Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

Hello,:wiggle:

Ale masz super drzwi wejsciowe:eek:

Stol tez mi sie podoba, bedzie pasowal do mebli kuchennych, jakie planujesz krzesla. Jak postepy w lazience?

Drzwi no nie wyobrażam sobie innych :)

Eamsy biale będą, jak u wszystkich :)

Łazienka - maluje się i szyba będzie zamawiana + lustro ale szafki nadal nie mamy. Dalam do wyceny..

Na westwing sa literki bath - trochę oklepane ale pasowalyby mi nad wanne, jakos tak trochę smutno się w niej zrobilo ale jak będzie cala zrobiona to będzie ok chyba.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeden wazny komunikat

NIE KUPUJCIE NICZEGO FIRMY WHIRLPOOL!

Nie sadzilam ze w dzisiejszych cywilizowanych jakby nie było czasach jest mozliwa taka obsluga klienta.

Dostalismy uszkodzony piekarnik, zglosilismy do Whirpoola i zaczelo sie...napierw czekalismy na serwisanta...jak juz dojechal po cudownych dwoch tygodniach to nie slyszal ze brzeczy...jak juz uslyszal to go wyciagnal z slupka i oznajmil ze trzeba czekac...na czesc ktora jest na Cyprze. Po dwoch tygodniach zadzwonil maz czy juz ktos rowerem z tego Cypru z nasza czescia przyjechal moze? Nie, jeszcze nie i ze PRZECIEZ maja miesiac to po co dzwonimy po dwoch tygodniach??

Po miesiacu dzwonimy co sie dzieje z czescia. Nie ma. I nie bedzie.

Sprawe oddaja do reklamacji ktora bedzie przez nastepny miesiac zastanawiac sie co zrobic z tym fantem. A co mozna zrobic powiedzcie mi??? Chyba dostarczyc NOWY piekarnik??? Ale wg przepisow maja miesiac na zastanowienie sie. Minely dwa tygodnie i dzwonie i pytam czy juz tam kto sie zastanowil moze?? I ze przepraszam bardzo ale od 1,5 miesiaca nie mam w czym piec ! Odpowiedzieli na pismie ze za tydzien bedziemy miec nowy piekarnik jesli taki maja a jak nie to podobny....Bozzzz, nasz to najnowszy model wiec po co mi znow cisnienie podnosza???

I dzis dzwoni Pan ze on za 15 min bedzie...ale jak gdzie, przeciez ja tam nie mieszkam?! Nie mozna wczesniej bylo zadzwonic? Nie, a jak sie nie podoba to on wcale moze nie jechac!!

To jest wlasnie Polska ...

Nigdy wiecej Whirpoola!!!!!!!!!!!!

Też mam podobne odczucia z Kludi :(

Może nie aż tak ektremalne, ale też poczułam jaką wielką łaskę mi zrobili że dosłali niepasujący drążek do zestawu prysznicowego. Dosłali też węża którego nie było, nie omieszkając nam powiedzieć że robią to tylko ze względu na dobrą współpracę z dystrybutorem, bo przecież nie z klientem....

Beato masz cudowne, niesamowite drzwi. Dzisiaj zrobiłabym właśnie takie (ale zamawiałam 4 lata temu na chybcika). Okropne to co piszesz w sprawie piekarnika. Mam nadzieję, że jednak Pan łaskawie pojawił się u Was i sprawa jest na dobrej drodze.

Stół piękny :wiggle: