pestka56 01.05.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Beata, to tylko wina wykonawcy, że nie jesteś zadowolona i zresztą słusznie. Duś go jak cytrynę. Kuchnia ma wszelkie za, a przeciw jest tylko niedbalstwo w wykonaniu. Dałabym kawałek tego samego drewna co jest na półce, jako wykończenie części blatu barku. Takie nawiązanie zawsze robi dobrze. Nie mogę się doczekać całości - BĘDZIE PIĘKNA Lampy nad stołem mogą być nawet 3, ale szczupłe, żeby nie zasłaniały. Widziałam gdzieś takie fajne długie rurki-patyki wiszące dość nisko nad blatem. Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 01.05.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ciesze sie ze sie podoba. Zwykle kuchnie na FM sa bardzo zabudowane a nasza taka malo kuchenna jest. Jak to drewno na blacie barku? Gdzie? Jak? Kurcze a moze cos takiego zrobic jak Gumiska zrobila nad plyta? Fornir? Bo ja chce tam dac cegielke ale moze to bedzie za duzo i nie na temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 01.05.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Beata, bardzo ładnie będzie!!! Z poprawkami nie ustępujcie, najlepiej wszystkiego nie płaćcie jeszcze i będzie dobrze Jak dojdzie łupek to zrobi się super. Z drewnem może będzie dobry pomysł, jeśli byłoby w kolorze półki, zresztą cegły też mogłyby być OK, ja chyba niestety nie mam takiej wyobraźni żeby stwierdzić bez zobaczenia...Może doróbcie sobie cegły i drewno na wizualizacji i wtedy zdecydujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.05.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Beato, kuchnia ma przepiękny kolor i fantastyczne frezy . Poczekaj na efekt końcowy. Na pewno będziesz zadowolona Czy dobrze rozumiem, że nad oknem nie będziesz miała wcale szafek tylko tę półkę? A co planujesz z parapetem? Będzie przedłużeniem blatu? Głowa do góry - już jest ślicznie, a co dopiero gdy będzie poprawione u skończone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Beata, kuchnia jest bardzo estetyczna, nietuzinkowa, myślę, ze raczej jesteś nieobiektywna, bo widzisz niedoróbki. Kupiłam od Ciebie to "dupę urywa/ nie urywa" a szczególnie, ze ja tez chcę, żeby urywało. A tymczasem albo wcale nie urywa, albo nie tak, jakbym chciała... Nawet mój mąż martwi się moją frustracją i pociesza mnie wciąż, ze jemu urywa - za każdym razem, gdy ogląda zdjęcia korytarza na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 01.05.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Beata, bardzo ładnie będzie!!! Z poprawkami nie ustępujcie, najlepiej wszystkiego nie płaćcie jeszcze i będzie dobrze Jak dojdzie łupek to zrobi się super. Z drewnem może będzie dobry pomysł, jeśli byłoby w kolorze półki, zresztą cegły też mogłyby być OK, ja chyba niestety nie mam takiej wyobraźni żeby stwierdzić bez zobaczenia...Może doróbcie sobie cegły i drewno na wizualizacji i wtedy zdecydujecie? Damy cegly jednak. Ja na wizkach takich jak robi moj maz tez nie wiele widze, na profesjonalnych oczywiscie zupelnie inaczej ale na takich gdzie w bibliotece nie wszystko jest to jakos moja wyobraznia za slabiutka.. Beato, kuchnia ma przepiękny kolor i fantastyczne frezy . Poczekaj na efekt końcowy. Na pewno będziesz zadowolona Czy dobrze rozumiem, że nad oknem nie będziesz miała wcale szafek tylko tę półkę? A co planujesz z parapetem? Będzie przedłużeniem blatu? Głowa do góry - już jest ślicznie, a co dopiero gdy będzie poprawione u skończone . Ewa, tak bedzie tylko polka ale jeszcze poolejowana najlepiej w kolorze okna mysle. Parapet bedzie przedlozony blatem. Beata, kuchnia jest bardzo estetyczna, nietuzinkowa, myślę, ze raczej jesteś nieobiektywna, bo widzisz niedoróbki. Kupiłam od Ciebie to "dupę urywa/ nie urywa" a szczególnie, ze ja tez chcę, żeby urywało. A tymczasem albo wcale nie urywa, albo nie tak, jakbym chciała... Nawet mój mąż martwi się moją frustracją i pociesza mnie wciąż, ze jemu urywa - za każdym razem, gdy ogląda zdjęcia korytarza na górze Ide zobaczyc Twoj korytarz w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 01.05.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej . Podglądam Twój dom i czekałam na kuchnię . Bardzo mi się podoba . Zwłaszcza kolor i to , że w macie , a nie wszechobecnym wysokim połysku . Utwierdziłaś mnie , że moja kuchnia też będzie matowa . Walcz o swoje z wykonawcą , będzie pięknie . Mam jeszcze pytanie : pisałaś , że blat pod oknem to kamień , jaki wybierasz i czy na wyspie jest blat docelowy ? jeżeli tak to co to ? konglomerat ? Jestem tu nowa , pisałam u Ciebie na temat Kolhmana ( krany ) i chyba się wtedy przedstawiałam , jeżeli nie to jestem Iwona Acha : przewidujesz uchwyty w kuchni takie jak w słupku lodówkowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 01.05.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej . Podglądam Twój dom i czekałam na kuchnię . Bardzo mi się podoba . Zwłaszcza kolor i to , że w macie , a nie wszechobecnym wysokim połysku . Utwierdziłaś mnie , że moja kuchnia też będzie matowa . Walcz o swoje z wykonawcą , będzie pięknie . Mam jeszcze pytanie : pisałaś , że blat pod oknem to kamień , jaki wybierasz i czy na wyspie jest blat docelowy ? jeżeli tak to co to ? konglomerat ? Jestem tu nowa , pisałam u Ciebie na temat Kolhmana ( krany ) i chyba się wtedy przedstawiałam , jeżeli nie to jestem Iwona Acha : przewidujesz uchwyty w kuchni takie jak w słupku lodówkowym ? Na wyspie blat jest docelowy, to zwykly laminat niestety. Konglomerat za drogi Pod oknem blat kamienny z łupka. Uchwytow nie bedzie, wszedzie mamy push to open... Fajnie ze sie podoba. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 01.05.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Kurde dziewczyny, zaluje ze półka nad oknem jest z forniru a nie poprostu szara jak reszta...Czuje ze ona nie pasuje. Lepiej wygladalaby szarosc. W kolorze okna nie da sie tej polki zrobic, bedzie jak podloga ale od polki do podlogi jest strasznie daleko.Chyba poprosze o wyprodukowanie jeszcze jednej tylko szarej. Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.05.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Piekna ta twoja kuchnia !!! Fajny szary kolorek, utwierdził mnie w przekonaniu zeby zostać przy takim u siebie Beatko jaki kolor blatu będziesz miala ? Mi tez rzucila sie w oczy polka nad oknem ale jutro popatrze na większym ekranie bo dziś tylko na tel i mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.05.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Beata, powinnaś być z siebie dumna!!!!!!!!:jawdrop: Kuchnia jest oszałamiająca - piękna, elegancka, ponadczasowa, taka bardzo bardzo w najlepszym stylu Katarzyny Kraszewskiej - oryginalna, nietuzinkowa, wyróżnia się z tłumu forumowych białych na wysoki połysk:D faktycznie mat + szarość stworzyły niezwykły efekt!!!!!!!!! Układ jest świetny i praktyczny. No, to Cię i Twoją kuchnię pochwaliłam, tak, jak należy! Ale półkę nad oknem faktycznie dałabym szarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.05.2013 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Beata, powinnaś być z siebie dumna!!!!!!!!:jawdrop: Kuchnia jest oszałamiająca - piękna, elegancka, ponadczasowa, taka bardzo bardzo w najlepszym stylu Katarzyny Kraszewskiej - oryginalna, nietuzinkowa, wyróżnia się z tłumu forumowych białych na wysoki połysk:D faktycznie mat + szarość stworzyły niezwykły efekt!!!!!!!!! Układ jest świetny i praktyczny. No, to Cię i Twoją kuchnię pochwaliłam, tak, jak należy! Ale półkę nad oknem faktycznie dałabym szarą. Kurde, z polka dalam ciala. W ostatniej chwili zmienilam na fornir, niech to szlag. Maz zly na mnie na maksa ze teraz chce cos zmieniac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.05.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Beata powiem Ci moje pierwsze wrażenie..wow, urywa dupę.Pięknia wysoka kuchnia,elegancka z klasą,cholera zazdroszczę Ci tej wysokości ,koloru!!!oj piękny ten kolor.Fronty nietuzinkowe,tak jak powiedziała Szarlot takie kraszewskie.Poprawki muszą być,dlaczego cokół nie jest jeden pod zmywrką i obok-to chyba lodówka.Co do półki to muszę się przyjrzeć.No i masz piękny kolor okienDla mnie dupę urywa,boże masz niedokończoną kuchnię a mam wypieki na twarzy i zaczęłam myśleć gdybym teraz robiła kuchnię jeszcze raz...Ale wiem dam fronty do przedpokoju w tym kolorze chociaż.Beata Pięknie ,pięknie ,czy Ty koziorożec jesteś,że tak narzekasz?Ale w zasadzie to cię rozumiem,to przez te poprawki,chciałaś już mieć kuchni,a tu znowu musisz czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.05.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ewcia nie mam swojego laptopa powiększ te zdjęcia Beacie i obróć to jedno. Beata wiesz dopiero teraz zauważyłam ,że Kraszewska pomieszała też biały z szarym na meblach,ten kolor szary mam na ścianie w salonie i przedpokoju,na meblach musi być piekny.A ja to bym chciała aby mi dupy nie urwało tylko 2 rozmiary piersi,albo 3,4 i połowę brzucha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 02.05.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dziekuje Moniko, Twoje slowa sprawily ze sie usmiechnelam a od tygodnia to raczej obce mi bylo. Bylam u Ciebie z rewizyta. Piekne wizki masz!!!! Bardzo się cieszę, że mogłam trochę poprawić humor! Pewnie dopadło Cię to co większość budujących, chwilowe wypalenie i obojętność, zastanawianie się czy ja idę dobrą drogą??? Kochana my dopiero zabieramy się za wykończeniówkę, a ja już nie jestem pewna swoich wyborów. Projekty robiliśmy kilka miesięcy temu i teraz dumam czy one na pewno są fajne?? Czy ja tak chce?? Twój dom naprawdę fajnie się prezentuje i nie masz się co zamartwiać! Kurde, z polka dalam ciala. W ostatniej chwili zmienilam na fornir, niech to szlag. Maz zly na mnie na maksa ze teraz chce cos zmieniac... Kuchnia jest świetna, nietuzinkowa, niemuratorska, a dupę urywa Ostatnio sama zastanawiam się czy nie zmienić lakierowanej białej, na białą matową, nie chcę widzieć miny mojego męża jak się o tym dowie Odnośnie półki, to jeszcze coś nie gra, ale nie dawałabym ostatecznych sądów, zobaczymy jak będzie wyglądała pokryta olejem, jak będzie widać podłogę i dodatki.... Odnośnie lamp również jestem zdania, że swoim rozmiarem nie powinna przykrywać kuchnii. Widzę, że na wątku kilka razy pojawiło się nazwisko Katarzyny Kraszewskiej, w swoich zbiorach mam trochę inspiracji z jej projektów, czy ona projektowała coś dla Was? Widziałam też rozmowę odnośnie podłogi, czy można od niej kupić materiały? Przepraszam, że tak niedokładnie zapoznałam się z dziennikiem i komentarzami, ale jak u większości budujących czas jest materiałem deficytowym, a przeglądając dłuuugie wątki szuka się zazwyczaj zdjęć Czekam na resztę fotorelacji i proszę się nie stresować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.05.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Beata co do polki to dałabym szara:yes: czy u ciebie wszystkie fronty są w macie czy pól-macie? Ja swoją kuchnie tez inspirowalam na kraszewskiej, tylko moja bez tych pięknych frezow:cool: taka prosta:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.05.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Beata ale zmiana półki na szarą to mały koszt,a tę na pewno wykorzystasz gdzieś,dałabym szarą półkę no chyba.Muszę wczytać się w propozycję Pestki,ale to chyba zmiana pewnych założeń.Nie kombinowałabym przy tej klasycznej kuchni z fornirem jak u Gumiśki na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Czytam szybko, więc nie wiem, czy czegoś nie pokręciłam. Dałaś tę półkę nad oknem w fornirze? Jeśli kolor się zgodzi z oknem, to po problemie. Choć ja jestem maniaczka drzewienna i zawsze wolę natural od okleiny. Jeśli jednak kolor się nie zgadza z okiennym, to pomalowałabym na kolor frontów. Z blatem barowym, to chyba mój pomysł jest już po ptakach. Jakoś wydawało mi się, że Ty masz go mieć łupkowy, a to co widać to jeszcze nie jest końcowy efekt. Wklejam obrazek, bo może komuś się taki pomysł przyda. Tylko nogi bym może dała w takim układzie w kolorze łupka, czyli grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 02.05.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Czytam szybko, więc nie wiem, czy czegoś nie pokręciłam. Dałaś tę półkę nad oknem w fornirze? Jeśli kolor się zgodzi z oknem, to po problemie. Choć ja jestem maniaczka drzewienna i zawsze wolę natural od okleiny. Jeśli jednak kolor się nie zgadza z okiennym, to pomalowałabym na kolor frontów. i ja się podpiszę pod tym... kuchnia PRZEŚLICZNA - elegancka, ponadczasowa, przemyslana, spójna - po prostu odlot:wave::wave: gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dla mnie u Beaty jest obecnie idealnie - tylko trzy kolory: biały, szary i czarny - nie wprowadzałabym nigdzie dodatkowo koloru okna, będzie "za bogato" i uleci ta delikatna szlachetność, jaką osiągnęli.STRASZNIE podoba mi się, że blaty będą w dwóch różnych kolorach - biały na wyspie wygląda świetnie!Jak pisze Basia - Beata, wymiana półki to parę groszy, zamów szarą, a tą obecną daj mężowi do garażu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts