Beata Weronika 12.06.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja mam podobnie - teraz mam kuchnię fornirowaną - mam wlasnie te malutkie odpryski na krawędziach. Doprowadzają mnie do szału. A teakowe podłoga, półki i ramy luster nadal wyglądają pięknie, chociaż wstyd się przyznać, szczególnie o nie nie dbam Beata, podziwiam Twojego zdolnego męża Dobra, fajnie nie będę mieć forniru który od początku mi się nie podobal Ide w drewno naturalne Musze pogadać z nowymi stolarzami No, zdolny jest i w ogole fajny Jak się zachwycam jak u innych jest to maz mowi - e tam, przecież u nas będzie tez zajebiscie A ja mu wtedy ze ale no działki to takiej ladnej nie mamy, a maz e tam, jak się trawe zrobi i drzewka to będzie pięknie I tez tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Super taki optymista tuż obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dobra, fajnie nie będę mieć forniru który od początku mi się nie podobal Ide w drewno naturalne Musze pogadać z nowymi stolarzami Świetna decyzja Jak stolarze sie sprawdzą, podasz dalej, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.06.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Świetna decyzja Jak stolarze sie sprawdzą, podasz dalej, dobrze? Dzis widziałam ich realizacje - super, zobaczymy jak cenowo. Dam znac na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dzis widziałam ich realizacje - super, zobaczymy jak cenowo. Dam znac na pewno. widziałaś na żywo, czy moze masz jakiegoś linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.06.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Gumisiu, mam nadzieje ze będziesz do mnie wpadac trochę częściej. Potrzebuje tego! Z nowych rzeczy - byliśmy u znajomej w jej nowym domu. Jest zapierający dech w piersiach. Podoba mi się WSZYSTKO. Pieknie wszystko rozmieszczone, wielkie przeszklenia, szarości, delikatny niebieski, ciezki, prawie czarny kominek, sporo bieli. Nowoczesnie ale absolutnie nie jest zimno. Przepieknie. Widac ze kasy wlozyla w ten dom 3xwiecej niż my zamierzamy. Niestety... Żeby nie było cudownie to ma mnóstwo niedorobek albo wprost sknoconych rzeczy co po raz kolejny jest dowodem na to jak pracują nasi "fachowcy". Drzwi wew, drewniane wypaczone, z tarasu leje się woda a elewacja przy schodach gdzie się wchodzi zaczela się rozsypywać. Szkoda gadac... U nas za to tez się dzieje... Przyjechalo drewno na podloge do malej łazienki. Teak. Slicznie. Pomalowany jest fragment sciany z cegla już na ral 9010 i w polaczeniu z drewnem wygląda to super Przyjechal blat........................................................................ Podczas montażu zauwazylam pekniecia na frontach kuchennych. Lakier popekal. Strasznie fajnie. Znow bujanie z kuchennym. Nie moglobyc lepiej. Blat z ociekaczem wygląda fajnie ale................................................................ Jak byliśmy ogladac te nasze slaby zobaczyliśmy ze na rogu jest maly uszczerbek, żeby nie był widoczny na drugim slabie wlasciciel zrobil taki sam żeby wygladalo to naturalnie. Na placu wygladalo to wszystko tak sobie ale miała być zywica impregnat, mialbyc fajnie. No i mam blat. I mam ociekacz. I mam to cos wykreowanego ad hoc. W sensie dziure i spac nie mogę. Przez ta kuchnie odechciewa mi się już wszystkiego. Bateria tez slaba. Jaka taka badziewiasta. Teka ale niefajna Dodatkowo zobaczyłam wczoraj kuchnie Karoliny i Artura. Pieknie maja. Mimo ze lakier mi się nie podoba wcale. Ale ja mojej mam już serdecznie dość. :( Maz pociesza ze cos wymyśli, ze będzie pięknie. może........jak dojda wszystkie rzeczy może nie będę zwracać na to uwagi. ale teraz mam nastroj pogrzebowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Uprasza się Szanowną Panią: przestań pieprzyć!!!! Beata, jesteś o krok od przeprowadzki do wymarzonego domu. Swojego, ukochanego, wyczekanego. Z cudowną kuchnią, niezwykłym blatem, fantastycznymi podłogami, pięknymi oknami, świetną elewacją, łazienkami bardzo "światowymi". No. Może dziś masz "dzień nieszczęśliwości", ale jutro będzie lepiej i spojrzysz łaskawszym okiem na baterię? A jak nie, to po prostu ją zwróć! Blat - nie wiem, co napisać, bo też by mi trudno było przeżyć ubytek..... Już wiem!!!! Za to teak jak sama piszesz piękny!!!!!!! Po prostu: Always look on the bright side of life........ Dom to ludzie, wspomnienia, emocje, radość z bycia razem. Niech Ci ich nie zakłócają drobiazgi, których nie oczekiwałaś, ale które są - wielkich plusów w domu masz o wiele więcej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ej, dla mnie kuchnia Karoli też jest piękna - tak samo jak Twoja - Twoja jest niepowtarzalna, stylowa, elegancka i bardzo ponadczasowa!!!Niezwykła w swojej szlachetnej formie!!!!! Skąd wiesz, że koleżanka wydała 3 x więcej - nie zawsze ilość pieniędzy gwarantuje świetny efekt.To raczej wyczucie kolorów, faktur, umiejętne łączenie przeciwieństw, wyszukiwanie ciekawych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 SHARLOT, dobrze to wszystko ujęłaś. Beata ma kryzys i strach, że coś nie wyjdzie tak pięknie, jak sobie wymarzyła, zaćmiewa jej rozsądek. BEATA, uszy do góry. Masz świetny dom. Reszty już nie napiszę, żeby się nie powtarzać po Sharlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pestko,mam nadzieję, że Beacie przejdzie humor pt: wielki czarny dół i spojrzy łaskawszym okiem na dom - każdy ma chwile załamań, dołów i wątpliwości przy budowie i wykańczaniu SIĘ wykańczaniem DOMU:) ej, na maila czekam z pewnymi danymi, wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 :hug:Beatko!!!! Mogę tylko podpisać się pod tym, co napisały Sharlot i Pestka. Twoja kuchnia jest oryginalna i elegancka! Jezeli bateria Ci nie odpowiada, wymień ją na jakieś cudo Przez Twój rozpaczliwy post przenikają hormony Głowa do góry, masz piękny teak, łazienkę, ścianę przy schodach itd., o fantastycznym, utalentowanym mężu, słodkim bąbelku i kolejnym słodkim bąbelku nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 15.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Beatko!Nie patrz na kuchnie innych czy dom koleżanki, tak naprawdę każdy jest nie powtarzalny a klimat tworzymy później i tworzą go ludzie...kuchnie masz sliczną, mówie w 100% szczerze bo sama wzoruje sie na tobie, a co do lakieru, beda poprawki ale zrobią i będzie dobrze w całości nikt nie zauważy a sama ty po zamieszkaniu na to nie zwrócisz uwagi. Czesto jest tak że jesli mamy w głowie jakiś przyszły efekt a wyjdzie ciut inaczej co nie znaczy gorzej to jestesmy niezadowoleni bo poprostu oczekiwalismy czegos innego. ja tak mialam z kolorem podłogi a teraz kolor opatrzyl sie moim oczom i uważam ze jest sliczny. A zreszta sama widzisz teak sliczny,piekna cegła i podłogi, kuchnia zapewniam Cie ponadczasowa, nawet ta Karoliny i Artura szybciej sie znudzi niz Twoja wiec kochana uszy do góry, musisz przejsc kryzysik i dzialać dalej. mocno Cię ściskam i dopinguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.06.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dom to ludzie, wspomnienia, emocje, radość z bycia razem. Słowa Ani są piękne i mądre. To właśnie jest najważniejsze w domu. Jest takie powiedzenie o trawie, która jest zawsze bardziej zielona u sąsiada - skojarzyło mi się z Twoim opisem domu koleżanki . Twój dom będzie Beato wyjątkowy i piękny. Bardzo podoba mi się postawa Twojego Męża. Dobrze mówi - słuchaj go i ciesz się tym co macie . Poczekaj na efekt ostateczny. Zobaczysz jak wszystko pięknie się uzupełni i będzie zachwycające. I jestem przekonana, że Twojej koleżance będzie się u Ciebie podobało nie mniej niż Tobie u niej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.06.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Anita, ja wiem, że pocieszasz Beatę, ale ja sobie wypraszam:lol2: - bo mam prawie identyczny układ kuchni jak Karolina, bardzo podobny projekt, jak wiesz - co i ja czytam, że się szybko znudzi???:mad::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Uprasza się Szanowną Panią: przestań pieprzyć!!!! . :yes::yes::yes: Po prostu: Always look on the bright side of life........ :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.06.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Dzieki dziewczyny. Już mi trochę przeszlo.Wczoraj malowałam RAl9010 cegiełki w malej łazience. Wyszlo super. W ogole coraz bardziej podoba mi się ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.06.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 :hug:Beatko!!!! Mogę tylko podpisać się pod tym, co napisały Sharlot i Pestka. Twoja kuchnia jest oryginalna i elegancka! Jezeli bateria Ci nie odpowiada, wymień ją na jakieś cudo Przez Twój rozpaczliwy post przenikają hormony Głowa do góry, masz piękny teak, łazienkę, ścianę przy schodach itd., o fantastycznym, utalentowanym mężu, słodkim bąbelku i kolejnym słodkim bąbelku nie wspomnę Wymienic się chyba nie da skoro jest już rozpakowana i ba zamontowana. Woreczki w których była sa porozrywane... Mogę ja ewentualnie przenieść do pralnii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.06.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Beata, blat wyszedł świetnie. Bateria wcale nie wygląda "badziewiasto" , ale jezeli Ci przeszkadza, przenieś do pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.06.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Czy myślicie ze lampa która sciagnelam od Ewy będzie pasować nad barek? Albo może dwie. http://miviena.pl/fisherman_wiszaca_1sp_e27_60w_stal,22,557.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts