Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

Beata, nr 4. Ja bym z tym kombinowała. narysuję Ci szkic, ale nie dzisiaj. Dziś mi komputer dał w kość i dopiero zabieram się za obrazki, a mam niedokończony pomysł dla Anitki i muszę wreszcie skończyć schody Sharlot, bo az mi jej żal, że tyle czeka.

Pesteczko,

ależ ja jestem BARDZO wdzięczna, że w ogóle poświęcasz mi i moim schodom swój czas, serce i talent!!! I wiesz, że nie lecę jutro zamawiać, tylko mam trochę czasu:)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sharlotko no zobaczymy jak to wyjdzie. Za jaki czas, wszystko sie strasznie wlecze :(

Wybieralas juz dla siebie baterie? Ktos z forum moze ostatnio robil zakupy bateriowe? Ja sie gubie w tych wszystkich firmach :(

Czekam na Twoje schody :)

Ja kupowałąm :) Walnęłam sobie wszystkie Kludi i wszystkie w jednym sklepie internetowym. Co prawda czekałam 2 tygodnie, bo nie mieli wszystkiego, ale wyszło mi całkiem, całkiem z kasą i wszystko przyszło pięknie zapakowane - jestem super zadowolona bo zabierałm się do tego jak do jeża ;)

Murek będzie bardzo fajny! :yes:

Ja kupowałąm :) Walnęłam sobie wszystkie Kludi i wszystkie w jednym sklepie internetowym. Co prawda czekałam 2 tygodnie, bo nie mieli wszystkiego, ale wyszło mi całkiem, całkiem z kasą i wszystko przyszło pięknie zapakowane - jestem super zadowolona bo zabierałm się do tego jak do jeża ;)

Murek będzie bardzo fajny! :yes:

Moorello to lece do Ciebie :)

http://www.systerm.pl/51,s1_bateria-umywalkowa-kludi-bozz-382440576.html

Ja taka chce do malej lazienki a do tego umywalka od Ewy :)

large_63e683597e08e65d86a34031386b425e.jpg

I subway 2.0

Tylko z płytkami sie boksuje :(

Beata, ja będę namawiać Cię na odwagę, by zrealizować łazienkę z Carrary tak jak w inspiracji Pestki (ostatnie zdjęcie), z ciemną ścianą. Dopiero ten ciemny kolor będzie odpowiednim tłem dla kamienia. A uroda kamienia - sama wiesz - niepowtarzalna i ponadczasowa.

nie boksuj się juz tylko odwagi!

Beata, nr 4. Ja bym z tym kombinowała. narysuję Ci szkic, ale nie dzisiaj. Dziś mi komputer dał w kość i dopiero zabieram się za obrazki, a mam niedokończony pomysł dla Anitki i muszę wreszcie skończyć schody Sharlot, bo az mi jej żal, że tyle czeka.

Pestko, bede i ja w takim razie czekac na Twoj rysunek :)

Beato,

Cieszę się, że spodobała Ci się "moja" umywalka :). Zajrzyj do mnie jak będziesz miała chwilkę, bo chyba nie będę jej mieć :( (tej za którą zapłaciłam).

Muszę Ci napisać, że masz układ górnego korytarza niemal identyczny jak u mnie :yes: Bardzo podoba mi się pomysł na murek. Muszę zmierzyć u siebie, ale chyba będę miała za ciasno (ok. 110 cm). Też zaczęłam od koncepcji, ze szkłem, ale coraz mi bliżej do zwykłych metalowych, czarnych tralek tudzież takiego fajnego, prostego murku (czy murka?) :D.

Beato,

Cieszę się, że spodobała Ci się "moja" umywalka :). Zajrzyj do mnie jak będziesz miała chwilkę, bo chyba nie będę jej mieć :( (tej za którą zapłaciłam).

Muszę Ci napisać, że masz układ górnego korytarza niemal identyczny jak u mnie :yes: Bardzo podoba mi się pomysł na murek. Muszę zmierzyć u siebie, ale chyba będę miała za ciasno (ok. 110 cm). Też zaczęłam od koncepcji, ze szkłem, ale coraz mi bliżej do zwykłych metalowych, czarnych tralek tudzież takiego fajnego, prostego murku (czy murka?) :D.

Ewo tez mamy wasko w korytarzu ale murek zostanie, szklo zdecydowanie too much. Metalowe tralki u nas tez odpadaja ze wzgledu na dziecko.

Beata, a jeśli chodzi o baterie to może poproś o wycenę "mojego" pana Marka? Ja co prawda nie znam firmy o której wspomniałaś, mam Grohe, Kludi i Tres, ale pewnie mógłby Ci sprowadzić też te które sobie upatrzyłaś

Lucka, o kurcze Wy to z Bami macie do wszystkiego swoich Panów :)

Na ktorej stronie masz wymienione baterie?

Bo musze szybciutko zamawiac.

Ja kupiłam tę krótszą wylewkę 17 cm. Dlatego dobrałam do niej umywalkę 38 cm. Nie mam tam dużo miejsca i wolałam mniejszy wariant :).

Na tej stronie, którą wrzuciłaś jest bardzo dobra cena. Ja za swoją zapłaciłam 250 zł więcej :jawdrop: (a wydawało mi się, że znalazłam dobrą ofertę ;))

Edytowane przez julianna16

Lucka, o kurcze Wy to z Bami macie do wszystkiego swoich Panów :)

Na ktorej stronie masz wymienione baterie?

Bo musze szybciutko zamawiac.

Nic nie chcę mówić, ale Ci Panowie byli na początku MOI, ale potem podzieliłam się nimi z Bami :)

Baterie mam tu:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210609-Dom-z-du%C5%BCym-oknem-dziennik/page2

a namiary do pana Marka - Marek Kalbarczyk tel.509441704 , mail [email protected]

Do kuchni mam Franke Lounge, ale tą zamawiałam u gościa z kuchni

Nic nie chcę mówić, ale Ci Panowie byli na początku MOI, ale potem podzieliłam się nimi z Bami :)

Baterie mam tu:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210609-Dom-z-du%C5%BCym-oknem-dziennik/page2

a namiary do pana Marka - Marek Kalbarczyk tel.509441704 , mail [email protected]

Do kuchni mam Franke Lounge, ale tą zamawiałam u gościa z kuchni

Witajcie ranne ptaszyny!!!

Potwierdzam, Panowie są Luckowi, ja się tylko podłączyłam.

Beatko, to bardzo wygodne ;) mieć takich panów;)

Witaj . Czytam , że zdecydowałaś się na inne baterie niż Kolhman , ale miałam podzielić się wrażeniami po obejrzeniu Maximy . Wrażenie było na tyle pozytywne , że kupiłam i podtynkową umywalkową i czteropunktową wannową , będę tylko zmieniać wylewkę na taką samą jak przy umywalce ( pan powiedział , że to nie problem ) :) . Wyglądają super solidnie , bardzo ładne no i cena atrakcyjna .

Nieśmiało wypowiem się również na temat balustrady : murek wygląda najfajniej :) .

Sharlotko, widzialam Twoje schody :)

Ktore wybierasz?

Zajefajnie mamy z Pestka nie? :)

Pestka to czarodziejka!!!!

Jest.............niezwykła.

W takim wymiarze pomagać obcym ludziom, tworzyć na ich życzenie cudowne wizualizacje, fachowo i rzeczowo podpowiadać??

To prawie niemożliwe, że to nie sen!!!

Ej, przyjdź i coś podpowiedz ze schodami!!!

Witaj . Czytam , że zdecydowałaś się na inne baterie niż Kolhman , ale miałam podzielić się wrażeniami po obejrzeniu Maximy . Wrażenie było na tyle pozytywne , że kupiłam i podtynkową umywalkową i czteropunktową wannową , będę tylko zmieniać wylewkę na taką samą jak przy umywalce ( pan powiedział , że to nie problem ) :) . Wyglądają super solidnie , bardzo ładne no i cena atrakcyjna .

Nieśmiało wypowiem się również na temat balustrady : murek wygląda najfajniej :) .

Hej!

Kurcze, jeszcze baterii nie zamowilam. A jak cenowo Kolhman wyglada vs Kludi?

Ja kupiłam tę krótszą wylewkę 17 cm. Dlatego dobrałam do niej umywalkę 38 cm. Nie mam tam dużo miejsca i wolałam mniejszy wariant :).

Na tej stronie, którą wrzuciłaś jest bardzo dobra cena. Ja za swoją zapłaciłam 250 zł więcej :jawdrop: (a wydawało mi się, że znalazłam dobrą ofertę ;))

Ewa ale to jest cena za ta czesc zewnetrzna a jeszcze przeciez stelarz za drugie tyle. Moze Ty masz juz ze wszystkim?