Sharlotka 25.04.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dziewczęta, co Wy piszecie, że za wysoka umywalka to źle???Wydawało mi się, że nie może być zbyt płytka, bo będzie się chlapać – i specjalnie szukam takich o wysokości co najmniej 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.04.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Beata, a może moja Vitra Shift? http://www.stylepark.com/db-images/cms/vitra_bad/img/p290279_488_336-1.jpg Tylko ona dość droga może być, ja kupiłam już dawno jak jeszcze były pieniądze Dzisiaj/jutro będę ją miała zamontowaną i mogę zmierzyć wysokość No sliczna jest!!! Ale 1000 zl za umywalke?? ja potrzebuje 2 szt + 2 baterie Za drogo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mam pytanko o fronty w kuchni, czy ty możesz mi przypomnieć jakie bedą...nie mogę cos odszukać u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.04.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mam pytanko o fronty w kuchni, czy ty możesz mi przypomnieć jakie bedą...nie mogę cos odszukać u Ciebie Dzis montaz Takie mamy fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzis montaz Takie mamy fronty [ATTACH=CONFIG]185681[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185682[/ATTACH] ale się wstrzeliłam z pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.04.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 I co myslisz o niej? Maz powiedzial ze d..y nie urywa A ja chcialam zeby urywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 I co myslisz o niej? Maz powiedzial ze d..y nie urywa A ja chcialam zeby urywala na razie to widac dupy fachowców kuchennych zapowiada sie fajnie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.04.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 O jasna cholera - JUŻ KUCHNIA?????????????Gratuluję i zazdroszczę. Strasznie!!!!!! Fajna szarość i zapowiada się rewelacyjnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.04.2013 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 O jasna cholera - JUŻ KUCHNIA????????????? Gratuluję i zazdroszczę. Strasznie!!!!!! Fajna szarość i zapowiada się rewelacyjnie!! Wrocilam z budowy. Rzeczywiscie szary jest super, delikatny i w zestawieniu z lupkiem i biela po drugiej stronie bedzie ok ale...sa zacieki na frontach. DO WYMIANY! Mam nadzieje ze wykonawca nie bedzie sie burzyl. Jutro mamy spotkanie. Ciekawe co bedzie i jak dlugo potrwa wymiana.... Teraz musze lazienki skonczyc bo oszaleje! I wiatrolap - co na scianach dac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 I co myslisz o niej? Maz powiedzial ze d..y nie urywa A ja chcialam zeby urywala cierpliwości, będzie urywała nie za bardzo kumam, o co chodzi z szarością - ze zdjęć mam wrażenie, ze fronty szafek są białe... Beatko myślałam o Twoich umywalkach i doszłam do wniosku, ze do Rity bedzie ciężko coś dobrać. Może się odciąć od tego kształtu i pójść w kierunku takim, jak umywalki zaproponowane przez Luckę. Pytałaś naszego Marka, co mógłby zaproponować w sensownej cenie? Jakie baterie planujesz? Takie podtynkowe ze ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Beata, piękne te fronty Pogoń męża na dokształt z dizajnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.04.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 O cholera - wkurzyłabym się strasznie za zacieki:( WIEM, jak czekałaś na kuchnię, i jakakolwiek usterka musi wkurzać okrutnie!! Bamka. no jak biały. Toż to szarość jest przecież!!! Dla mnie bardzo w stylu Katarzyny Kraszewskiej - prawda, Beata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.04.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Beata, piękne te fronty Pogoń męża na dokształt z dizajnu Naprawde Pestko? Naprawde? To sie ciesze. Mi tez sie podobaja. Ale to nie maz wymyslil fronty. Dziewczny, mam dziwne uczucie....ze powoli cos sie konczy. I ze w koncu naprawde tam zamieszkamy. Cos sie skonczy. To oczekiwanie, adrenalina...jakos mi normalnie smutno. Nienormalna jestem... Na szczescie jeszcze duzo przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.04.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 O ja ale super fronty!!! Cudownie. Jaki to kolor? Juz nie mogę sie doczekać całości ? Jaki blat będzie . Normalnie bosko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a masz jakies fotki dalszej roboty, chętnie bym zobaczyła więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 czyli lekka lub duża załamka pobudowlana Cię łapie? - ponoć to NORMALNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) umywalka, którą pokazałaś, moim zdaniem do Rity nie będzie pasowała, bo Rita ma cieniutki brzeg a umywalka - wręcz przeciwnie... Ale moze to tylko moje odczucie... Zgadzam się z Bami - Rita ma cienki brzeg, a ta umywalka szerszy i w dodatku nierówny. Skoro ma być tanio, to może taka? http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/84/81/46/3184814644 Źródło Albo taka? http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/85/27/39/3185273969 Źródło Moim zdaniem biała cegła we wiatrołapie pasuje, ale idealnie prosta jak klinkier (a nie ta z elkamino) - będzie wyglądała elegancko Kuchnia - mniam Dziękuję za cynk o West Edit - znalazłam taką cegłę jaką miałam na myśli. To niestety tylko zdjęcie, ale na pewno taki efekt da się zrobić. http://us.123rf.com/400wm/400/400/geraktv/geraktv0910/geraktv091000122/5752308-biala-sciana-z-bialych-cegiel.jpg Źródło A przy okazji wpadła mi taka inspiracja - fajna, choć cegła już nie taka równa http://www.projekty-wnetrza.com/wp-content/uploads/2013/01/12_architektura_wnetrz_minimalizm_biala_cegla_design.jpg Źródło Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Julianno, brawo!!!! One pasują do Rity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Bamka. no jak biały. Toż to szarość jest przecież!!! Dla mnie bardzo w stylu Katarzyny Kraszewskiej - prawda, Beata? to jezeli jest szara, to musi urywać Tez będę miała szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.04.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Bamka dobrze Sharlotka mowi od okna sa szare, po drugiej stronie sa biale Jutro wkleje wiecej zdjec. Pytalam ale nic nie znalazl. Baterie powinny byc nablatowe, mamy jeden dekor 30 cm wysokie wiec na podtynkowe niebardzo juz mamy miejsce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts