lullaby 01.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nie, bianco thassos to taki biały biały. Bez koloru, jak kto woli Ale na tym polega jego urok i z tego wynika jego cena Ten z szarymi żyłkami to carrara albo calacatta albo jeszcze statuario np. Też piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.03.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Beata,cudowna podłoga, fantastycznie naturalna!!!!Gratulacje, że to JUŻ ten etap!!!!Jak mocno będzie bielony dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.03.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Beata co to za deski bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.03.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ilu lamelowe są deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.03.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Beata co to za deski bardzo fajne. Naprawde? Troche krótkie. W salonie beda wymieszane na szczeście z dłuższymi Szarlotko i Basiu - to dąb 14 cm szeroki, warstwowy z fazka a jakiej firmy to nawet nie wiem. Wiem ze jest porzadne, ma 11 cm grubosci i sklejka bardzo porządna. Gosc robil znajomym rowniez na ogrzewanie podlogowe juz kilka lat temu i nam sie spodobalo wiec go wzielismy bo uczciwy i ma dobre drewno. Basiu - myslisz zeby taki kolor zostawic? A nie malowac na czekolade? Szarlotko, dab bedzie lekko wybarwiony. I olejowany a nie lakierowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.03.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ilu lamelowe są deski? One nie sa lamelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 to jest jedna lamelka:yes: zostaw naturalne zaolejowane i tak przyciemnieje ciut:yes: ja bym nie barwiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.03.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 to jest jedna lamelka:yes: zostaw naturalne zaolejowane i tak przyciemnieje ciut:yes: ja bym nie barwiła:yes: Nie, nie sa lamelowane, to sa cale deski. Wszedzie takie same mamy. Tak, one beda prawie naturalne. Wlasnie przyciemnieja wiec lekko je pobielimy ale to prawie niewidoczne jest. Cos takiego wybralismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.03.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Też byłam w Beltrami I też mi się tam podobało Beata, a kiedy masz montaż kuchni? Jakoś nie do końca wiem jak taki łupek wygląda i chętnie bym zobaczyła co wymyśliliście Kuchnia za dwa tygodnie. Potem blat. Boooje sie ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 02.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Kuchnia za dwa tygodnie. Potem blat. Boooje sie ......... Ty się nie bój, tylko ciesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Kuchnia za dwa tygodnie. Potem blat. Boooje sie .........no super. nic tylko się cieszyć!!!! Deski śliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Beata, czy jesteś szczerze zadowolona z wykonania tynków wewnętrznych przez firmę reklamującą się na forum? Robiliście wszędzie gipsowe (zwykły gips czy Knauff Diamant) czy może w łazienkach cementowo-wapienne? Jak oceniasz wykonawstwo? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.03.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Beata, czy jesteś szczerze zadowolona z wykonania tynków wewnętrznych przez firmę reklamującą się na forum? Robiliście wszędzie gipsowe (zwykły gips czy Knauff Diamant) czy może w łazienkach cementowo-wapienne? Jak oceniasz wykonawstwo? Z góry dziękuję za odpowiedź Szczerze polecam nasza ekipę! Mamy Knauff Diamant w tym w pralni również. Natomiast w łazienkach nie mamy tynków w ogóle ale nasz wykonawca nie polecal cementowo-wapiennych. Diamant sa tak samo twarde jak cementowo-wapienne. Moj maz jest wymagający. Pisalam juz o tym na jednym z wątków. I wlasnie z tynkarza wewnętrznego maz jest jedynie zadowolony. Mi sie jeszcze podoba podlogowiec ale to jeszcze zobaczymy...jak bedzie na zakonczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 To już druga rekomendacja osoby wymagającej W takim razie wybór jest chyba prosty - dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.03.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Beata, dechy są piękne. Ja będę na górze mieć bielony jesion a marmur bianco thassos wygląda jak roziskrzony śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.03.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Pestko jak to czytasz - nie mam pomyslu na barierke na gorze w holu. na dole beda 3 kawalki szyby, mocowania juz sa. pamietasz jak to ma wygladac pewnie. Natomiast na gorze nie wiem co zrobic. Pierwotnie chcialam szybe ale kurde to mi sie zimne mega wydaje no i nie wiem czy bezpieczne. Szyba jest bardzo nowoczesna a nasz dom wcale w rezultacje taki nie bedzie. mial byc ale sie w miedzyczasie bycia na forum okazalo ze wcale nie jestem za nowoczesnoscia Masz w swoich przepastnych zasobach barierkowe inspiracje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.03.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Beata, dechy są piękne. Ja będę na górze mieć bielony jesion a marmur bianco thassos wygląda jak roziskrzony śnieg Bami a skad wziac bialy marmur z zylkami szarymi, nie wiem jak to sie nazywa fachowo ale chcialabym zeby wyszlo cos takiego albo jeszcze mniej tych szarosci, Dalabym to na jedna sciane i podloge a na drugiej scianie farba, tylko skad to wziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 04.03.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Bami a skad wziac bialy marmur z zylkami szarymi, nie wiem jak to sie nazywa fachowo ale chcialabym zeby wyszlo cos takiego[ATTACH=CONFIG]174268[/ATTACH] albo jeszcze mniej tych szarosci, Dalabym to na jedna sciane i podloge a na drugiej scianie farba, tylko skad to wziac to jakas odmiana carrary albo calacatty- trzeba pojechac do kamieniarza po prostu:) wyceni, obrobi kamień i zamontuje:) jeśli jednak będzie zbyt kosztowne zawsze można położyc płytki z marmuru (plytki naturalne a nie ceramiczne). Musisz natomiast wiedzieeć, że w wypolerwanym marmurze czyli tak jak na zdjęciu w miejscach najcześciej użytkowanych robią się ścieżki-poler wyciera się i matowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.03.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Beatko a czy gdzies masz fotkę tego miejsca/ schodów na ta górną barierkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.03.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Beatko a czy gdzies masz fotkę tego miejsca/ schodów na ta górną barierkę ? Mam pewnie! Ale wkleje zdjecie juz z polozona podloga !! Jutro. Podloga juz jest w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts