Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

Beata, nie byłoby domu bez problemów. Jak coś idzie zbyt łatwo, to gdzieś potem jakieś zonki wyskoczą.

Blat znajdziesz nowy i ładniejszy – wierze w to.

Co do pokoju z zakamarami – z planiku można dokładnie policzyć ile miejsca potrzeba. Sprawdź, bo może jednak...

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poki co szukam nowych slabów, bylam dzis w beltrami i........sa same gladkie! Nie ma juz takich super jak my wyszukalismy z takim super uslojeniem. Wiec nie wiem co bedzie dalej z naszym blatem.

Ale jest juz okap zrobiony i wyglada tak[ATTACH=CONFIG]194037[/ATTACH]IMG_20130605_204752.jpgIMG_20130605_204637.jpg

Edytowane przez Beata Weronika

Beata, nie byłoby domu bez problemów. Jak coś idzie zbyt łatwo, to gdzieś potem jakieś zonki wyskoczą.

Blat znajdziesz nowy i ładniejszy – wierze w to.

Co do pokoju z zakamarami – z planiku można dokładnie policzyć ile miejsca potrzeba. Sprawdź, bo może jednak...

Miejsca to ja mam duzo, ale to nie o to chodzi. Ten pokoj nie jest dla niemowlaka raczej tak sobie mysle. Chyba na pierwsze lata nie warto inwestowac w taka zabudowe...

Okap super i efektowny.

W pokoiku możesz część zrobić, a resztę tak przygotować, żeby można było tę fajną zabudowę zrobić jak malec podrośnie.

Albo w ogóle na razie się tym nie przejmuj. Kto wie co za kilka lat fajnego znajdziesz.

Beata, a Ty sprawdzałaś w Stonartcie czy mają slaby łupkowe? A jak nie mają, to może mogą ściągnąć.

Okap super i efektowny.

W pokoiku możesz część zrobić, a resztę tak przygotować, żeby można było tę fajną zabudowę zrobić jak malec podrośnie.

Albo w ogóle na razie się tym nie przejmuj. Kto wie co za kilka lat fajnego znajdziesz.

Beata, a Ty sprawdzałaś w Stonartcie czy mają slaby łupkowe? A jak nie mają, to może mogą ściągnąć.

Mszczonow? Nie, bylam w jakis 5 roznych firmach kamieniarskich ale tam nie i nie mam juz za bardzo czasu ani ochoty znow sprawdzac i jezdzic.

Dla mnie to jest teraz mega problem. Moze cos w sobote ustalimy ze starym wykonawca.

Myślałam o Stonart na Żoliborzu

http://www.stonart.pl/oferta-river_black_plytki.php

Kiedyś u nich byłam i mieli duży wybór ładnych kamieni. Z tym, że ja wtedy interesowałam się głównie fornirem kamiennym.

Myślałam o Stonart na Żoliborzu

http://www.stonart.pl/oferta-river_black_plytki.php

Kiedyś u nich byłam i mieli duży wybór ładnych kamieni. Z tym, że ja wtedy interesowałam się głównie fornirem kamiennym.

Pestko, bylismy tam, maja łupek TRAGICZNY, taki plastikowy, wyglada jak mdf. I cena duzo wyzsza niz w firmie ktora dla nas miala zrobic blat.

Łupek obrabia nam focus a kamien jest z beltrami.

Byliśmy wczoraj w focusie, zrobia nam ociekacz tak żeby zniwelować to przesuniecie w zlewie względem szafki. I tak nie będzie symetrycznie ale już nie mam czasu ani sily szukac nowych slabów. Ociekacz w ramach zadośćuczynienia+rabat+impregnat do plytek z lupka na kominku for free.

W innych okolicznościach - więcej czasu, mniejszy brzuch i mniej jeczace dziecko pewnie szukałabym gdzies indziej a tak to dalam spokoj.

Mamy już lazienke duza zrobiona :) :) :)

Łupek obrabia nam focus a kamien jest z beltrami.

Byliśmy wczoraj w focusie, zrobia nam ociekacz tak żeby zniwelować to przesuniecie w zlewie względem szafki. I tak nie będzie symetrycznie ale już nie mam czasu ani sily szukac nowych slabów. Ociekacz w ramach zadośćuczynienia+rabat+impregnat do plytek z lupka na kominku for free.

W innych okolicznościach - więcej czasu, mniejszy brzuch i mniej jeczace dziecko pewnie szukałabym gdzies indziej a tak to dalam spokoj.

Mamy już lazienke duza zrobiona :) :) :)

Beata, musiałaś im tam w Focusie nieźle dać popalić... Jeden z chłopaków z biura jest okropnie zestresowany, przestraszony i ciągle mówi do mnie "pani Beato" :lol2:

pokaż łazienkę, pokaż ...

Oj weź Bami, nie stresuj mnie...az taka straszna chyba nie jestem :)

Zdjec nie mam, ale zrobie w tym tygodniu na bank.

W sobote szukaliśmy gniazdek, maz nie akceptuje ABB basic 55, mowi ze to stary model.

B Baker kwadrat może będzie, zależy jakie ceny dostaniemy.

Sluchajcie potrzebuje stolarza na gwałt! Mój nie odzywa się, znaczy pisze smsy ze nie może rozmawiać, nie wiem co się dzieje. W każdym razie dluzej nie mogę czekac, a wszystko było już wycenione :(

Ktoras z Was ma do polecenia stolarza z Warszawy albo najlepiej okolic?