Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak, k-g i strasznie mi się podoba.

Lazienka tez mi się strasznie podoba i fajnie ze plytki sa pod skosem. Wanna będzie tez pod skosem a sciana gdzie będzie wanna będzie mieć plytki do wysokości wanny a ponad będzie kolor plytek :)

Tylko czy szare, jasnoszare szatki to będzie ok?

Tak, k-g i strasznie mi się podoba.

Lazienka tez mi się strasznie podoba i fajnie ze plytki sa pod skosem. Wanna będzie tez pod skosem a sciana gdzie będzie wanna będzie mieć plytki do wysokości wanny a ponad będzie kolor plytek :)

Tylko czy szare, jasnoszare szatki to będzie ok?

Wydaje mi się, że nie uzyskasz efektu z wizualizacji, jeżeli nie użyjesz drewna... Ja namawiam Cię na drewno - w łazience zawsze ładnie wygląda, ponadczasowo...

Widzę, że drzwi do łazienki masz szklane. Czy przesuwne? Czy zamawiałaś już takie drzwi?

Beata musisz czymś przełamać tę biel łazienki bo Ci się zrobi jak w szpitalu. To drewno Agnieszka nie przypadkiem zaprojektowała.

Agnieszka nie zaprojektowala :) Ona tylko narysowala to co ja chciałam zobaczyć na wizce. Cala lazienka była przez nas zaprojektowana :)

Wiem ze z fornirem lepiej ale wszystkie sa takie sztuczne. Mam namiar na stolarzy podobno dobrych wiec zobaczę co tam maja fajnego.

Tak czy siak pomysł piękny.

Szukaj żywego drewna. Nie potrzebujesz tego dużo. Teak byłby najlepszy. Daje się go barwić. Ale można też zostawić nieolejowany. Wtedy po pewnym czasie elegancko zszarzeje.

Tak czy siak pomysł piękny.

Szukaj żywego drewna. Nie potrzebujesz tego dużo. Teak byłby najlepszy. Daje się go barwić. Ale można też zostawić nieolejowany. Wtedy po pewnym czasie elegancko zszarzeje.

Teak mam już w malej łazience. Dzis do nas przyjezdza :) Tam gdzie cegla będzie na podłodze i scianie :)

Też tak sądzę - moja koleżanka skusiła się na fornirowane fronty kuchenne, i po paru miesiącach narzeka!!!! (odpryski, malutkie ubytki) - nie wie, czy to wina jakości forniru, błędów wykonawcy - ale drugi raz nie zdecydowałaby się na fornir!

Ja mam podobnie - teraz mam kuchnię fornirowaną - mam wlasnie te malutkie odpryski na krawędziach. Doprowadzają mnie do szału. A teakowe podłoga, półki i ramy luster nadal wyglądają pięknie, chociaż wstyd się przyznać, szczególnie o nie nie dbam ;)

Beata, podziwiam Twojego zdolnego męża :)