pestka56 18.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Toż krzyczeć zaraz zacznę, że nad tym blatem powinny wisieć 3 cienkie patyczki jak rurki. Oj, i się odezwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.06.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja wiem Pestko ze Tobie się takie podobają ale mi nie Jakos tego nie widze jakos tak mi się przejadła taka sekwencja patyczków Tak to teraz wygląda Jutro kladzony będzie lupek pod deska nad oknem a nad oknem idzie kolor szary i na tym slupie tez szarość, Blat ma 153 cm wiec nie jest jakiś mega dlugi i dwa zwisy to za dużo moim zadaniem zlaszcza ze w "korytarzu" kuchni sa massivy przewidziane a ponad oknem tam gdzie dziura przy suficie ida ledy. To za dużo swiatla chyba jak na takie mala powierzchnie. Kurde utknelam z ta lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Patyczki nie. OK. To może małe kulki zawiśnięte na różnych wysokościach. Mogą być różnej wielkości http://indivi.sklep.pl/692,selene-lamp.html Nie koniecznie te, bo zabijają ceną, ale podoba mi się kompozycja. Nie możesz powiesić nic ciężkiego, bo zamkniesz widok na okno i ścianę nad nim. Równie dobrze możesz ścianę zabudować tu, gdzie masz barek. Po co otwierałaś kuchnię na salon, jeśli teraz chcesz ją zasłonić takimi klabzdronami jak te z IKEA. Masz wielki słup, ciężki i jeszcze obok chcesz takie ciężkie lampy powiesić? Nawet jedna to już za dużo. No, to wyartykułowałam wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2013 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Masz jeszcze kilka. Napatrz się. Może Ci się zmieni i pokochasz proste, przejrzyste szkło Ta ostatnia to Karko (w rozsądnej cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A jeśli już koniecznie musisz powiesić coś metalowego, to szukaj raczej takich jak ta Tomasucci „Bullet” i Ele Ricò Home „Calogero” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.06.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Calogero od Pestki - przecudne i jak dla Ciebie stworzone!!!Zwłaszcza tak fajnie nierówno powieszone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.06.2013 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A jeśli już koniecznie musisz powiesić coś metalowego, to szukaj raczej takich jak ta Tomasucci „Bullet” i Ele Ricò Home „Calogero” [ATTACH=CONFIG]196272[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196271[/ATTACH] o mamo ale mi powiedzialas :) I kurde znowu masz racje!!!! Pewnie, nie ma co zaslaniac mojego łupka na scianie - btw - dziś już będzie polozony Zdjecie ostatnie bardzo mi się podoba - jednak chciałabym cos metalowego... A pestko możesz wrzucić mi ta ostatnia lampe nad blat który ma 1644 cm, wcześniej cos zle pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.06.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Lampa do małego wc ?:http://blowupdesign.pl/pl/lampy-pokojowe-stojace-podlogowe-wiszace-biurkowe-oswietlenie/205-design-zolta-modna-lampa-shade-good-yellow-stylowe-oswietlenie-salonu-kuchni-jadalni.htmlWklejam żeby nie uleciało gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.06.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 ja bardzo lubię te od Pestki:http://homegirllondon.com/wp-content/uploads/2012/12/The-Crystal-Bulb-Shop-93-Rivington-Street-London-EC2A-3AY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.06.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Iwonka naucz mnie jak robic takie duże zdjęcia w dzienniku Mi się nie podobają takie zwisy, znajomi maja i jakos mi się po prostu przejadły wole klasyczne klosze albo industrialne ciężkie metale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.06.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Iwonka naucz mnie jak robic takie duże zdjęcia w dzienniku przy zdjeciach z interentu , ja robie tak; Klikam prawym na zdjęcie - i klikam kopiuj adres obrazu . Potem klikam na "drzewko: które masz powyżej tekstu odpowiedzi ,zaznaczam from URL. W pole wklejam ten skopiowane chwilę wczesnie adres, odznaczam "ptaszka" ktory jest po adresem obok napisu ( u mnie po angielsku Retrieve remote file and reference locally) i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.06.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dzieki takie reflektorki tez będą http://sklep.elektromag.pl/Img.ashx?Id=33589&w=200&h=200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.06.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Te ladniejsze http://www.ekskluzywnelampy.com.pl/99-201-large/petpot-fine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Pestko piękne te szklane lampki,któ®e pokazałaś i Pestka ma rację słup okapowy ciężki ,a półwysep -blat pod lampami ciężki,jak przysadzisz ciężkie lampy nad blatem to wizualnie się zawali pod ich ciężarem.Pestko proszę jak widzisz jakieś zongi u mnie to też mi to powiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 o mamo ale mi powiedzialas :) I kurde znowu masz racje!!!! Pewnie, nie ma co zaslaniac mojego łupka na scianie - btw - dziś już będzie polozony Zdjecie ostatnie bardzo mi się podoba - jednak chciałabym cos metalowego... A pestko możesz wrzucić mi ta ostatnia lampe nad blat który ma 1644 cm, wcześniej cos zle pisałam Musiałam Cię sprowadzić na ziemię i chyba się udało Beata dziś kompletnie nie czasowa byłam. Szukaliśmy co nam zaczęło w domy prąd żreć jak dzikie. Było wyłączanie wszystkiego, podłączanie pojedynczo, pomiary i latanie do licznika po porównanie. Podejrzewaliśmy, że drań kłamie. Potem musiałam nadrabiać zaległości w pracy i dopiero tu zajrzałam. Trochę mam dosyć i jeszcze mi kot okulał. Pobiliśmy się jak próbowałam łapkę obejrzeć. Chyba mu coś wbiło się w poduszeczkę. Zarobiłam kilka nowych sznytów i jutro do weta, bo nie dałam rady sama. Jak wrócę z sierściuchem, to wkleję Ci te lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Pestko piękne te szklane lampki,któ®e pokazałaś i Pestka ma rację słup okapowy ciężki ,a półwysep -blat pod lampami ciężki,jak przysadzisz ciężkie lampy nad blatem to wizualnie się zawali pod ich ciężarem. Pestko proszę jak widzisz jakieś zongi u mnie to też mi to powiedz. Basia, no przecież ja Ci zawsze mówię co myślę, ale u Ciebie nie za bardzo jest się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.06.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 beata te biale sa fajne. ja chcialm je jako dodatkowe doswietlenie do salonu i kuchni .. nie bede miala zabudowy z regipsu wiec szukam czegos nadtynkowego...te ttoche drogie w wiekszej ilosci a jedyne biale z mala podstawa przy suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.06.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Pestko, no i doszliście czemu tak licznik bije?? Dziewczyny pomalowany jest fragment nad oknem w kuchni na szary taki jak szafki i za ciemno jest moim zdaniem. Damy jeden ton jaśniejszy szary. Jeśli będziesz mieć czas Pestko to wstaw ale jeśli nie to glowy sobie nie zawracaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że trafiłam w proporcje. Te lampy Ele Ricò nie są wielkie. Poza tym błyszczą bardzo, więc sprawiają wrażenie lekkich. No, i robią je w kilku rozmiarach. Były czas jakiś temu na Westwing. Stąd je mam, więc jakbyś się zdecydowała, to myślę, że możesz się z nimi dogadać, wznowią sprzedaż. Były na Westwing takie Ele Ricò – Armo, Ø 41 cm Ele Ricò – Durante, Ø 46 cm Ele Ricò – Calogero, Ø 16,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 20.06.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Beatko, moim zdaniem powinnaś dać się namówić na jakies leciutkie lampy. Te firmy Karko bardzo fajne, sama o nich mysle ale do salonu, tylko te w wiekszej ilosci. Te ostanie co wstawiła tez ostatecznie ok bo niewielkich rozmiarów sa ale dla mnie najlepsze szklo, po co zasłaniać tak cudowna kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts