Beata Weronika 03.06.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 K-g okapu się robi Wyglada super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.06.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Beata, widzę, że wyposażenie lodówki póki co zacne Czy Ty masz u siebie cargo? Jeśli tak to jaki masz do niego uchwyt? Moorello to tylki naklejki :) Nie mam niestety cargo mam za to 2,5 metra spizarke Ale jak urodze to przechodze na diete wiec w spizarce same chrupkie pieczywo przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Zdjecie uchwytu:[ATTACH=CONFIG]193372[/ATTACH] Beata, zbliżenie pokazuje, jak starannie wykonane są te fronty . skąd wytrzasnęłaś takie uchwyty? Potrzebuję takich samych, tylko czarnych...z czego są zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.06.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Beata, zbliżenie pokazuje, jak starannie wykonane są te fronty . skąd wytrzasnęłaś takie uchwyty? Potrzebuję takich samych, tylko czarnych...z czego są zrobione? A tego nie wiem, kuchenny nam pokazal a ja powiedzialam ok, fajne...nic wiecej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A tego nie wiem, kuchenny nam pokazal a ja powiedzialam ok, fajne...nic wiecej nie wiem A mogłabyś go zapytać? Czy tak Ci już zalazł za skórę, że nie masz ochoty z nim gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A mogłabyś go zapytać? Czy tak Ci już zalazł za skórę, że nie masz ochoty z nim gadać? Bami a patrzyłas na uchwyty Zobal ? chyba jest tam coś podobnego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Bami a patrzyłas na uchwyty Zobal ? chyba jest tam coś podobnego .... Dzięki Ivy!!! Zdaje się, ze zaoszczędziłaś mi mnóstwo czasu . Na dodatek mają aluminium anodowane, więc nie będę musiała dawać do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dzięki Ivy!!! Zdaje się, ze zaoszczędziłaś mi mnóstwo czasu . Na dodatek mają aluminium anodowane, więc nie będę musiała dawać do malowania super że coś znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 03.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 bami własnie też miałam ci pisać że znalazłam chyba identyczny model uchwytu jak ma Beatka ale ivi mnie uprzedziła;) fajna ta pomoc na FM. Beatko zabudowa okapu super! widze piekną cegiełke w tle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 TADAMmmmmmmmmm to projekt pracowni 81.waw.pl Mają jeszcze drugi - pokój Natalii, też ze schodkami do łóżka. Pokój Mai: Teraz znalazłam plan i upewniłam sie co do tych schodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.06.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Kurde, super jest ten pokoj. Super pomysl i wykonanie!!!Chce taka zabudowe zrobic jak na tym zdjeciu ale po lewej. Tylko nie wiem czy zrobic regaly 60cm czy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.06.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 On jest taki super z powodu tych zakamarów i łóżka w połowie ściany z ukrytymi schodkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.06.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczny ale numer. Wysmarowalam maila w sprawie blatu i dwoch spierniczonych slabow i zazyczylam sobie albo nowych albo rozwiazania umowy i tym sposobem moge zaczac szukac blatu od nowa. Zwrot zaliczki bedzie... Kuzwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 On jest taki super z powodu tych zakamarów i łóżka w połowie ściany z ukrytymi schodkami. Pestko moi chłopcu uwielbiają zakamarki,no jak każde dziecko,ostatnio starszy w swojej małej garderobie-jeszcze nie zagospodarowanej zrobił sobie mały pokoik,myślę ,że jakbym dała mu teraz tam zasłonkę to piał by z zachwytu. A te schody dla mnie bomba.Moja sypialnia jest stworzona do takiej zabudowy,moża ja sobie zrobię taki pokoik:lol2: A tak wogóle to jesteś mistrzynią w wyszukiwaniu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Beata lepiej napisz jaką będziesz mieć sypialnię,jaki stół i jakie krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.06.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pomysł na zagospodarowanie pokoju bardzo ciekawy A blat - wiem, że Cię martwi konieczność szukania od nowa, ale masz już wprawę . O dotychczasowej współpracy czym prędzej zapomnij. Szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.06.2013 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Beata lepiej napisz jaką będziesz mieć sypialnię,jaki stół i jakie krzesła. Basia, stol zamowiony u Hazel Taki jak z MD Manu - 110 na 230 nierozkladany. Co do krzeseł to mamy rozne pomysly, ja bym chciala eamsy bo fajnie wygladaja a maz mowi ze to stołówka Sypialnia - mamy wybrana wykladzine, jest bezowa i to bedzie baza dla reszty. Ale lozka teraz nie robimy. Bedzie tylko zabudowa k-g za łózkiem i jakas farbe wybiore ale nic wiecej. No i garderobe juz mam kupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.06.2013 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Mi tez ten pokoj znaleziony przez Pestke bardzo sie podoba i chcialam zabudowe zrobic do pokoju małego ale moja kolezanka slusznie zauwazyla ze on jednak za maly jest. Kurde, to moze kupie mu szafe i regaly w IKEA+lozko z ogranicznikami na jakies 5 lat a potem bardziej dorosle meble i wtedy przeniesiemy go do drugiego pokoju a w tym zostanie siostra. Juz sama nie wiem a decyzje musze podejmowac migiem. W ogole to plytki sie klada w duzej lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 05.06.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ależ fajnie się łazienka zapowiada! jakie to płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.06.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ależ fajnie się łazienka zapowiada! jakie to płytki? Casalgrande na scianach a na podlodze to nie wiem co to jest, w opexie wybieralismy, nic wloskiego w kazdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts