Sharlotka 21.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 aha rozumiem - a kiedy będą zdjęcia szarego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A o ktorych frontach myslalas ? Bo dasz paxy tak? betty takie mi trudne pytania zadajesz... a ja jeszcze nie zgłębiałam tematu na razie żyję kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.03.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 aha rozumiem - a kiedy będą zdjęcia szarego???? Sharlotko, no niestety, trzeba poczekac. Wszystko sie nam przedluza min przez podlogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.04.2013 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Hallo Basiu nie zamknełam dziennika U nas dzieje sie ale bardzo powoli. Nasz synek chorowal 3 tygodnie i maz odpuscil sobie budowe na moja prosbe. Nie mialam sily sama caly dzien z chorym dzieckiem byc. Ale teraz odpukac wszystko ok wiec budowa znow sie rozkreca. Barierka na gorze sie robi. Bardzo fajnie wyszla. No i mamy podlogi w domu Sa cudne. Jeszcze nie poolejowane ale bardzo mi sie podobaja. I zdaje sie ze bedziemy robic Paxy w garderobie z drzwi z zawiasami maz bedzie przerabal na przesuwne. Na zawiasy malo miejsca w przejscu byloby. Mamy juz teak do malej lazienki ale...........nie mam mozaiki. Facet zrobl mi wycene i jedna sciana kosztowalaby 3 tys Zdziebko przy duzo.. I mnostwo innych pytan, jak gdzie etc etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 super, że sprawy posuwają się do przodu juz coraz bardziej jest domowo moze masz jakies foteczki ? I zdaje sie ze bedziemy robic Paxy w garderobie z drzwi z zawiasami maz bedzie przerabal na przesuwne. Na zawiasy mało miejsca w przejscu byloby. a system przesuwany z Ikei nie pasuje Wam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.04.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 super, że sprawy posuwają się do przodu juz coraz bardziej jest domowo moze masz jakies foteczki ? a system przesuwany z Ikei nie pasuje Wam ? Fronty tych przesuwnych niebardzo mi sie podobaja. Wole klasyczne. Zobaczymy czy tak sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Fronty tych przesuwnych niebardzo mi sie podobaja. Wole klasyczne. Zobaczymy czy tak sie da. To jeśli Twoja domowa złota rączka znajdzie patent jak to przerobić to będę prosiła o fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.04.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Beata super że idziecie dalej,moja koleżanka jeszcze zrobiła tak,że zamówiła u stolarza obudowy szaf i środki czyli te wszystkie akcesoria dała z ikei,kupiła mu i zawiozła,a on zrobił szafy pod nie.Więc ma dopasowane wysokością .Pokaż podłogę bo musi być cudnie skoro tak piszesz.Mój mąż po zamieszkaniu się rozkręca.Dzisiaj w pokoju nad pustką zamontował na ścianie TV.Ja dzisiaj śpię w starym domu,przyjechałam po rzeczy i planuję z mamą co dalej.Jak znajdę blachę pod okap w kuchni to ruszamy z cegłą.Beata ja żałuję,że kiedyś nie kupowałam rzeczy do domu,teraz mamy zupełny brak kasy ,jak możesz to kupuj teraz czajnik,noże itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.04.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Beata super że idziecie dalej,moja koleżanka jeszcze zrobiła tak,że zamówiła u stolarza obudowy szaf i środki czyli te wszystkie akcesoria dała z ikei,kupiła mu i zawiozła,a on zrobił szafy pod nie.Więc ma dopasowane wysokością .Pokaż podłogę bo musi być cudnie skoro tak piszesz.Mój mąż po zamieszkaniu się rozkręca.Dzisiaj w pokoju nad pustką zamontował na ścianie TV.Ja dzisiaj śpię w starym domu,przyjechałam po rzeczy i planuję z mamą co dalej.Jak znajdę blachę pod okap w kuchni to ruszamy z cegłą. Beata ja żałuję,że kiedyś nie kupowałam rzeczy do domu,teraz mamy zupełny brak kasy ,jak możesz to kupuj teraz czajnik,noże itp. Podloga jest jeszcze nie poolejowana. Wlasnie sie zastanawiamy czy olejowac przed lazienkami i malowaniem czy po. No widzisz! Twoj maz jest fajny Noże mam Nie rozpakowane czekaja na nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jeśli możecie dobrze podłogę zabezpieczyć przed uszkodzeniami, to zostawcie olej na koniec. Przed olejowaniem trzeba ją ładnie wyszlifować, więc trochę przy tym kurzu jest. Jeśli najpierw poolejujecie, to jest niebezpieczeństwo, że podczas malowania ścian farba nachlapie i trzeba będzie od razu poprawki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.04.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Jeśli możecie dobrze podłogę zabezpieczyć przed uszkodzeniami, to zostawcie olej na koniec. Przed olejowaniem trzeba ją ładnie wyszlifować, więc trochę przy tym kurzu jest. Jeśli najpierw poolejujecie, to jest niebezpieczeństwo, że podczas malowania ścian farba nachlapie i trzeba będzie od razu poprawki robić Jedziemy z olejowaniem od poniedzialku W sumie 10 dni to zajmie Potem malowanie, kuchnia, lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.04.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Powodzenia, niech ładnie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.04.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Rozumiem, że ma nie być widać i zero list zasłaniających mechanizm widocznych od przodu.Czy system Laguna znacie? http://www.belmeb.pl/idm,9,idprod,3820,kat,,laguna-drzwi-przesuwne-nawierzchniowe-simple.html# Ja kiedyś robiłam takie przeszukanie decydując jakie drzwi zastosować w garderobie i mam ten Belmeb w zakładkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Beata a zastanawialiście się nad skłądanymi do garderoby?aczkolwiek z przesuwnych więcej systemów jest.A co będziesz robiła w przedpokoju?Ja tam muszę zabudować wnękę,ale nie mam pomysłu,jakie fronty zrobić,przedpokój bardzo ważny ,a u mnie to najbrudniejsze miejsce i najbrzydsze.Beata może od Ciebie coś ściągnę,daj jakiś pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Beata,no to jesteś o krok od przeprowadzki - sami malujecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.04.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Beata a zastanawialiście się nad skłądanymi do garderoby?aczkolwiek z przesuwnych więcej systemów jest.A co będziesz robiła w przedpokoju?Ja tam muszę zabudować wnękę,ale nie mam pomysłu,jakie fronty zrobić,przedpokój bardzo ważny ,a u mnie to najbrudniejsze miejsce i najbrzydsze.Beata może od Ciebie coś ściągnę,daj jakiś pomysł! Basia ja robie siedzisko takie jak na drugim zdjeciu, na nim beda poduchy. Tylko ze plytki sa jasno szare w holu wiec poduchy tez jakos w takich koloroach. Moze w bezu a moze w granacie? A na drugiej stronie w holu bedzie wieszak dla mnie i meza i wieszaki nizej dla dzieci. Nad siedziskiem lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.04.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Skladane...hm, chyba nie, wole te z IKEA fronty z zawiasami przerobione na przesuwne. A i jeszcze w przedpokoju chcialam miec taka wneke ale nie wiem z czego zrobic ta strukture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.04.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Beata, no to jesteś o krok od przeprowadzki - sami malujecie???? Tak sami. Znaczy nie ja. Maz z tesciem pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.04.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Powodzenia, niech ładnie wyjdzie. No musi ladnie wyjsc. W sobote zaplacilismy za podloge. Bolalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.04.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Rozumiem, że ma nie być widać i zero list zasłaniających mechanizm widocznych od przodu. Czy system Laguna znacie? http://www.belmeb.pl/idm,9,idprod,3820,kat,,laguna-drzwi-przesuwne-nawierzchniowe-simple.html# Ja kiedyś robiłam takie przeszukanie decydując jakie drzwi zastosować w garderobie i mam ten Belmeb w zakładkach. Tak, to tego systemu maz szuka ale ciezko go znalesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts