Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

Blat czaderski!!!!

Łączenia na zdjęciu za bardzo nie widać -a jak w rzeczywistości?

Fajna żółta torebka:)

Bateria jest fajna, stonowana - daj sobie parę dni na przyzwyczajenie.

Lampy - mi się widzą u Ciebie, takie jak u Karoliny (ja też je mam kupione), ale te Fishermany też są fajne - jeśli jesteś zdecydowana, to kup, przymierz, ew. odeślesz:)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Blat czaderski!!!!

Łączenia na zdjęciu za bardzo nie widać -a jak w rzeczywistości?

Fajna żółta torebka:)

Bateria jest fajna, stonowana - daj sobie parę dni na przyzwyczajenie.

Lampy - mi się widzą u Ciebie, takie jak u Karoliny (ja też je mam kupione), ale te Fishermany też są fajne - jeśli jesteś zdecydowana, to kup, przymierz, ew. odeślesz:)

Szarlot, masz TE lampy? Skad? Gdzie kupilas???

I jak dlugi jest Twój blat? Mój nie ma nawete 160 cm wiec nie wiem czy na dwie lampy to nie zaciasno to raz a dwa ze w kuchni mam już ledy podswietlajace polke nad oknem i po srodku tunel z lampami wpuszczanymi. Nie wiem czy to nie za dużo swiatla na takie dwie duże lampy??

Beata,

Zrób bardziej aktualne zdjęcie w tym ujęciu, to wstawię Ci te lampy i łatwiej będzie ocenić, ale moim zdaniem lepsze są te które planowałaś poprzednio, a te od Karoliny są wręcz idealne. Bardzo ładne lampy są w "Innych meblach", ale niestety ceny wysokie :(.

Ania kupowała swoje lampy już dawno w Home&You o ile dobrze pamiętam.

Sharlotko chodzilo mi ze kuchnia Beatki taka ponadczasowa jak ty to okreslilas sama:-)

mnie osobiscie dom Karoli powala z nog ale to nie moje progi ogolnie. pisalas ze masz podne lampy jak Karola,gdzie kupowalas, bo czasem taka wiedza przydatna jest:-)pozdrawiam i przepraszam jesli cisnienie Ci sie przezemnie podnioslo:-)

Beata,

Zrób bardziej aktualne zdjęcie w tym ujęciu, to wstawię Ci te lampy i łatwiej będzie ocenić, ale moim zdaniem lepsze są te które planowałaś poprzednio, a te od Karoliny są wręcz idealne. Bardzo ładne lampy są w "Innych meblach", ale niestety ceny wysokie :(.

Ania kupowała swoje lampy już dawno w Home&You o ile dobrze pamiętam.

Te lampy Karoliny sa boskie ale ja takie widze po 1300 zl za szt. To zdecydowanie za drogo. Twoja tez jest piekna ale już tam gdzie Ty je kupilas ich nie ma. To samo z sharlotka. W h&y tez już ich nie ma :( Wiec szukam czegos innego :(

Zrobie zdjecie! Dzieki Ewa!!!!!!!!

No właśnie moje są z H&Y - upolowane dawno dawno temu.

Karolina swoje (raczej na 99% te same) kupowała tu:

http://www.anguria.pl/pl/p/LAMPA-CHROM/188

Beata,

moja wyspa będzie miała 200 x 120 cm - i wg Agnieszki te lampy są za duże (50 cm średnica podstawy, 36 cm wysokość) -dlatego zdecydowałyśmy, że może dam je raczej do jadalni - chociaż wszystko wyjdzie w praniu:)

Beata,

moja rada jest taka – może kup te wymarzone lampy trochę później, niż planowałaś, ale nie zadowalaj się półśrodkami, byle tylko „już mieć jakieś lampy” – bo będziesz żałować.

Edit:

głowa do góry - wysłałam Ci pw:)

Wiesz, ja upolowałam te 2 wymarzone lampy, ale z pechem lampowym się jednak z Tobą łączę - właśnie w weekend okazało się, że wymarzone kinkiety zostały wycofane z produkcji:( - a miałam je kupić wcześniej.....

Edytowane przez Sharlotka

Anitka,

nie ma problemu:lol2: - żartobliwie to napisałam:)

Mi u Karoli podoba się wyważona, stonowana elegancja - wiem, że Ty akurat lubisz bardziej ceglano - loftowe klimaty.

Ale najlepsze w tych naszych dyskusjach o wnętrzach jest to, że każda z nas jest inna i ma inne potrzeby i marzeia, bo jak nudno wyglądałyby nasze domy, gdybyśmy miały identyczny gust:)

Julianna napisała prawdę - moje lampy są z Home & You, upolowane rok temu, na dodatek........ w sklepie 400 km ode mnie:)

Beata ja nie mogę do Ciebie zaglądać ,bo jak patrzę na fronty to dupę urywa i też takie chcę mieć.Cholera ,nie mogłaś tej kuchni zrobić trochę wcześniej to bym od Ciebie zgapiła.Lampy fishermany dla mnie nie do Twojej kuchni,coś bardziej klasycznego

wykładzina fajna to coś jak sizal?

Edytowane przez Barbara74

clear-1369219500.gif

Beata ja nie mogę do Ciebie zaglądać ,bo jak patrzę na fronty to dupę urywa i też takie chcę mieć.Cholera ,nie mogłaś tej kuchni zrobić trochę wcześniej to bym od Ciebie zgapiła.Lampy fishermany dla mnie nie do Twojej kuchni,coś bardziej klasycznego

wykładzina fajna to coś jak sizal?

Po sizalu to bym sie bala chodzic bo jakbym wyrznela w sypialni na policzek to by mi zarysowanie zostalo i blizna na cale zycie :)

Oj tam oj tam z tymi frontami - pociesz sie Basiu ze ja sie tej kuchni boje. Frezy sa glebokie plycizna bardzo plytka wiec za pare lat kto wie czy to sie nie powygina.

Lampa klasyczna ale taka jak Karoliny by pasowala tylko ze jedna czy taki bardziej klosz jak chcialam miec w jadalni?clear-1369219500.gif

Edytowane przez Beata Weronika