Sharlotka 11.06.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Beata, balustrada pełna jest z k-g? Czekam na zdjęcia łazienki z TĄ wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.06.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Tak, k-g i strasznie mi się podoba. Lazienka tez mi się strasznie podoba i fajnie ze plytki sa pod skosem. Wanna będzie tez pod skosem a sciana gdzie będzie wanna będzie mieć plytki do wysokości wanny a ponad będzie kolor plytek Tylko czy szare, jasnoszare szatki to będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Tak, k-g i strasznie mi się podoba. Lazienka tez mi się strasznie podoba i fajnie ze plytki sa pod skosem. Wanna będzie tez pod skosem a sciana gdzie będzie wanna będzie mieć plytki do wysokości wanny a ponad będzie kolor plytek Tylko czy szare, jasnoszare szatki to będzie ok? Wydaje mi się, że nie uzyskasz efektu z wizualizacji, jeżeli nie użyjesz drewna... Ja namawiam Cię na drewno - w łazience zawsze ładnie wygląda, ponadczasowo... Widzę, że drzwi do łazienki masz szklane. Czy przesuwne? Czy zamawiałaś już takie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.06.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Bami, no wiem ale żaden fornir który widziałam nie podoba mi się. Może slabe widziałam i dlatego ? Przesuwne, szklane, maz już rozmawial ze szklarzem a co będziesz mieć podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.06.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Beata szafki będą wisieć czy na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.06.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Beata szafki będą wisieć czy na nogach? Maja wisieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 a masz ściany z porothermu?rozmawiałąś z kimś czy to wszystko się utrzyma?jaki masz mieć tam blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.06.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 a masz ściany z porothermu?rozmawiałąś z kimś czy to wszystko się utrzyma?jaki masz mieć tam blat? Blat bialy Z mdf-u. Slup betonowy jest po srodku sciany, z boku tez sa sciany+dobre kolki i będzie ok. Dalabys fornir jasny do tej łazienki mojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Beata,zamów próbki: forniru oraz pomalowane na szaro i po prostu poprzymierzaj do łazienki - do płytek konkretnie!!! Zobaczysz, czy całość "zagra". Mąż sam robił balustradę pełną?Wygląda super - a czy technicznie to jest trudne do wykonania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.06.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tam w srodku sa takie 4 nogi stalowe wzmacniające konstrukcje, średnio jedna paczka dziennie przychodzi z zamówieniem z allegro dla meza a na to plyty, szybko mu poszlo wiec chyba nie takie trudne. Zdolnego mam meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Beata musisz czymś przełamać tę biel łazienki bo Ci się zrobi jak w szpitalu. To drewno Agnieszka nie przypadkiem zaprojektowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.06.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Beata musisz czymś przełamać tę biel łazienki bo Ci się zrobi jak w szpitalu. To drewno Agnieszka nie przypadkiem zaprojektowała. Agnieszka nie zaprojektowala Ona tylko narysowala to co ja chciałam zobaczyć na wizce. Cala lazienka była przez nas zaprojektowana Wiem ze z fornirem lepiej ale wszystkie sa takie sztuczne. Mam namiar na stolarzy podobno dobrych wiec zobaczę co tam maja fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.06.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Kurde ALE MNIE OMINELO!!!!!!!TAKIE CUDA SIE DZIEJA A JA NA NIC CZASU NIE MAM!!!!PIEKNIE!!!LAZIENKA BEDZIE BOSKA-JA OD SAMEGO POCZATKU ZAKOCHALAM SIE JAK ZOBACZYLAM WIZKE!!!!CZEKAM NA WIECEJ:DI POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tak czy siak pomysł piękny. Szukaj żywego drewna. Nie potrzebujesz tego dużo. Teak byłby najlepszy. Daje się go barwić. Ale można też zostawić nieolejowany. Wtedy po pewnym czasie elegancko zszarzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.06.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tak czy siak pomysł piękny. Szukaj żywego drewna. Nie potrzebujesz tego dużo. Teak byłby najlepszy. Daje się go barwić. Ale można też zostawić nieolejowany. Wtedy po pewnym czasie elegancko zszarzeje. Teak mam już w malej łazience. Dzis do nas przyjezdza Tam gdzie cegla będzie na podłodze i scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Co Ci szkodzi dać tu też? Zmień mu kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Zdolnego masz męża, potwierdzam!!!!! Ja też popieram pomysł szuflad drewnianych - nie z forniru, po prostu z drewna. Poproś stolarza (znalazłaś jakiegoś???) o próbkę drewna w kolorze np. szarym i w kolorze "drewna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.06.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Beata,mam próbki olejowanego teaku - 5 kolorów. A pewnie można mieć 15... Ja daję drewno do łazienek. Na szuflady czy szafki nie wyjdzie dużo, a prawdziwe drewno po kilku latach będzie nadal piękne, a fornir już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Też tak sądzę - moja koleżanka skusiła się na fornirowane fronty kuchenne, i po paru miesiącach narzeka!!!! (odpryski, malutkie ubytki) - nie wie, czy to wina jakości forniru, błędów wykonawcy - ale drugi raz nie zdecydowałaby się na fornir! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.06.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Też tak sądzę - moja koleżanka skusiła się na fornirowane fronty kuchenne, i po paru miesiącach narzeka!!!! (odpryski, malutkie ubytki) - nie wie, czy to wina jakości forniru, błędów wykonawcy - ale drugi raz nie zdecydowałaby się na fornir! Ja mam podobnie - teraz mam kuchnię fornirowaną - mam wlasnie te malutkie odpryski na krawędziach. Doprowadzają mnie do szału. A teakowe podłoga, półki i ramy luster nadal wyglądają pięknie, chociaż wstyd się przyznać, szczególnie o nie nie dbam Beata, podziwiam Twojego zdolnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts