Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:wave: No, to znalazłam, bo Belmeb ma Lagunę. To jest chyba jedyny w rozsądnej cenie.

No widze wlasnie widze :)

Czarodziejko

W weekend jedziemy do IKEA to zoabaczymy jeszcze raz fronty i sie okaze czy jest ok czy nie :(

Ile ja jeszcze rzeczy nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Firma od ktorej salik bral plytki i ja tez chcialam splajtowala! I teraz szukam w necie ale wszedzie jakies dzikie ceny. Masakra.

Nie mam umywalek nablatowych. Wczoraj szukalam i ...............kurde sa na przyklad za 250 zl. Czy kupilybyscie taka umywalke? Firma nieznana, kurde boje sie. Ogromna roznica bo w Kole ponizej 500 zl nic nie znalazlam. A to polowa tego. Roca i catalano tez ma od 500 zl. Nie wiem czy to w ogole brac pod uwage.

Boje sie troche.

Nie mam mozaiki nadal do dolnej lazienki.

Maz mnie zabije niedlugo ze tak zwlekam.

Grzejnika do gornej lazienki poziomego nie mamy :( Jak sa to szerokie a ja chce dlugi a waski....Masakra.

O to chodzi, Spireo :yes:

Beata, Tatarak brała jakieś fajne nie zabijajace cenowo umywalki. Zajrzyj też do Julianny, ona też ma wybrane coś nablatowego tanio.

Ja mam jakiś bez firmowy (chyba chiński :lol2:) kwadrat szklany kupiony w LM i powiem, że nam z nim dobrze. Tylko J. musiał się nauczyć spłukiwać dobrze po użyciu. Ale poza tym w utrzymaniu jest idealna.

O to chodzi, Spireo :yes:

Beata, Tatarak brała jakieś fajne nie zabijajace cenowo umywalki. Zajrzyj też do Julianny, ona też ma wybrane coś nablatowego tanio.

Ja mam jakiś bez firmowy (chyba chiński :lol2:) kwadrat szklany kupiony w LM i powiem, że nam z nim dobrze. Tylko J. musiał się nauczyć spłukiwać dobrze po użyciu. Ale poza tym w utrzymaniu jest idealna.

Ewa bierze V&B i ja tez. Ale to jest malenstwo to idzie do malej lazienki.

Potrzebuje dwoch stawianych na blat 60tek.

No widze wlasnie widze :)

Czarodziejko

W weekend jedziemy do IKEA to zoabaczymy jeszcze raz fronty i sie okaze czy jest ok czy nie :(

Ile ja jeszcze rzeczy nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Firma od ktorej salik bral plytki i ja tez chcialam splajtowala! I teraz szukam w necie ale wszedzie jakies dzikie ceny. Masakra.

Nie mam umywalek nablatowych. Wczoraj szukalam i ...............kurde sa na przyklad za 250 zl. Czy kupilybyscie taka umywalke? Firma nieznana, kurde boje sie. Ogromna roznica bo w Kole ponizej 500 zl nic nie znalazlam. A to polowa tego. Roca i catalano tez ma od 500 zl. Nie wiem czy to w ogole brac pod uwage.

Boje sie troche.

Nie mam mozaiki nadal do dolnej lazienki.

Maz mnie zabije niedlugo ze tak zwlekam.

Grzejnika do gornej lazienki poziomego nie mamy :( Jak sa to szerokie a ja chce dlugi a waski....Masakra.

Beata, ja Ci dawałam chyba kiedyś namiary do mojego pana Marka, napisz do niego, bo ja kupowałam wszystko w bardzo dobrych cenach - kupiłam wszystkie płytki, baterie i większość ceramiki

Beata, ja Ci dawałam chyba kiedyś namiary do mojego pana Marka, napisz do niego, bo ja kupowałam wszystko w bardzo dobrych cenach - kupiłam wszystkie płytki, baterie i większość ceramiki

Lucka, nie dawalas mi namiar na Pana od oswietlenia chyba? Podasz mi prosze?

Casalgrande pytek nie moge znalesc w normalnej cenie a potrzebuje 30 metrow. 200 zl to za duzo. Moze Twoj Pan ma dojsce do tych plytek?

Lucka, nie dawalas mi namiar na Pana od oswietlenia chyba? Podasz mi prosze?

Casalgrande pytek nie moge znalesc w normalnej cenie a potrzebuje 30 metrow. 200 zl to za duzo. Moze Twoj Pan ma dojsce do tych plytek?

myślę że ma, kwestia tylko jak szybko może zorganizować :)

Nazywa się Marek Kalbarczyk tel. 509441704

mail: [email protected]

Bami też korzysta z jego usług :)

myślę że ma, kwestia tylko jak szybko może zorganizować :)

Nazywa się Marek Kalbarczyk tel. 509441704

mail: [email protected]

Bami też korzysta z jego usług :)

Lucka, dzieki za namiar. Pan Marek jednak ma 20-50 zl drozsza oferte na baterie niz mozna znalesc w necie.

A do plytek nie ma dostepu.... :(

Lucka, dzieki za namiar. Pan Marek jednak ma 20-50 zl drozsza oferte na baterie niz mozna znalesc w necie.

A do plytek nie ma dostepu.... :(

Beatko, to spróbuj u mojego "pana od płytek" - namiar na priv.

Ja u Pana Marka zamawiam ceramikę i baterie - cenowo trzeba go zoptymalizować - poza tym pamiętaj, że przy zamówieniu w sklepie internetowym płacisz za przesyłkę - może warto przymknąć oko na 20 zł? i nie kupować w ciemno w sklepie z drugiego końca Polski? a jak trzeba będzie reklamować? zwrócić? - wszystkie koszty po Twojej stronie...

Owszem zgodzę sie ze dla 20 zł nie warto ryzykować ale nieprawda jest ze koszty przesyłki są po stronie kupującego- zmieniła sie ustawa i teraz koszty przesyłki reklamacji czy zwrotu pokrywa sprzedający.

o...dzięki za info, bo nie wiedziałam, swoją drogą obciążanie sprzedawcę kosztami zwrotu wydaje się trochę nieuczciwe, bo czasami oddajemy z naszego widzimisię a nie dlatego że czasami jest coś nie tak...

Bami ma rację, u pana Marka trzeba sprawdzać ceny, w moim przypadku tylko Vitra była zakupiona gdzie indziej, cała reszta u niego, czasami się jeszcze targowałam.

miejmy nadzieję Beata że uda Ci się znaleźć te płytki

Ja też jestem ciekawa barierki górnej i podłóg :).

Co do umywalki stawianej na blat, to w górnej mam tanią Rocę gap :) (za największy rozmiar 65 cm zapłaciłam 239 zł)

Tu dla przypomnienia jak wygląda :)

http://imageshack.us/a/img803/8056/91610112.jpg

Są w kilku rozmiarach (co 5 cm).

Przyszła cała i pięknie zapakowana :D. Mnie bardzo podoba się jej kształt, ale nie wiem czy Tobie będzie pasował? Ty chyba szukasz bardziej owalnych?

Halo???

Jest tu kto?

Tj. konkretnie Beata Weronika?:D

Pokaż dechy, bo my tu umieramy z niecierpliwości:D

I napisz, co postanowiliście w kwestii balustrady u góry? Będzie pełna malowana?

Szarlotko, olejuja sie nie mozna wchodzic do domu i tym sposobem maz jest z nami wieczorami :) Normalnie RAJ!

Ja też jestem ciekawa barierki górnej i podłóg :).

Co do umywalki stawianej na blat, to w górnej mam tanią Rocę gap :) (za największy rozmiar 65 cm zapłaciłam 239 zł)

Tu dla przypomnienia jak wygląda :)

http://imageshack.us/a/img803/8056/91610112.jpg

Są w kilku rozmiarach (co 5 cm).

Przyszła cała i pięknie zapakowana :D. Mnie bardzo podoba się jej kształt, ale nie wiem czy Tobie będzie pasował? Ty chyba szukasz bardziej owalnych?

Jejku Ewa, na Tobie zawsze mozna polegac :) :) Kochana jestes!!!!!!!!!

Potrzebuje do mojej wanny wiesz ktorej :) rity oraz kibelka ...no wlasnie, pokazywalas kiedys blue line, taka fajna cienka deska, ale boje sie jakosci.

Na dole bedziemy miec V&B komplet - Twoja umywalka + subway 2.0 a na gorze tez chcialabym miec cos porzadnego. GAP-a chyba bym chciala na gorze wc ale co z umywalkami. Nie moga byc za wysokie. Twoja sliczna ale chyba nam nie pasuje :( Ale cena extra!!