Sharlotka 16.06.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Blat czaderski!!!!Łączenia na zdjęciu za bardzo nie widać -a jak w rzeczywistości?Fajna żółta torebka:)Bateria jest fajna, stonowana - daj sobie parę dni na przyzwyczajenie. Lampy - mi się widzą u Ciebie, takie jak u Karoliny (ja też je mam kupione), ale te Fishermany też są fajne - jeśli jesteś zdecydowana, to kup, przymierz, ew. odeślesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ja o lampach ani pisnę, bo nie... Już pisałam wcześniej, co by mi się w Twojej kuchni podobało. Za to blat jest świetny. A na kran nie narzekaj, bo znakomicie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.06.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Blat czaderski!!!! Fajna żółta torebka:) blat super, kuchnia ślicznie wygląda ....czy ty pisłałaś może juz jaki jest koszt metra takieo cudownego blatu ?? torebeczka fajna, mam podobną pomarańczową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.06.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Blat czaderski!!!! Łączenia na zdjęciu za bardzo nie widać -a jak w rzeczywistości? Fajna żółta torebka:) Bateria jest fajna, stonowana - daj sobie parę dni na przyzwyczajenie. Lampy - mi się widzą u Ciebie, takie jak u Karoliny (ja też je mam kupione), ale te Fishermany też są fajne - jeśli jesteś zdecydowana, to kup, przymierz, ew. odeślesz:) Szarlot, masz TE lampy? Skad? Gdzie kupilas??? I jak dlugi jest Twój blat? Mój nie ma nawete 160 cm wiec nie wiem czy na dwie lampy to nie zaciasno to raz a dwa ze w kuchni mam już ledy podswietlajace polke nad oknem i po srodku tunel z lampami wpuszczanymi. Nie wiem czy to nie za dużo swiatla na takie dwie duże lampy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.06.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ivy, 1000 zl za metr z obrobka czyli dziura na zlew i 3 otwory + cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.06.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Beata, Zrób bardziej aktualne zdjęcie w tym ujęciu, to wstawię Ci te lampy i łatwiej będzie ocenić, ale moim zdaniem lepsze są te które planowałaś poprzednio, a te od Karoliny są wręcz idealne. Bardzo ładne lampy są w "Innych meblach", ale niestety ceny wysokie . Ania kupowała swoje lampy już dawno w Home&You o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.06.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Sharlotko chodzilo mi ze kuchnia Beatki taka ponadczasowa jak ty to okreslilas sama:-) mnie osobiscie dom Karoli powala z nog ale to nie moje progi ogolnie. pisalas ze masz podne lampy jak Karola,gdzie kupowalas, bo czasem taka wiedza przydatna jest:-)pozdrawiam i przepraszam jesli cisnienie Ci sie przezemnie podnioslo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.06.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Blat EKSTRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.06.2013 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Beata, Zrób bardziej aktualne zdjęcie w tym ujęciu, to wstawię Ci te lampy i łatwiej będzie ocenić, ale moim zdaniem lepsze są te które planowałaś poprzednio, a te od Karoliny są wręcz idealne. Bardzo ładne lampy są w "Innych meblach", ale niestety ceny wysokie . Ania kupowała swoje lampy już dawno w Home&You o ile dobrze pamiętam. Te lampy Karoliny sa boskie ale ja takie widze po 1300 zl za szt. To zdecydowanie za drogo. Twoja tez jest piekna ale już tam gdzie Ty je kupilas ich nie ma. To samo z sharlotka. W h&y tez już ich nie ma Wiec szukam czegos innego Zrobie zdjecie! Dzieki Ewa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.06.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 No właśnie moje są z H&Y - upolowane dawno dawno temu.Karolina swoje (raczej na 99% te same) kupowała tu: http://www.anguria.pl/pl/p/LAMPA-CHROM/188 Beata, moja wyspa będzie miała 200 x 120 cm - i wg Agnieszki te lampy są za duże (50 cm średnica podstawy, 36 cm wysokość) -dlatego zdecydowałyśmy, że może dam je raczej do jadalni - chociaż wszystko wyjdzie w praniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.06.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Beata,moja rada jest taka – może kup te wymarzone lampy trochę później, niż planowałaś, ale nie zadowalaj się półśrodkami, byle tylko „już mieć jakieś lampy” – bo będziesz żałować. Edit:głowa do góry - wysłałam Ci pw:)Wiesz, ja upolowałam te 2 wymarzone lampy, ale z pechem lampowym się jednak z Tobą łączę - właśnie w weekend okazało się, że wymarzone kinkiety zostały wycofane z produkcji:( - a miałam je kupić wcześniej..... Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.06.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Anitka,nie ma problemu:lol2: - żartobliwie to napisałam:)Mi u Karoli podoba się wyważona, stonowana elegancja - wiem, że Ty akurat lubisz bardziej ceglano - loftowe klimaty.Ale najlepsze w tych naszych dyskusjach o wnętrzach jest to, że każda z nas jest inna i ma inne potrzeby i marzeia, bo jak nudno wyglądałyby nasze domy, gdybyśmy miały identyczny gust:)Julianna napisała prawdę - moje lampy są z Home & You, upolowane rok temu, na dodatek........ w sklepie 400 km ode mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.06.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Sharlot dwie to za dużo do mojej "wyspy" a jedna to chyba lyso by wygladala. Tez tyle placilas za te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.06.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jedna na pewno nie będzie pasowała - masz rację. Muszą być 2 szt.Napisałam pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.06.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Wczoraj kupiliśmy wykladzine do sypialni Drugie zdjecie to kolor na scianach jaki damy w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.06.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Beata ja nie mogę do Ciebie zaglądać ,bo jak patrzę na fronty to dupę urywa i też takie chcę mieć.Cholera ,nie mogłaś tej kuchni zrobić trochę wcześniej to bym od Ciebie zgapiła.Lampy fishermany dla mnie nie do Twojej kuchni,coś bardziej klasycznego wykładzina fajna to coś jak sizal? Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.06.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Beata ja nie mogę do Ciebie zaglądać ,bo jak patrzę na fronty to dupę urywa i też takie chcę mieć.Cholera ,nie mogłaś tej kuchni zrobić trochę wcześniej to bym od Ciebie zgapiła.Lampy fishermany dla mnie nie do Twojej kuchni,coś bardziej klasycznego wykładzina fajna to coś jak sizal? Po sizalu to bym sie bala chodzic bo jakbym wyrznela w sypialni na policzek to by mi zarysowanie zostalo i blizna na cale zycie Oj tam oj tam z tymi frontami - pociesz sie Basiu ze ja sie tej kuchni boje. Frezy sa glebokie plycizna bardzo plytka wiec za pare lat kto wie czy to sie nie powygina. Lampa klasyczna ale taka jak Karoliny by pasowala tylko ze jedna czy taki bardziej klosz jak chcialam miec w jadalni? Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A jaki chciałaś jeden klosz w jadalni?? Bo już nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.06.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 O na przyklad cos takiego Te dwie czarne widziałam wczoraj w almi decor i zrobiłam zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Podoba mi się kształt tych z pierwszego i drugiego zdjęcia - ale one raczej też potrzebują sporo miejsca, by dobrze wypaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts