Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sharlot a ja jak je zobaczylam to powiedzialam "no szalu nie ma" ...ale to moze dlatego ze nie ma jeszcze fugi. No zle nie sa. Ja juz chyba mam jakies spaczenie i ciezko mnie zadowolic....wszystkok wydaje mi sie jakies nijakie...brakuje mi jakiegos akcentu. Siedzisko ma byc z granatowymi poduchami ale nie wiem co z kolorem na scianach...jaki dac w wiatrolapie.

No wiem, jak to jest - czasem dany produkt wygląda super zjawiskowo - luksusowo w katalogu, a w realu, lekkie rozczarowanie - ale nie przesadzaj, będzie pięknie!!!! Na razie to przecież jeszcze "roboczy" wiatrołap!!!

A ściany jakie byś chciała???

Może biel, lub lekka szarość?

Do granatu i ciemnego brązu ładnie się komponują.

Granatowe poduchy brzmią bardzo wakacyjnie i dobrze się kojarzą:D

Beata ale właściwie w czym potrzebujesz pomocy?

A to siedzisko do wiatrołapu to skąd masz?

Cegla chyba jednak nie. Basiu, nie wiem jakie kolory zrobic co tam w ogole zrobic na scianach.

Siedzisko zrobi stolarz na wzor tego ktore wkleilam.

Biale siedzisko na calej dlugosci, do tego granatowe poduchy i wlasnie nie wiem, moze ciemno szara sciane? Ale jedna. A co na drugiej dac?

Na drugiej powinny byc wieszaki na kurtki.

Kurde, nie wiem jak to zrobic.

Rita zapakowana, odpakujemy dopiero jak beda plytki. Kurde tylko drogie sa :( i wysokie 17,5 to duzo. Takie michy

Beata, 17,5 to BARDZO dużo. Kupiłam Catalano, która ma 15 i muszę ją oddać... W zamian znalazłam Artceram ulahop E, ma "tylko" 11....

przy dobieraniu ceramiki uważaj na odcienie - rożne firmy mają odmienne zdania na temat bieli.

umywalka, którą pokazałaś, moim zdaniem do Rity nie będzie pasowała, bo Rita ma cieniutki brzeg a umywalka - wręcz przeciwnie... Ale moze to tylko moje odczucie...

Beata, 17,5 to BARDZO dużo. Kupiłam Catalano, która ma 15 i muszę ją oddać... W zamian znalazłam Artceram ulahop E, ma "tylko" 11....

przy dobieraniu ceramiki uważaj na odcienie - rożne firmy mają odmienne zdania na temat bieli.

umywalka, którą pokazałaś, moim zdaniem do Rity nie będzie pasowała, bo Rita ma cieniutki brzeg a umywalka - wręcz przeciwnie... Ale moze to tylko moje odczucie...

Ten brzeg to bym przezyla ale wysokosc...nie chce zeby to byla miska. Miske mam w malym wc.

Ladna ta Twoja ale do mojej wanny tez nie bedzie pasowac :(

Szukam dalej.

Dzieki Bami