Beata Weronika 02.07.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Hello, Ale masz super drzwi wejsciowe:eek: Stol tez mi sie podoba, bedzie pasowal do mebli kuchennych, jakie planujesz krzesla. Jak postepy w lazience? Drzwi no nie wyobrażam sobie innych Eamsy biale będą, jak u wszystkich Łazienka - maluje się i szyba będzie zamawiana + lustro ale szafki nadal nie mamy. Dalam do wyceny.. Na westwing sa literki bath - trochę oklepane ale pasowalyby mi nad wanne, jakos tak trochę smutno się w niej zrobilo ale jak będzie cala zrobiona to będzie ok chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.07.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Eamsy to bedzie dobry wybor, bo u kazdego kto je ma ladnie sie prezentuja. Ja tez ma je na liscie, albo Pantony zakochana jestem w Softshell ale ta cena:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.07.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Zródlo: http://www.light-house.pl/pl/lampy-wiszace/1895-lampa-wiszaca-mirage-1-azzardo.html Super strona http://www.quadre.pl/nowoczesne-oswietlenie-sufitowe,c12.html Edytowane 2 Lipca 2013 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.07.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 a o jakim Basiu myślisz stole? no właśnie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.07.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Beata będziesz mieć lustro dochodzące do blatu szafki? montujesz je przed szfką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.07.2013 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Beata będziesz mieć lustro dochodzące do blatu szafki? montujesz je przed szfką? Hej Basiu, nie, lustro nie dochodzi do blatu szafki. Jest jeszcze dekor i dopiero lustro. A kiedy będziemy je wieszać to nie wiem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.07.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jeden wazny komunikatNIE KUPUJCIE NICZEGO FIRMY WHIRLPOOL!Nie sadzilam ze w dzisiejszych cywilizowanych jakby nie było czasach jest mozliwa taka obsluga klienta.Dostalismy uszkodzony piekarnik, zglosilismy do Whirpoola i zaczelo sie...napierw czekalismy na serwisanta...jak juz dojechal po cudownych dwoch tygodniach to nie slyszal ze brzeczy...jak juz uslyszal to go wyciagnal z slupka i oznajmil ze trzeba czekac...na czesc ktora jest na Cyprze. Po dwoch tygodniach zadzwonil maz czy juz ktos rowerem z tego Cypru z nasza czescia przyjechal moze? Nie, jeszcze nie i ze PRZECIEZ maja miesiac to po co dzwonimy po dwoch tygodniach??Po miesiacu dzwonimy co sie dzieje z czescia. Nie ma. I nie bedzie.Sprawe oddaja do reklamacji ktora bedzie przez nastepny miesiac zastanawiac sie co zrobic z tym fantem. A co mozna zrobic powiedzcie mi??? Chyba dostarczyc NOWY piekarnik??? Ale wg przepisow maja miesiac na zastanowienie sie. Minely dwa tygodnie i dzwonie i pytam czy juz tam kto sie zastanowil moze?? I ze przepraszam bardzo ale od 1,5 miesiaca nie mam w czym piec ! Odpowiedzieli na pismie ze za tydzien bedziemy miec nowy piekarnik jesli taki maja a jak nie to podobny....Bozzzz, nasz to najnowszy model wiec po co mi znow cisnienie podnosza???I dzis dzwoni Pan ze on za 15 min bedzie...ale jak gdzie, przeciez ja tam nie mieszkam?! Nie mozna wczesniej bylo zadzwonic? Nie, a jak sie nie podoba to on wcale moze nie jechac!!To jest wlasnie Polska ...Nigdy wiecej Whirpoola!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.07.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Też mam podobne odczucia z Kludi Może nie aż tak ektremalne, ale też poczułam jaką wielką łaskę mi zrobili że dosłali niepasujący drążek do zestawu prysznicowego. Dosłali też węża którego nie było, nie omieszkając nam powiedzieć że robią to tylko ze względu na dobrą współpracę z dystrybutorem, bo przecież nie z klientem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.07.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Beata, co tam nowgo??? Jak tam lazienka, strasznie jestem jej ciekawa:rolleyes: Jak Ty sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.07.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Beato masz cudowne, niesamowite drzwi. Dzisiaj zrobiłabym właśnie takie (ale zamawiałam 4 lata temu na chybcika). Okropne to co piszesz w sprawie piekarnika. Mam nadzieję, że jednak Pan łaskawie pojawił się u Was i sprawa jest na dobrej drodze. Stół piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.07.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Tak, mamy nowy piekarnik ale maz wystawil go na allegro. Ma przedluzona gwarancje o 6 miesięcy, wynegocjowaliśmy wiec może ktoś go kupi. Lazienka mala prawie skonczona brakuje luster i oświetlenia ale bardzo mi się podoba już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.07.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Beata, co tam nowgo??? Jak tam lazienka, strasznie jestem jej ciekawa:rolleyes: Jak Ty sie czujesz? Czuje się w miare ok. Dziekuje Boje się tylko co to będzie za jakiś czas, jak będę mieć dwojke maluszkow w domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 bardzo mi się podoba już teraz http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=200516&d=1373743274 jest super , chyba mam pomysl juz na wc'cik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Beata, wyszło w wuceciku PRZEPIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Beata, łazienka prześliczna!!!czy blat i półkę robił Ci ten sam wykonawca, który kładł drewno na podłogę i ściany? Czy możesz go polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.07.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 TAK oczywiście mogę polecić Kladl sam podloge, sciane, robil polke, zamontowal geberit i umywalke to mój wlasny ukochany i bardzo zdolny MAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 TAK oczywiście mogę polecić Kladl sam podloge, sciane, robil polke, zamontowal geberit i umywalke to mój wlasny ukochany i bardzo zdolny MAZ :jawdrop: Mowę mi odjęło... Tyle w temacie. Jakim olejem potraktowaliście drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.07.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 TAK oczywiście mogę polecić Kladl sam podloge, sciane, robil polke, zamontowal geberit i umywalke to mój wlasny ukochany i bardzo zdolny MAZ gratulacje dla męża a mąż podzieli się wiedza...jak montował ta ścianę z drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.07.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Stelaz + zabudowa k-g + klejDrewno to teak a jaki olej to spytam meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.07.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Beata, łazienka wyszła przecudna Gratuluję zdolnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts