Beata Weronika 27.02.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Beata, też mam łazienkę "łupkowatą", antracytową - wyszła genialnie - efekt skały. Płytki Roca Lavagna Nero... Bambi - na ktorej stronie dziennika jest Twoja lazienka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Bambi - na ktorej stronie dziennika jest Twoja lazienka?? nie ma... zaraz wstawiam do komentarzy, bo Balbina też chce zobaczyć A o jakim myślisz kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.02.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 O jakim kolorze mysle do lazienki?Jedna chce w kolorze trawertynu a druga biala z czarnymi zylkami. Jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.02.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 O jakim kolorze mysle do lazienki? Jedna chce w kolorze trawertynu a druga biala z czarnymi zylkami. Jakos tak. Beatko, "nasza" firma kamieniarska ma płytki trawertynowe 30x60 (prawdziwy trawertyn w dosyć rozsądnej (jak na kamień naturalny oczywiście) cenie 149 zł... Za ładny gres też trzeba tyle zapłacić... Jeżeli mieści się w założonym budżecie, to obejrzyj koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Beatko, "nasza" firma kamieniarska ma płytki trawertynowe 30x60 (prawdziwy trawertyn w dosyć rozsądnej (jak na kamień naturalny oczywiście) cenie 149 zł... Za ładny gres też trzeba tyle zapłacić... Jeżeli mieści się w założonym budżecie, to obejrzyj koniecznie. Co on tak tanio nieprzyzwoicie ten trawertyn? Ja za swój niewypełniany 30x30 płaciłam w LM coś koło 180 Wypełniany był wtedy po 240. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.02.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Co on tak tanio nieprzyzwoicie ten trawertyn? Ja za swój niewypełniany 30x30 płaciłam w LM coś koło 180 Wypełniany był wtedy po 240. Wydaje mi się, ze sprowadzili większą ilość i teraz się pozbywają... To trawertyn z Armenii, jest dosyć ciemny taki trochę ugier. Bardzo oryginalny. Są wypełniane i nie, w szczotce i w polerze - różniaste. Teraz trochę żałuję, ze nie zrobiłam z niego dolnej łazienki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.02.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Beatko, "nasza" firma kamieniarska ma płytki trawertynowe 30x60 (prawdziwy trawertyn w dosyć rozsądnej (jak na kamień naturalny oczywiście) cenie 149 zł... Za ładny gres też trzeba tyle zapłacić... Jeżeli mieści się w założonym budżecie, to obejrzyj koniecznie. Bami a czy mogę poprosić o namiary na tego "waszego" kamieniarza, moze bym coś znalazl do dwojej drugiej łazienki w miarę rozsądnej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.02.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Wydaje mi się, ze sprowadzili większą ilość i teraz się pozbywają... To trawertyn z Armenii, jest dosyć ciemny taki trochę ugier. Bardzo oryginalny. Są wypełniane i nie, w szczotce i w polerze - różniaste. Teraz trochę żałuję, ze nie zrobiłam z niego dolnej łazienki ... Bami, no to jade tam w sobote. A bylas w tej hurtowni beltrami? Z kamieniem? Plakac mi sie chcialo, biegalam miedzy slabami i przytulalam sie do nich. Moglabym tam zamieszkac. W tej zimniej hali. Cudownosci. Ale..........wczoraj robilismy podsumowanie co i ile bedzie jeszcze nas kosztowac. MASAKRA. !! I tyle rzeczy maz sam zrobil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.02.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Bami a czy mogę poprosić o namiary na tego "waszego" kamieniarza, moze bym coś znalazl do dwojej drugiej łazienki w miarę rozsądnej cenie... Ivy, poczekaj, niech u nas zrobia blat to bedziemy polecac. narazie sa ok cenowo ale nie wiadomo jak z jakoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.02.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ivy, poczekaj, niech u nas zrobia blat to bedziemy polecac. narazie sa ok cenowo ale nie wiadomo jak z jakoscia. oki, ja mam jeszcze chwilkę czasu wiec poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No, tak, jeśli to taki układ... ale i tak zeszli z ceną o 1/3. Szkoda, że już mam mój trawertyn. Ugier jest piękny. nie miałam takiego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 28.02.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 cześć witam sie bo mnie tu jeszcze chyba nie było:) A bylas w tej hurtowni beltrami? Z kamieniem? Plakac mi sie chcialo, biegalam miedzy slabami i przytulalam sie do nich. Moglabym tam zamieszkac. W tej zimniej hali. doskonale Cie rozumiem:) też tam byłam i gdybym mogła to wziełabym ze sobą wiekszość slabów-nieważne gdzie bym je dała- jakieś miejsce by się znalazło:) blat z łupa na pewno będzie fajny- ja akurat zamówiłam parapet z łupka- jedynie co to tez zastanawiałam się nad nim do kuchni ale zrezygnowałam- nie mogłabym patrzeć na te wszystkie rysy za tą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.02.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 cześć witam sie bo mnie tu jeszcze chyba nie było:) doskonale Cie rozumiem:) też tam byłam i gdybym mogła to wziełabym ze sobą wiekszość slabów-nieważne gdzie bym je dała- jakieś miejsce by się znalazło:) blat z łupa na pewno będzie fajny- ja akurat zamówiłam parapet z łupka- jedynie co to tez zastanawiałam się nad nim do kuchni ale zrezygnowałam- nie mogłabym patrzeć na te wszystkie rysy za tą kasę. Koktajl - powiem szczerze - boje sie tego blatu jak cholera. Ale granit to jakies 3 tys wiecej kasy. No i widzialam przeciez realizacje na zdjeciu kuchni z takim blatem i sie zakochalam. Ale oby to sie nie okazalo niewypalem! Bo sie chyba zalamie. Tyle mamy juz w tym domu fuckupow. Wczoraj bylam na dzialce i zniszczylam sobie buty. Poprostu wszystko płynie!!! Cala dzialka no i najwazniejsze ze ulica na ktorej mieszkamy wyglada jak jedna wielka brudna Wisla. Gdzie ja mialam oczy jak kupowalam ta dzialke? Jezu jaka teraz bylabym madra! Wiec boje sie łupka ale ryzykuje Obym nie ryczala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 01.03.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Też byłam w Beltrami I też mi się tam podobało Beata, a kiedy masz montaż kuchni? Jakoś nie do końca wiem jak taki łupek wygląda i chętnie bym zobaczyła co wymyśliliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 01.03.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To ja się chyba jeszcze zastanowię nad wycieczką do Beltrami Dwa lata temu trafiłam do ich punktu na Bartyckiej i zakochałam się w bianco thassos. Moja miłość trwa do dziś, niestety nie jest wzajemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.03.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Beatko,A jaki kolor tego łupka? Tez jestem bardzo ciekawa Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To ja się chyba jeszcze zastanowię nad wycieczką do Beltrami Dwa lata temu trafiłam do ich punktu na Bartyckiej i zakochałam się w bianco thassos. Moja miłość trwa do dziś, niestety nie jest wzajemna To jesteśmy juz dwie... Naprawdę nie chcesz łazienki z bianco thassos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 01.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Naprawdę bardzo chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.03.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Naprawdę bardzo chcę Niemożliwe!!! Kto by chciał taką łazienkę! Chyba tylko Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 01.03.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Niemożliwe!!! Kto by chciał taką łazienkę! Chyba tylko Ty! Ten bianco to z takimi zylkami szarymi jest? A to ja tez sie zakochalam! Chcialam zabrac odrazu dwa slaby ale maz sie patrzy na mnie i pyta i co z tym zrobisz jak to obrobisz wiesz ile to kosztuje???? Dlaczego to musi byc takie skomplikowane sie pytam?? Mamy juz podloge u malego w pokoju. Nie widzialam jej jeszcze, maz zrobil zdjecia. Zachwycona nie jestem. Kolor okna przy podlodze wydaje sie byc mega zolty. Ale to moze zludzenie. To sa surowe deski, beda olejowane pozniej. Ale kolor nie bedzie odbiegal od tego, ma byc lekko bielony dab, praktycznie to samo co jest. Zrezygnowalam z czekolady ciemnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts