Beata Weronika 19.07.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Widzę, że udało się z drzwiami przesuwnymi. Lustro olbrzymie daj na ścianie naprzeciw wejścia Tak udało się zamontować system przesuwny ale..te fronty sa liche, w sensie ze cieniutkie i polaczone po dwa na szafe nie wydaja się stabilne. Ale wizualnie wyszlo tak jak chciałam. Zobaczymy jak będzie się je uzytkowac. Musze komode dokupić i garderobę mamy gotowa Teraz pokoj synka na tapecie. W weekend jedziemy po meble. Malowanie, mycie podłogi i maly może mieszkac...teoretycznie bo nie mamy wszystkich barierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Fajna ta Twoja garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.07.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Beato, Znalazłam inspirację, z ładnymi lampami, które skojarzyły mi się z Tobą . Są takie jakie Ci się podobają, a jednocześnie subtelne. Niestety nie znam ich nazwy, ale może uda Ci się znaleźć coś podobnego . http://4.bp.blogspot.com/-KGNZh2_7uIA/UQKvG9UnFSI/AAAAAAAALew/UpP59HzjQhg/s640/140806209557885_0kR6Boeu_c.jpg Źródło Garderoba zapowiada się pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.07.2013 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Beato, Znalazłam inspirację, z ładnymi lampami, które skojarzyły mi się z Tobą . Są takie jakie Ci się podobają, a jednocześnie subtelne. Niestety nie znam ich nazwy, ale może uda Ci się znaleźć coś podobnego . http://4.bp.blogspot.com/-KGNZh2_7uIA/UQKvG9UnFSI/AAAAAAAALew/UpP59HzjQhg/s640/140806209557885_0kR6Boeu_c.jpg Źródło Garderoba zapowiada się pięknie Ewo! Ten blog i zdjęcia na nim! Nastepne zdjecie na blogu z lampami w kuchni! Ale skad je wziąć? Takie lampy? Kurde, extra by u nas wygladaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.07.2013 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 http://andeelayne.blogspot.com/2013_01_25_archive.htmlFajna ta Twoja garderoba Tez jestem zadowolona Wreszcie będę miała kazda spódnicę powieszona na wieszaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Bardzo ładne lampy, pasowałyby:) Allen and Roth (8-1/8-in Polished Nickel Mini Pendant Light) Jest np. na ebay za 40 $ http://www.ebay.com/itm/allen-roth-Polished-Nickel-Mini-Pendant-Light-with-Shade-0351053-/111123432667 Edytowane 22 Lipca 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.07.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No! Cudna jest! Kurde nigdy nic nie kupowałam na Ebayu. Tej lampy nie wysla do Polski Pestko wlasnie wrocilam ze spaceru i caly czas myslalam o tych lampach szklanych kulach które Ty "widzialas" nad naszym barkiem I stwierdziłam ze masz racje, ze musi być cos lekkiego... Przyszla lampa z westwing - idzie do małego wc, jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Beata pokaz nam co tam nowego u Ciebie ? Czy ty montowałas już "tuby" na suficie gdzies u siebie ?? zastanwaim sie jak je zrozmieścić na korytarzu ... Edytowane 22 Lipca 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Beata wchodź dziś na Westwing, zerkałam i są różne fajne lampy. No, ale wiesz jak u nich z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.07.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Beata wchodź dziś na Westwing, zerkałam i są różne fajne lampy. No, ale wiesz jak u nich z ceną. Tak, Pesteczko wezme lampe do małego pokoju taka z królikiem jednym zółtym. Cala żolta już wyprzedana Pokoj ma być granatowy i dodatki zolte. Chcialam taki fotel ale nie ma zoltego pokrycia Jedyny zolty to taki w IKEA fajny ale do karmienia to niewygodny i drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Znalazłam tę lampę na innych stronach też. Oczywiście zagranicznych http://www.lowes.com/pd_351053-1811-CPM150LPN_0__?productId=3367510 A tu jest podobnahttp://www.bellacor.com/productdetail/quoizel-er1508is-emery-imperial-silver-mini-pendant-483661.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.07.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Beata pokaz nam co tam nowego u Ciebie ? Czy ty montowałas już "tuby" na suficie gdzies u siebie ?? zastanwaim sie jak je zrozmieścić na korytarzu ... Tub jeszcze nie mam ale będą po 3 szt na korytarzu. Z nowości to malowanie, malowanie, malowanie, jutro maja lustra przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Tak, Pesteczko wezme lampe do małego pokoju taka z królikiem jednym zółtym. Cala żolta już wyprzedana Pokoj ma być granatowy i dodatki zolte. Chcialam taki fotel [ATTACH=CONFIG]202017[/ATTACH] ale nie ma zoltego pokrycia Jedyny zolty to taki w IKEA [ATTACH=CONFIG]202018[/ATTACH] fajny ale do karmienia to niewygodny i drogi Pokrycia na fotele IKEA robi http://www.dekoria.pl/offer/group/38/pokrowce-na-sofy-i-krzesla-IKEA U nich możesz sobie wybrać tkaninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.07.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Pestko tak wiem ale tez nie maja takiego zywego zoltego, poza tym pokrycie kosztuje prawie tyle samo co fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.07.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Kolor w holu Basiu, cos Ci to przypomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.07.2013 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Beata nie dozuj zdjęć ,daj więcej pochwal się,no i powiedz czy Wam się kolor też podoba?pokaż kuchnię skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 24.07.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Beata nie dozuj zdjęć ,daj więcej pochwal się, no i powiedz czy Wam się kolor też podoba? pokaż kuchnię skończona? Basia, kolor mi się podoba Mam go w obu holach ale po jednej stronie. Po drugiej jest szary. I mam go tez na jednej scianie w jadalni. Mezowi tez się podoba wiec super! Mamy tez pomalowany pokoj synka. Na wściekły granat i to jest jedna sciana a druga pasy również w kolorze wściekłego granatu. Zdjecia może w weekend wkleję. Kuchnia - nie jest poolejowana deska nad oknem. Wciąż ten fornir mi nie pasuje Poki z podłogi nie jest zdjęta folia nie widać wnętrz. A folia nie może być zdjęta póki nie przyjadą panowie wyregulować okien. Zostal mi jeden kolor - sypialnia...i tu mam zagwozdke, wybrałam jeden ale pomalowana sciana próbka wyszla niedobrze. Musze cos innego wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.07.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dzis trochę zdjęć. Na początek sciana z kominkiem. Wyszla ok wg mnie. Nie widać podłogi jeszcze a jak już zdejmiemy kartony to będę się zastanawiać w jakim kolorze dac kanapy. Mialy być dwie granatowa i szara ale chyba będą obie w jednym kolorze Sciana na drewno tez uważam bardzo fajnie wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.07.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 (edytowane) Jadalnia i kolor w holu na górze Pojecia nie mam jakie dac lampy nad stol. Szarosci w salonie I szarości w holu Edytowane 27 Lipca 2013 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.07.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A to pokoj synka i nie wiem co dalej...jak go skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts