Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beata, widzę, że wyposażenie lodówki póki co zacne ;)

Czy Ty masz u siebie cargo? Jeśli tak to jaki masz do niego uchwyt?

Moorello to tylki naklejki :) :)

Nie mam niestety cargo mam za to 2,5 metra spizarke :)

Ale jak urodze to przechodze na diete wiec w spizarce same chrupkie pieczywo przewiduje :)

On jest taki super z powodu tych zakamarów i łóżka w połowie ściany z ukrytymi schodkami.

Pestko moi chłopcu uwielbiają zakamarki,no jak każde dziecko,ostatnio starszy w swojej małej garderobie-jeszcze nie zagospodarowanej zrobił sobie mały pokoik,myślę ,że jakbym dała mu teraz tam zasłonkę to piał by z zachwytu.

A te schody dla mnie bomba.Moja sypialnia jest stworzona do takiej zabudowy,moża ja sobie zrobię taki pokoik:lol2:

A tak wogóle to jesteś mistrzynią w wyszukiwaniu!!!!

Pomysł na zagospodarowanie pokoju bardzo ciekawy :yes:

A blat - wiem, że Cię martwi konieczność szukania od nowa, ale masz już wprawę :). O dotychczasowej współpracy czym prędzej zapomnij. Szkoda nerwów.

Beata lepiej napisz jaką będziesz mieć sypialnię,jaki stół i jakie krzesła.

Basia, stol zamowiony u Hazel :) Taki jak z MD Manu - 110 na 230 nierozkladany. Co do krzeseł to mamy rozne pomysly, ja bym chciala eamsy bo fajnie wygladaja a maz mowi ze to stołówka :(

Sypialnia - mamy wybrana wykladzine, jest bezowa i to bedzie baza dla reszty. Ale lozka teraz nie robimy. Bedzie tylko zabudowa k-g za łózkiem i jakas farbe wybiore ale nic wiecej. No i garderobe juz mam kupiona.

IMG_20130604_184945.jpgIMG_20130604_184648.jpgMi tez ten pokoj znaleziony przez Pestke bardzo sie podoba i chcialam zabudowe zrobic do pokoju małego ale moja kolezanka slusznie zauwazyla ze on jednak za maly jest.

Kurde, to moze kupie mu szafe i regaly w IKEA+lozko z ogranicznikami na jakies 5 lat a potem bardziej dorosle meble i wtedy przeniesiemy go do drugiego pokoju a w tym zostanie siostra.

Juz sama nie wiem a decyzje musze podejmowac migiem.

W ogole to plytki sie klada w duzej lazience.