Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

Kuchnia zdecydowanie wersja 2 ,nie lubię jakiś udziwnień.

Beata Łupek jest piękny,bravo Pestko!!!

Beata ten Łupek jest chyba w rzeczywistości trochę jaśniejszy i jak to kamień różna struktura więc ten czarny pięknie niejednolity ,u mojego starszego 2 ściany czarne i jest pięknie kocham je strasznie

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczęta, co Wy piszecie, że za wysoka umywalka to źle???

Wydawało mi się, że nie może być zbyt płytka, bo będzie się chlapać – i specjalnie szukam takich o wysokości co najmniej 15 cm.

popieram Szarlot w płytkich się chlapie,ja z racji wysokiej baterii też będę mieć stojącą nablatową 15 cm ,sąsiadka ma nablatową płytką z Vileroya i jest niezadowolona bo za płytka

popieram Szarlot w płytkich się chlapie,ja z racji wysokiej baterii też będę mieć stojącą nablatową 15 cm ,sąsiadka ma nablatową płytką z Vileroya i jest niezadowolona bo za płytka

hmm, ja chcialabym max 13 cm

Beata dupę może urwać po blatach,wiem jak byłó u mnie :):lol2:

:) :) no mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie

Kuchnia zdecydowanie wersja 2 ,nie lubię jakiś udziwnień.

Beata Łupek jest piękny,bravo Pestko!!!

Beata ten Łupek jest chyba w rzeczywistości trochę jaśniejszy i jak to kamień różna struktura więc ten czarny pięknie niejednolity ,u mojego starszego 2 ściany czarne i jest pięknie kocham je strasznie

to damy łupek :)

Kurde dziewczny, jak to sie skonczy ta budowa to smutno bedzie :(

Basia, myslisz o pracy dla siebie? strasznie chcialabym nie pracowac u kogos tylko u siebie...

[ATTACH=CONFIG]185739[/ATTACH]

Umywalki chcialabym takie jak na wizce. Mysle ze maja z 10 cm max.

Miskę gleboka juz mam w malej lazience, chyba nie chcialabym miec wszystkich takich..

Beata te z wizualizacji to najprawdopodobnie catalano,je można montować albo nablatowo,albo trochę wpuścić w blat ,poczekaj poszukam na allegro,ale one coś koło 800 zł.Ja śledzę wasze zakupy umywalkowe ,bo do szarej łazienki jak w końcu zamówię szafkę ,czyli będę wiedzieć u kogo ją zamówić,to muszę kupić

Beata ja ponieważ z małym chodzę do logopedy to zaczęłam myśleć o studiach podyplomowych z logopedii,ale one trwają 4 semestry,to sporo,jak na rozpoczęcie innej profesji.Też nie chcę u kogoś pracować.Jak coś wymyślisz to podpowiedz,Ty Warszawa ja Śląsk konkurencji nie będzie :)

Daj no fotki kuchni bo nie mogę się doczekać.Jaki szary Ral zrobiłaś frontów.Jak napisałaś szare to przymrużyłam oko i zaczęłam sobie moje szare wyobrażać,bravo za szarą decyzję!!!

Beata, a mi się chyba bardziej podoba ta pierwsza wersja okapu, tylko bym ją uprościła żeby nie było tylu załamań..Ta druga wydaje mi się że by uderzała w głowę - u mojej mamy tak jest i zaliczyłam kilka siniaków :/

Łupek wygląda bardzo ładnie, a zasłony może takie wtedy jaśniejsze jak ma Gumisia?

Co do stołków barowych, też jestem zainteresowana, chcemy raczej takie wysokie krzesła niż hokery, w weekend oglądaliśmy hokery i wszystkie były bardzo niestabilne..

Beata ja ponieważ z małym chodzę do logopedy to zaczęłam myśleć o studiach podyplomowych z logopedii,ale one trwają 4 semestry,to sporo,jak na rozpoczęcie innej profesji.Też nie chcę u kogoś pracować.Jak coś wymyślisz to podpowiedz,Ty Warszawa ja Śląsk konkurencji nie będzie :)

Daj no fotki kuchni bo nie mogę się doczekać.Jaki szary Ral zrobiłaś frontów.Jak napisałaś szare to przymrużyłam oko i zaczęłam sobie moje szare wyobrażać,bravo za szarą decyzję!!!

Basia, mysle i mysle i ciezko mi idzie...

Kuchnia cala bedzie zlozona jutro. Znaczy bez blatów. Ale mamy juz wybrany zlew i baterie wiec montaz na poczatku maja I hope. Szary jest bardzo ladny to NCS 1500N

Beata czy Ty planujesz u siebie jakieś stołki barowe?

Raczej krzesla wyzsze, ale jeszcze nic nie szukalam

Beata, a mi się chyba bardziej podoba ta pierwsza wersja okapu, tylko bym ją uprościła żeby nie było tylu załamań..Ta druga wydaje mi się że by uderzała w głowę - u mojej mamy tak jest i zaliczyłam kilka siniaków :/

Łupek wygląda bardzo ładnie, a zasłony może takie wtedy jaśniejsze jak ma Gumisia?

Co do stołków barowych, też jestem zainteresowana, chcemy raczej takie wysokie krzesła niż hokery, w weekend oglądaliśmy hokery i wszystkie były bardzo niestabilne..

hmm to jest 2:3 na korzysc wersji nr 2Zaslony to raz a dwa bedziemy musieli miec jeszcze rolety!

Beata gdzie foty!! HaHa tak podejrzewałam ,że to ten kolor :)

Wpadlam po pracy na budowe i ................. dziewczyny no jakos szalu nie ma. Fronty poprawione, niby koloro szary nadal swietny, niby blat ten jedzeniowy jest ale...........d..y nie urywa :( Wydaje mi sie ze szpary jakies duze miedzy szafkami sa i to napewno do poprawki bedzie. Polka nad oknem mega dluga w opakowaniu piekna a teraz jak wisi to tez jakos mi tak....obojetnie. Ale moze mi sie juz cos w glowie porobilo...moze jak bedzie lupek i oswietlnie to bedzie lepiej.

I moze to dlatego ze ogolnie nie mam nastroju :(

Fotki jutro. Z dzieckiem na reku ciezko zrobic zdjecia :(

Z nowosci to mamy juz cegle polozona w malej lazience, trzeba ja teraz na bialo odmalowac...Nastepnie teak i lustra. Ale do tego to jeszcze troche.

Byl tez u nas szklarz w sprawie barierki szklanej wiszacej, sa rozne koncepcje. A snilo mi sie ktorejs nocy ze maly oparl sie o to szklo i spadl....brrrrrry, koszmar.

Beata a mnie rozśmiesza Twoje powiedzenie "dupy nie urywa":lol2:

A słuchaj jak masz tłuste włosy ,zaniedbane paznokcie u rąk i nóg ,niewydepilowane nogi, bez makijażu to jak założysz sukienkę to dupę urwie.No nie prawda.Dodatki to najważniejsze rzeczy.Jak ją ubierzesz to Ci się spodoba,coś chyba nie widzisz potencjału jej.Chyba masz dupiatą,dołującą pracę i chodzisz podminowana.Wiesz ,że ja moją szarą łązienkę polubiłam po jakimś czasie.Do tej pory to tylko marudziłam ,że mogłam białą z drewnem:DA teraz to ją uwielbiam jak tam wchodzę,chociaż brakuje lustra i szafki z umywalką,a to spotęguje efekt

A kto Ci te szafki do łazienki robi,ja opadłam z sił,a muszę się dokończeniem łazienek zająć

Wpadlam po pracy na budowe i ................. dziewczyny no jakos szalu nie ma. Fronty poprawione, niby koloro szary nadal swietny, niby blat ten jedzeniowy jest ale...........d..y nie urywa .

po pierwsze czekam na fotki :yes::yes::yes:

po drugie Basia ma rację ...trzeba poczekac na efekt finalny bo zapewne szczegóły, zwłaszcza w tej kuchni bedą najważniejsze :yes::yes::yes:

a jesli faktycznie coś jest do poprawki to zmieniaj od razue :cool:

Ja czekam na fotki , chociaż mam wrażenie ze nie oddadzą uroku tego koloru , dużo lepiej bedzie na żywo :cool:

Beata troche uśmiechu, mimo ze pogoda nie zbyt ładna to kazdy takie duzy element jak kuchnia przybliża Was do zamieszkania czyli tego na co pracujecie wyborami caly czas, Będziesz mogła wiecej czasu spędzać z meżem bo nawet jak bedzie cos dłubał w domu to bedzie blisko :rolleyes:

Beata, jak by Ci „dupsko urwało” tak od razu, to potem wiesz... apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Spokojnie, Twój domek ma potencjał. Jest niebanalny i kuchnia jak dostanie wszystkie elementy będzie zachwycająca

Jest cala lista do poprawki - zmywarka ma za waski front! Meble w zabudowie nie sa w linii prostej, cokol przy zmywarce jest za szeroki itd itdDSC_0133 (1).jpg

Ciekawe co powie Wykonawca ale widac niedbalstwo monterow. Polka nad oknem jest nie wyszlifowana. Ogolnie zobaczymy jak sie skonczy ale poki co jestem na nie jesli chodzi o firme.

Blat bedzie czarny z łupka, powyzej blat do polki fornirowanej tez plytki z łupka. Polka podswietlana i powyzej polki tez oswietlenie. Nad stolem lampa jedna albo dwie, chyba jedna, dwie beedzie za gesto. Co myslicie?