Beata Weronika 12.05.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Lustra w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.05.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Beata, te płytki to Roca Lavagna Nero, ja mam 30x60 ale są tez kwadratowe. Lucka ma rację, że będą dobrze wyglądały z białą cegłą, wyglądają jak podrasowany łupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Beata, te płytki to Roca Lavagna Nero, ja mam 30x60 ale są tez kwadratowe. Lucka ma rację, że będą dobrze wyglądały z białą cegłą, wyglądają jak podrasowany łupek. a czy mozan je gdzies w którymś sklepie zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) a czy mozan je gdzies w którymś sklepie zobaczyć ? wydaje mi się, ze w Bartico na Bartyckiej mają zerknij na post 788 w moich komentarzach, tam są fotki - ale na nich kiepsko wyglądają, bo nie są dokładnie wyczyszczone Edytowane 12 Maja 2013 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 My chyba oglądaliśmy je w Omniconie na Bartyckiej, to taki duży sklep z płytkami chyba na końcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.05.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Beata, te płytki to Roca Lavagna Nero, ja mam 30x60 ale są tez kwadratowe. Lucka ma rację, że będą dobrze wyglądały z białą cegłą, wyglądają jak podrasowany łupek. Ja tez mam dobra cene na plytki łupkowe ale mysle ze za ciemno bedzie. A co myslicie zeby dac teak na sciane z wc tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.05.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 kuchnia sliczna, tylko nie bardzo rozumiem co oznacza robocizna i montaż? czyli za amteriały na meble płaciliście jeszce dodatkowo? ile wyniosła całość na gotowo? 600 zł za zaolejowanie pólki to bandyctwo. Puszka oleju 40-80 zł, więc co generuje taki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.05.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 kuchnia sliczna, tylko nie bardzo rozumiem co oznacza robocizna i montaż? czyli za amteriały na meble płaciliście jeszce dodatkowo? ile wyniosła całość na gotowo? 600 zł za zaolejowanie pólki to bandyctwo. Puszka oleju 40-80 zł, więc co generuje taki koszt? Na gotowo (znaczy wciaz sa poprawiki wiec nie jest GOTOWO) 20 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.05.2013 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Te 20 tys. za Twoją kuchnię to super cena Miałam mało czasu, więc nie wszystkie duperelki są spasowane dobrze. Najgorzej poszło z łupkiem. Musiałam skorzystać z fotki mozaiki łupkowej powiększonej. Stąd te koszmarnej wielkości fugi. Sedesik i umywalka, choć pasują, też są wstawione, bo takie miałam pod ręką. Mam nadzieję, że trafiłam kolorem teaku. Sorry, Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.05.2013 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Te 20 tys. za Twoją kuchnię to super cena Miałam mało czasu, więc nie wszystkie duperelki są spasowane dobrze. Najgorzej poszło z łupkiem. Musiałam skorzystać z fotki mozaiki łupkowej powiększonej. Stąd te koszmarnej wielkości fugi. Sedesik i umywalka, choć pasują, też są wstawione, bo takie miałam pod ręką. Mam nadzieję, że trafiłam kolorem teaku. Sorry, Beata [ATTACH=CONFIG]189067[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189069[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189068[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189070[/ATTACH] Pestko, a za co przepraszasz????????????Dziekuje! łupek wyszedl za ciezko, po prawej stronie chce zrobic lustra a sciana z wc jest ze stelarzem zabudowanym do samej gory. Po bokach sa ledy. Umywalka bedzie stala na polce nie szafce i po lewej stronie nie prawej Sciane z wc moze jedynie damy w łupku ale nie wiem sama...moze teak tam damy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.05.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No, to masz jasność z łupkiem. Chociaż to wrażenie ciężkości mogą powodować te ohydne fugi. Zrobiło się jak w średniowiecznej wieży z czarnego kamienia. Nie widziałam na tej ścianie cegiełkowej wyprowadzenia do wod-kan, stąd mój błąd w umieszczeniu umywalki. A może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.05.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 No, to masz jasność z łupkiem. Chociaż to wrażenie ciężkości mogą powodować te ohydne fugi. Zrobiło się jak w średniowiecznej wieży z czarnego kamienia. Nie widziałam na tej ścianie cegiełkowej wyprowadzenia do wod-kan, stąd mój błąd w umieszczeniu umywalki. A może tak: [ATTACH=CONFIG]189138[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189141[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189142[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189140[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189139[/ATTACH] Dziekuje!!!!!!!! Łupek mi sie tutaj nie podoba. Za mala przestrzen, robi sie ciezko i ponuro. Zostawiam cegle+lustra na calej scianie+teak na podlodze i scianie z wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.05.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Poprawki w kuchni zrobione ale nie bede polecac firmy ktora nam robila kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Poprawki w kuchni zrobione ale nie bede polecac firmy ktora nam robila kuchnie. zrobili jak chciałas czy jakies kompromisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.05.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czyli jednak serwis i obsługa klienta nie na najwyższym poziomie?Przykre, że klient, który zamawia i płaci, musi się z wykonawcami użerać o wywiązanie się z ustaleń...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.05.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 zrobili jak chciałas czy jakies kompromisy ? Zrobili, wymeczyli raczej ale zenada ze trzeba wolac kogos 5 razy bo sam nie widzi co jest spieprzone Przyzwyczail mnie Pan od podłóg do rzetelnej, fachowej pracy na super poziomie stad tez nie bede kuchennych polecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.05.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dziekuje!!!!!!!! Łupek mi sie tutaj nie podoba. Za mala przestrzen, robi sie ciezko i ponuro. Zostawiam cegle+lustra na calej scianie+teak na podlodze i scianie z wc Mnie się najbardziej podoba to z podłogą i dwiema ścianami z teaku. Fajny miałaś pomysł z ledami za ścianką sedesową i cegiełki też super. A co dasz na ścianę po prawej. Może jak nie teak, to jakąś fajną tapetę tematyczną, albo powiększającą optycznie przestrzeń przez iluzję perspektywy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.05.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Mnie się najbardziej podoba to z podłogą i dwiema ścianami z teaku. Fajny miałaś pomysł z ledami za ścianką sedesową i cegiełki też super. A co dasz na ścianę po prawej. Może jak nie teak, to jakąś fajną tapetę tematyczną, albo powiększającą optycznie przestrzeń przez iluzję perspektywy ? Kochana juz pisalam o tym co dam na prawej scianie z 10 razy Zarobiona jestes.. Lustra beda na calej scianie o takie Pociete na 50 cm i na dwie czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Kochana juz pisalam o tym co dam na prawej scianie z 10 razy Zarobiona jestes.. Lustra beda na calej scianie o takie [ATTACH=CONFIG]189352[/ATTACH] Pociete na 50 cm i na dwie czesci Zarobiona – to tęż Ale ja te lustra skojarzyłam sobie w pamięci z pomysłami do większej łazienki. Dobre będzie. Choć trochę mnie w tym małym wnętrzu niepokoją te cięcia. A widziałaś lustro u Radka (f5)? On się pojawia u Basi (Guthouse). Ma lustro w łazience na całą ścianę z pełnej tafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 jak łazieneczki, jakas decyzja zapadła co będzie ostatecznie na ścianach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts