoby beda non stop otwarte. A moze zrobie w garderobie zamykane szafy i tylko oscieznice taka ramke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A może zrob przesuwne jak Cie drażni, że będą ciągle otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.02.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 A może zrob przesuwne jak Cie drażni, że będą ciągle otwarte. Przesuwnych maz nie chce. Dzwi do garderoby sa na tej samej scianie co drzwi wejsciowe do sypialni wiec moze az tak zle to nie bedzie wygladac. Jakos dla mnie za duzo tych drzwi poprostu. Mialybyc jeszcze jedne do lazienki w sypialni ale kazalam wybic sciane i beda duze szklane, przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Przesuwnych maz nie chce. Dzwi do garderoby sa na tej samej scianie co drzwi wejsciowe do sypialni wiec moze az tak zle to nie bedzie wygladac. Jakos dla mnie za duzo tych drzwi poprostu. Mialybyc jeszcze jedne do lazienki w sypialni ale kazalam wybic sciane i beda duze szklane, przesuwne. A co będziesz dawać na okno w sypialni. Może „zamaskuj” otwór wejściowy do garderoby taką samą zasłoną–kotarą jak dasz na okna (jeśli dasz)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 A moze szklane? Ja chyba takie zrobię... Chyba, jak dotrwam, bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Beato zrob takie drzwi jak do łazienki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 heloo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.02.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Hej Nic nie pisze bo nic sie nie dzieje Znaczy gladzie, gladzie, gladzie... Do tego podloga jest juz przygotowana do polozenia jakims swinstwem wymalowana. No i dzis wybralismy dwa slaby na blat Bami jesli to czytasz - dzieki za namiar na firme z Starej Milosnej Beda nam robic blat z łupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 hej!!! a zaglądam . pokaz lupek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.02.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 hej!!! a zaglądam . pokaz lupek:yes: Nie zrobilam zdjec ale podoba sie nam jak zreszta wszystkie kamienie w tej hurtowni Biegalam miedzy slabami i prawie plakalam takie cudownosci. Dalabym na kominek, do lazienki, wszedzie. Gdybym miala jakies paredziesiat tysiecy zbedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 beato ja mam lazienkę z a,la lupka. jest śliczna:yes::yes::yes: więc wiem co czujesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.02.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 beato ja mam lazienkę z a,la lupka. jest śliczna:yes::yes::yes: więc wiem co czujesz:yes: O mamo, Moniko czy wkleilabys zdjecie tejze lazienki choc na chwile u mnie???? Ja mam jedna do zrobienia i CIEMNA magia jak ja zrobic. Panikuje bo maz codziennie sie zlosci ze nie mamy plytek jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.02.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 O mamo, Moniko czy wkleilabys zdjecie tejze lazienki choc na chwile u mnie???? Ja mam jedna do zrobienia i CIEMNA magia jak ja zrobic. Panikuje bo maz codziennie sie zlosci ze nie mamy plytek jeszcze Beata, też mam łazienkę "łupkowatą", antracytową - wyszła genialnie - efekt skały. Płytki Roca Lavagna Nero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Beatko,nie chcę Cię zniechęcać do łupka, ale ja z niego zrezygnowałam na blat ze względu na te nierówności.Często pieczemy ciasteczka, czasem pierogi i wałkuję bezpośrednio na blacie, a na tym łupkowym to się nie specjalnie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.02.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Beatko, nie chcę Cię zniechęcać do łupka, ale ja z niego zrezygnowałam na blat ze względu na te nierówności. Często pieczemy ciasteczka, czasem pierogi i wałkuję bezpośrednio na blacie, a na tym łupkowym to się nie specjalnie da. Balbinko, tak wiem ze taki urok łupka ale...ja mam dwa blaty. Jeden z łupka 3,5 metra a drugi przy ktorym bedziemy jesc ale jest na tej samej wysokosci co ten z łupka jest juz lakierowanego mdfu. Wyglada super wiec od poczatku go na tej czesci chcielismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts