Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A może zrob przesuwne jak Cie drażni, że będą ciągle otwarte.

Przesuwnych maz nie chce. Dzwi do garderoby sa na tej samej scianie co drzwi wejsciowe do sypialni wiec moze az tak zle to nie bedzie wygladac. Jakos dla mnie za duzo tych drzwi poprostu. Mialybyc jeszcze jedne do lazienki w sypialni ale kazalam wybic sciane i beda duze szklane, przesuwne.

Przesuwnych maz nie chce. Dzwi do garderoby sa na tej samej scianie co drzwi wejsciowe do sypialni wiec moze az tak zle to nie bedzie wygladac. Jakos dla mnie za duzo tych drzwi poprostu. Mialybyc jeszcze jedne do lazienki w sypialni ale kazalam wybic sciane i beda duze szklane, przesuwne.

A co będziesz dawać na okno w sypialni. Może „zamaskuj” otwór wejściowy do garderoby taką samą zasłoną–kotarą jak dasz na okna (jeśli dasz)?

• 2 weeks później...

Hej :)

Nic nie pisze bo nic sie nie dzieje :( Znaczy gladzie, gladzie, gladzie... Do tego podloga jest juz przygotowana do polozenia jakims swinstwem wymalowana.

No i dzis wybralismy dwa slaby na blat :)

Bami jesli to czytasz - dzieki za namiar na firme z Starej Milosnej :) Beda nam robic blat z łupka :)

beato ja mam lazienkę z a,la lupka. jest śliczna:yes::yes::yes::yes::yes: więc wiem co czujesz:yes:

O mamo, Moniko czy wkleilabys zdjecie tejze lazienki choc na chwile u mnie????

Ja mam jedna do zrobienia i CIEMNA magia jak ja zrobic. Panikuje bo maz codziennie sie zlosci ze nie mamy plytek jeszcze

O mamo, Moniko czy wkleilabys zdjecie tejze lazienki choc na chwile u mnie????

Ja mam jedna do zrobienia i CIEMNA magia jak ja zrobic. Panikuje bo maz codziennie sie zlosci ze nie mamy plytek jeszcze

Beata,

też mam łazienkę "łupkowatą", antracytową - wyszła genialnie - efekt skały. Płytki Roca Lavagna Nero...

Beatko,

nie chcę Cię zniechęcać do łupka, ale ja z niego zrezygnowałam na blat ze względu na te nierówności.

Często pieczemy ciasteczka, czasem pierogi i wałkuję bezpośrednio na blacie, a na tym łupkowym to się nie specjalnie da.

Balbinko, tak wiem ze taki urok łupka ale...ja mam dwa blaty. Jeden z łupka 3,5 metra a drugi przy ktorym bedziemy jesc ale jest na tej samej wysokosci co ten z łupka jest juz lakierowanego mdfu. Wyglada super wiec od poczatku go na tej czesci chcielismy.