Beata Weronika 03.05.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Moorello a w jakim programie moge pomalowac? Bo juz nie chce prosic dziewczyny o pomoc. Photoshopa nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) No w photoshopie właśnie Edytowane 3 Maja 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.05.2013 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 No w photoshopie właśnie [ATTACH=CONFIG]187381[/ATTACH] Dziekuje! Ty tez umiesz pracowac w photoshopie? To juz tylko ja na FM chyba nie potrafie Ale plytki na podlodze sa szare wiec to tez inaczej bedzie wygladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 04.05.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Pestko, Beato ja nawet nie zamierzam dyskutowa nad wyższością drewna nad panelami, bo dla mnie to też jest oczywiste. Nas przekonały 2 rodziny, które zmieniały drewno na płytki/panele gdyż strasznie się niszczyło. My mamy 2latka, który uwielbia jezdzić jeździkami, samochodami, rowerkami, bałam się, że po tak intensywnym użytkowaniu na drewnie pojawią się, wgłębienia, rysy. Moi rodzice mają panele quicstepu i jeśli chodzi o wytrwałość i wygląd to na pewno nie można im nic zarzucić. Wiadomo, że nie jest to deska, ale wygląd jest ok. Jednak najważniejszą kwestią jest to, że u nas praktycznie położenie deski jest już niemożliwe... Do salonu i jadalni wybraliśmy okna z łatwym otwieraniem przesuwnym, bezprogowe, okna zostały tak nisko osadzone, że nie wiadomo czy nie będziemy musieli "ścierać" posadzki, aby dało się wyrównać poziom z płytką w korytarzu... Niestety kiedy okna były montowane my mieliśmy ważniejsze sprawy na głowie, nie zgłębiliśmy tematu, zawierzyliśmy polecanej firmie, znajomym znajomych jak widać z kiepskim rezultatem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.05.2013 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Monia22, tez mam maluszka i juz sie stresuje ze nam zniszczy podloge ale jesli rozwiazaniem mialoby byc kladzenie paneli zanim on i jego przyszle rodzenstwo wyrosna z samochodzikow a potem zamiana byc moze na deski to wole sie stresowac. Ja chce sie wprowadzic i juz tam nic nie zmieniac. I tak bedzie trzeba jeszcze jedna lazienke dla dzieci wykonczyc, zupelnie o niej teraz nie mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.05.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Beata ja też nie umiem na photoshopie nic robić,a mnie po ekapipach budowlanych drewno pięknie wygląda a kafle tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.05.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Beata jak tam sprawy budowlane? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 co tam u Ciebie taka cisza????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Gapi się na swoją szałową kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 10.05.2013 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Update - poprawki dzis jeszcze beda sie konczyc mam nadzieje Przyjezdza Pan od blatu kuchennego wymierzyc i montaz pewnie next week. Przyjechal zlew podwieszany Fanke 60x60 super Schody wyszlifowane i wygipsowane, bielutkie, piekne Płytki w lazience beda polozone pod katem takim pod jakim bedzie wanna stala i po ich rozlozeniu wyglada to dobrze. Zobaczymy jak wyjdzie w realu. Czekamy na baterie do lazienki. To tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.05.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 No, jednak Cię nie zamiotło pod blat kuchenny. Beata, przypomnij z czego Twój blat będzie dokładnie. Płytki + wanna – wyjdzie świetnie. Ciekawy pomysł i zawsze dobrze wygląda jak główne elementy trzymają się tej samej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.05.2013 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No, jednak Cię nie zamiotło pod blat kuchenny. Beata, przypomnij z czego Twój blat będzie dokładnie. Płytki + wanna – wyjdzie świetnie. Ciekawy pomysł i zawsze dobrze wygląda jak główne elementy trzymają się tej samej linii. Blat - łupek Pan wczoraj wszystko wymierzyl i niedlugo montaz Kuchnia poprawiona i..............znow bedzie do poprawki....mam nadzieje ze w koncu to sie skonczy... A dzis ja jade zeby malowac Z dzieckiem tylko niebardzo wiem co zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Jak to nie wiesz? Jaki kolor ,czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.05.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Beata ile Twój mały bobo ma lat ?jak dwa to może ró∑nież pomalować....swój pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.05.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Jak to nie wiesz? Jaki kolor ,czy co? Pestko, z kim zostawie dziecko Tego nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.05.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Beata ile Twój mały bobo ma lat ?jak dwa to może ró∑nież pomalować....swój pokój Basiu, ma niecały roczek I jeszcze nie potrafi samodzielnie chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.05.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) A teraz cos o malej lazience, wlasciwie WC. Dzis malowalam cegielki na bialo bo kupilismy w kolorze brazowym - takie byly najtansze. Trzeba je jeszcze raz pomalowac. Deska na podlodze to wlasnie teak a po prawej maja byc lustra. Podzielone na szer 50 cm i tak jak narysowalam ołówkiem. Na przeciwko wc i za nim ledy a po lewej umywalka. I teraz nie wiem co polozyc na scianie za wc. Teak na podlodze tak naprawede powinien byc z fazka ale z niego bedzie tez polka pod umywalke i ta powinna byc juz bez fazki. Wiec nie wiem czy moze tego na podlodze tez nie zrobic bez fazki??? I co na sciane za wc? Macie jakies pomysly?? Edytowane 11 Maja 2013 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.05.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Mi przychodzi do głowy łupek.. Taki jak mam ja abo Bami - Roca Lavagna - z tym że ja mam mozaikę, a Bami duże płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.05.2013 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Mi przychodzi do głowy łupek.. Taki jak mam ja abo Bami - Roca Lavagna - z tym że ja mam mozaikę, a Bami duże płytki... Luca, a gdzie masz ta mozaike? Sami cieliscie na mozaike plytki? Pokaz jesli mozesz... A gdzie kupowaliscie łupek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Luca, a gdzie masz ta mozaike? Sami cieliscie na mozaike plytki? Pokaz jesli mozesz... A gdzie kupowaliscie łupek? Hej Beata, ja mam paski w łazience przy sypialni, kupowaliśmy gotową mozaikę, ona jest w kształcie takich pasków: Bami ma to samo, tylko w formie dużych płytek, możesz ją dopytać jak to się nazywało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts