Beata Weronika 30.08.2012 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Basiu, a który front będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.08.2012 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) No trochę wąsko. Ale Ty masz dużo szafek i chyba tak często nie będziesz korzystać ze spiżarni co ja. Ja mam mało szafek więc spiżarnia będzie otwarta pewnie non -stop. Całą spożywkę tam będziemy mieć. Do spiżarni będziesz mieć zwykłe drzwi?Mozesz coś pokombinowac z tym jeszcze? Moze przesuwne zrobic? Choc wtedy zabiorą Ci troche miejsca kosztem spiżarni. Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.08.2012 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Kuchnia bez szafek wiszących[ATTACH=CONFIG]133930[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]133931[/ATTACH]Oczywiście by Kraszewska. Wszystko mi się podoba co projektuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.08.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 http://www.masterofstone.pl dzwoniłam i nie robią łupka na blat kuchenny ja mam front kuchenny z ramowych , pierwszy albo drugi od dołu ,ale one to nowość i się zdajsie nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Już mi się te Wasze wątki i pomysły mylą Musiałam się przekopać do tyłu, żeby upewnić się, że to Ty Bea, masz TV + kominek na jednej ścianie Przekopywałam archiwum w poszukiwaniu drobiazgu do salonu Julianny i oto co znalazłam BARDZO mi się podoba Aranżacja wnętrza też znakomita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 www.masterofstone.pl dzwoniłam i nie robią łupka na blat kuchenny ja mam front kuchenny z ramowych , pierwszy albo drugi od dołu ,ale one to nowość i się zdajsie nie wyświetlają Pokaż u siebie jeśli masz fotkę Widziałam tam taki front brązowy z trapezowo zrobioną ramką - wygląda niezwykle nowocześnie, a jednocześnie jest klimatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Beata, popatrz na te fotki. Może to jest lekarstwo dla Ciebie na tę konieczność łączenia blatu. Zlewozmywakiem też można się posłużyć jako rozdzielaczem. Poczytaj Tu o ergonomii http://blog.comfoline.pl/index.php/category/ergonomia-w-kuchni/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.08.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Pokaż u siebie jeśli masz fotkę Widziałam tam taki front brązowy z trapezowo zrobioną ramką - wygląda niezwykle nowocześnie, a jednocześnie jest klimatyczny Pestka to są te fronty co pokazywałam u siebie, co pisałaś ,że delikatny frez,dostałam je w mailu od nich ,nie wiem dlaczego na stronie się nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.08.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja osobiście nie lubię takich "schodów "w kuchni,nawet w rustykalnych ,dopuszczam głębszą szafkę na gotowanie,aby aż takie wielkie gary się zmieściły. Pestko mam fajną scenkę przed oczyma,Ty filigranowa kobieta mieszająca w tym wielkim garze.Toż Ty byś się mogła w nim wykąpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja osobiście nie lubię takich "schodów "w kuchni,nawet w rustykalnych ,dopuszczam głębszą szafkę na gotowanie,aby aż takie wielkie gary się zmieściły. Pestko mam fajną scenkę przed oczyma,Ty filigranowa kobieta mieszająca w tym wielkim garze.Toż Ty byś się mogła w nim wykąpać. No bez przesady z tym kąpaniem w garze choć jak jeździłam podczas studiów na polskie wykopaliska i warunki miewałam różne, to opracowałam system kąpania się w wanience dziecinnej :rotfl:Trochę w częściach, ale cóż albo tak, albo wiadro za stodołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.08.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 To my jak remontowałyśmy z mamą w turawie i łazienka była out of service to o drzewo opierałyśmy dziecięcy pompowany basen,był naszą ścianką prysznicową,było strasznie ciemno w nocy jak to w lesie i gołe polewałyśmy się wodą,a z rodzicami w bieszczadach pod namiotem to mycie było w rzece-ależ ona była zimna.Te Bieszczady muszę dzieci tam wziąć ,strasznie mi chodzą po głowie(góry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja też zaliczałam kąpiele w wodzie prosto ze studni, ale miałam sporo lat mniej Teraz kocham ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 31.08.2012 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 http://www.masterofstone.pl dzwoniłam i nie robią łupka na blat kuchenny ja mam front kuchenny z ramowych , pierwszy albo drugi od dołu ,ale one to nowość i się zdajsie nie wyświetlają. No niemozliwe! Zadzwonie do nich i powołam się na Kraszewska, zobaczymy co powiedzą. Tymczasem dostałam oferte na łupek od MAP STONE w Warszawie. Drogo I to łączenie. Przy zlewie podwieszanym nie robi sie łączenia bo podobno bardzo rzuca się w oczy. A mi trudno to jakoś przeżyc ze zapłace tyle kasy za blat i będę oglądać na nim fuge . Twoje propozycje Pestko na zrobienie uskoku fajne ale nie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 31.08.2012 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Mi tez sie podoba Pestko Twoja inspiracja kominkowa:) A oto moja sciana juz z KOMINKIEM I TV Jak widzicie jest też już kanapa po lewo a za ścianą ustawiliśmy też stół Muszę jeszcze dokupić kilka drobiazgów i w sobote przeprowadzka Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 31.08.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Wczoraj wymienili nam 3 skrzydła okien. Zle sie zamykaly, wyraznie ramy "chodziły" a ponieważ tynki mieliśmy zrobione przed oknami ich producent nie mógł nam zarzucić że wypaczyły sie pod wpływem wilgoci. Wszystko poszło sprawnie, reklamacja, rozpatrzenie, przyjazd do nas na inwestycje mądrych głów i wczoraj wymiana. Póki co jestem bardzo zadowolona a strasznie się obawiałam tej firmy. Nie jest znana na rynku bo głównie wykonują okna na duże inwestycje. Ale bez problemów zrobili nam kolor jaki chcieliśmy, montaż tez super no i teraz przy reklamacji też nie było problemów. U nas nie było dużo ekip jak do tej pory - mój mąż sam wykonał hydraulikę, elektrykę, alarm, inteligentny dom, wentylację pod rekuperator, ogrzewanie podłogowe, rury pod odkurzacz centralny. Od poniedziałku zaczyna też montować płyty gipsowe na sufity. Od początku to najbardziej zawiedziona jestem naszym architektem a teraz jeszcze ekipą od wylewek. Każde okno jest ubabrane betonem, schody tez a na dodatek wylewka miała być w kotłowni o 1 do 1,5 cm niżej niz reszta domu i o tym zapomnieli! Dzis przyjeżdzaja i beda to szlifowac. Murarz też nie jakieś mistrzostwo świata niestety. Najlepiej wypadli tynkarze i dekarze jak do tej pory. Mogę ich polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Beata z tym łączeniem blatu i zlewem myślałam o takim wstawieniu zlewu jak ikeowskie Domsjo. Wtedy miałabyś blat z dwóch kawałków „rozszyty” zlewozmywakiem. Może rozejrzyj się za takim zlewozmywakiem, który pasowałby do łupka a instalowany byłby podobnie do Domsjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 31.08.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Pestko ja chce zlew podwieszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No to krewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Beata zazdroszczę ci takiego zdolnego i robotnego męża, oj żeby tyle rzeczy w domu zrobić,można naprawdę dużo przyoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.09.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Beata zazdroszczę ci takiego zdolnego i robotnego męża, oj żeby tyle rzeczy w domu zrobić,można naprawdę dużo przyoszczędzić To prawda ale to nie tak ze to za darmo jest - odezwał się własnie kregosłup meza -nie jest zadowolony z takiego naglego obciazenia. Maz to wszystko robi po swojej pracy wiec synka widuje tylko jak spi i rano o 6 przed wyjsciem do pracy. Dziewczyny nic nie pisze bo nie mam kiedy, mały mało spi w dzien Był u nas parkieciarz - ciezko mi pogodzic sie z cenami desek. To jest jakas masakra. Do tego schody z których jesteśmy zadowoleni okazuja się bardzo cięzkie do obróbki. Miała być żywica biała, pięknie odcinałaby się od cegły ktora będzie na scianie ale okazuje się że zółknie wiec odpada. Znów drewno zabierze nam prześwit i ponieważ stopnie wylane są ze ściany i pracują jak się po nich chodzi trzeba będzie pogłówkowac jak je "obić" drewnem. Chciałam żeby podstopien wygladal tak tylko zamiast betonu biała farba -ale czy tak sie da? Dostałam też wyceny kuchni - druga masakra. I mam wrażenie ze w Warszawie tylko są takie chore ceny. Będę szukać dalej. A jeszcze jak wiecie nie jestem na 100% przekonana do tej kuchni. Inspiracje ktore Wam pokazywalam to szafki z fazkami 60 cm szerokie a ja mam zaplanowane 90tki - czy to dobrze bedzie wygladac? Nie mam najlepszego humoru Płytki do łazienek też niewybrane Edytowane 5 Września 2012 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts