Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a czy mozan je gdzies w którymś sklepie zobaczyć ?

wydaje mi się, ze w Bartico na Bartyckiej mają

zerknij na post 788 w moich komentarzach, tam są fotki - ale na nich kiepsko wyglądają, bo nie są dokładnie wyczyszczone

Edytowane przez bami

Beata, te płytki to Roca Lavagna Nero, ja mam 30x60 ale są tez kwadratowe. Lucka ma rację, że będą dobrze wyglądały z białą cegłą, wyglądają jak podrasowany łupek.

Ja tez mam dobra cene na plytki łupkowe ale mysle ze za ciemno bedzie. A co myslicie zeby dac teak na sciane z wc tez?

kuchnia sliczna, tylko nie bardzo rozumiem co oznacza robocizna i montaż? czyli za amteriały na meble płaciliście jeszce dodatkowo? ile wyniosła całość na gotowo?

600 zł za zaolejowanie pólki to bandyctwo. Puszka oleju 40-80 zł, więc co generuje taki koszt?

Na gotowo (znaczy wciaz sa poprawiki wiec nie jest GOTOWO) 20 tys...

Te 20 tys. za Twoją kuchnię to super cena :yes:

Miałam mało czasu, więc nie wszystkie duperelki są spasowane dobrze. Najgorzej poszło z łupkiem. Musiałam skorzystać z fotki mozaiki łupkowej powiększonej. Stąd te koszmarnej wielkości fugi. Sedesik i umywalka, choć pasują, też są wstawione, bo takie miałam pod ręką. Mam nadzieję, że trafiłam kolorem teaku.

Sorry, Beata :(

+Beata_Weronika-small_bath-01.jpg +Beata_Weronika-small_bath-03.jpg +Beata_Weronika-small_bath-02.jpg +Beata_Weronika-small_bath-04.jpg

+Beata_Weronika-small_bath-01.jpg

+Beata_Weronika-small_bath-02.jpg

+Beata_Weronika-small_bath-03.jpg

+Beata_Weronika-small_bath-04.jpg

Te 20 tys. za Twoją kuchnię to super cena :yes:

Miałam mało czasu, więc nie wszystkie duperelki są spasowane dobrze. Najgorzej poszło z łupkiem. Musiałam skorzystać z fotki mozaiki łupkowej powiększonej. Stąd te koszmarnej wielkości fugi. Sedesik i umywalka, choć pasują, też są wstawione, bo takie miałam pod ręką. Mam nadzieję, że trafiłam kolorem teaku.

Sorry, Beata :(

[ATTACH=CONFIG]189067[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189069[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189068[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189070[/ATTACH]

Pestko, a za co przepraszasz????????????Dziekuje!

łupek wyszedl za ciezko, po prawej stronie chce zrobic lustra a sciana z wc jest ze stelarzem zabudowanym do samej gory. Po bokach sa ledy. Umywalka bedzie stala na polce nie szafce i po lewej stronie nie prawej :)

Sciane z wc moze jedynie damy w łupku ale nie wiem sama...moze teak tam damy..

No, to masz jasność z łupkiem. Chociaż to wrażenie ciężkości mogą powodować te ohydne fugi. Zrobiło się jak w średniowiecznej wieży z czarnego kamienia.

Nie widziałam na tej ścianie cegiełkowej wyprowadzenia do wod-kan, stąd mój błąd w umieszczeniu umywalki.

A może tak:

+Beata_Weronika-small_bath-B_01.jpg +Beata_Weronika-small_bath-B_04.jpg +Beata_Weronika-small_bath-B_05.jpg +Beata_Weronika-small_bath-B_03.jpg +Beata_Weronika-small_bath-B_02.jpg

No, to masz jasność z łupkiem. Chociaż to wrażenie ciężkości mogą powodować te ohydne fugi. Zrobiło się jak w średniowiecznej wieży z czarnego kamienia.

Nie widziałam na tej ścianie cegiełkowej wyprowadzenia do wod-kan, stąd mój błąd w umieszczeniu umywalki.

A może tak:

[ATTACH=CONFIG]189138[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189141[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189142[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189140[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189139[/ATTACH]

Dziekuje!!!!!!!!

Łupek mi sie tutaj nie podoba. Za mala przestrzen, robi sie ciezko i ponuro. Zostawiam cegle+lustra na calej scianie+teak na podlodze i scianie z wc :)

Dziekuje!!!!!!!!

Łupek mi sie tutaj nie podoba. Za mala przestrzen, robi sie ciezko i ponuro. Zostawiam cegle+lustra na calej scianie+teak na podlodze i scianie z wc :)

Mnie się najbardziej podoba to z podłogą i dwiema ścianami z teaku. Fajny miałaś pomysł z ledami za ścianką sedesową i cegiełki też super.

A co dasz na ścianę po prawej. Może jak nie teak, to jakąś fajną tapetę tematyczną, albo powiększającą optycznie przestrzeń przez iluzję perspektywy ?

Mnie się najbardziej podoba to z podłogą i dwiema ścianami z teaku. Fajny miałaś pomysł z ledami za ścianką sedesową i cegiełki też super.

A co dasz na ścianę po prawej. Może jak nie teak, to jakąś fajną tapetę tematyczną, albo powiększającą optycznie przestrzeń przez iluzję perspektywy ?

Kochana juz pisalam o tym co dam na prawej scianie z 10 razy :) Zarobiona jestes..

Lustra beda na calej scianie o takie 05.jpg

Pociete na 50 cm i na dwie czesci

Kochana juz pisalam o tym co dam na prawej scianie z 10 razy :) Zarobiona jestes..

Lustra beda na calej scianie o takie [ATTACH=CONFIG]189352[/ATTACH]

Pociete na 50 cm i na dwie czesci

Zarobiona – to tęż :bash: Ale ja te lustra skojarzyłam sobie w pamięci z pomysłami do większej łazienki.

Dobre będzie. Choć trochę mnie w tym małym wnętrzu niepokoją te cięcia.

A widziałaś lustro u Radka (f5)? On się pojawia u Basi (Guthouse). Ma lustro w łazience na całą ścianę z pełnej tafli.