Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

Widzę, że udało się z drzwiami przesuwnymi. :) Lustro olbrzymie daj na ścianie naprzeciw wejścia :yes:

Tak udało się zamontować system przesuwny ale..te fronty sa liche, w sensie ze cieniutkie i polaczone po dwa na szafe nie wydaja się stabilne. Ale wizualnie wyszlo tak jak chciałam. Zobaczymy jak będzie się je uzytkowac.

Musze komode dokupić i garderobę mamy gotowa :)

Teraz pokoj synka na tapecie. W weekend jedziemy po meble. Malowanie, mycie podłogi i maly może mieszkac...teoretycznie bo nie mamy wszystkich barierek

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beato,

Znalazłam inspirację, z ładnymi lampami, które skojarzyły mi się z Tobą :). Są takie jakie Ci się podobają, a jednocześnie subtelne. Niestety nie znam ich nazwy, ale może uda Ci się znaleźć coś podobnego :).

http://4.bp.blogspot.com/-KGNZh2_7uIA/UQKvG9UnFSI/AAAAAAAALew/UpP59HzjQhg/s640/140806209557885_0kR6Boeu_c.jpg

Źródło

Garderoba zapowiada się pięknie :yes:

Beato,

Znalazłam inspirację, z ładnymi lampami, które skojarzyły mi się z Tobą :). Są takie jakie Ci się podobają, a jednocześnie subtelne. Niestety nie znam ich nazwy, ale może uda Ci się znaleźć coś podobnego :).

http://4.bp.blogspot.com/-KGNZh2_7uIA/UQKvG9UnFSI/AAAAAAAALew/UpP59HzjQhg/s640/140806209557885_0kR6Boeu_c.jpg

Źródło

Garderoba zapowiada się pięknie :yes:

Ewo! Ten blog i zdjęcia na nim! Nastepne zdjecie na blogu z lampami w kuchni! Ale skad je wziąć? Takie lampy?

Kurde, extra by u nas wygladaly...

Bardzo ładne lampy, pasowałyby:)

allen + roth 8-1_8-in W Polished Nickel Mini Pendant Light-080629700482.jpg

Allen and Roth (8-1/8-in Polished Nickel Mini Pendant Light)

Jest np. na ebay za 40 $

http://www.ebay.com/itm/allen-roth-Polished-Nickel-Mini-Pendant-Light-with-Shade-0351053-/111123432667

Edytowane przez pestka56

No! Cudna jest! Kurde nigdy nic nie kupowałam na Ebayu. Tej lampy nie wysla do Polski :(

Pestko wlasnie wrocilam ze spaceru i caly czas myslalam o tych lampach szklanych kulach które Ty "widzialas" nad naszym barkiem :) I stwierdziłam ze masz racje, ze musi być cos lekkiego...

Przyszla lampa z westwing - idzie do małego wc, jest super!

Beata wchodź dziś na Westwing, zerkałam i są różne fajne lampy. No, ale wiesz jak u nich z ceną.

Tak, Pesteczko wezme lampe do małego pokoju taka z królikiem jednym zółtym. Cala żolta już wyprzedana :(

Pokoj ma być granatowy i dodatki zolte. Chcialam taki fotel ektorp-jennylund-fotel__0096917_PE237066_S4.jpg ale nie ma zoltego pokrycia :(

Jedyny zolty to taki w IKEA stockholm-krzeso-obrotowe__0173105_PE327194_S4.jpg fajny ale do karmienia to niewygodny i drogi :(

Beata pokaz nam co tam nowego u Ciebie ?

Czy ty montowałas już "tuby" na suficie gdzies u siebie ?? zastanwaim sie jak je zrozmieścić na korytarzu ...

Tub jeszcze nie mam ale będą po 3 szt na korytarzu.

Z nowości to malowanie, malowanie, malowanie, jutro maja lustra przyjechać :)

Tak, Pesteczko wezme lampe do małego pokoju taka z królikiem jednym zółtym. Cala żolta już wyprzedana :(

Pokoj ma być granatowy i dodatki zolte. Chcialam taki fotel [ATTACH=CONFIG]202017[/ATTACH] ale nie ma zoltego pokrycia :(

Jedyny zolty to taki w IKEA [ATTACH=CONFIG]202018[/ATTACH] fajny ale do karmienia to niewygodny i drogi :(

Pokrycia na fotele IKEA robi http://www.dekoria.pl/offer/group/38/pokrowce-na-sofy-i-krzesla-IKEA U nich możesz sobie wybrać tkaninę

Beata nie dozuj zdjęć ,daj więcej pochwal się,

no i powiedz czy Wam się kolor też podoba?

pokaż kuchnię skończona?

Basia, kolor mi się podoba :) Mam go w obu holach ale po jednej stronie. Po drugiej jest szary. I mam go tez na jednej scianie w jadalni.

Mezowi tez się podoba wiec super!

Mamy tez pomalowany pokoj synka. Na wściekły granat i to jest jedna sciana a druga pasy również w kolorze wściekłego granatu. Zdjecia może w weekend wkleję.

Kuchnia - nie jest poolejowana deska nad oknem. Wciąż ten fornir mi nie pasuje :( Poki z podłogi nie jest zdjęta folia nie widać wnętrz. A folia nie może być zdjęta póki nie przyjadą panowie wyregulować okien.

Zostal mi jeden kolor - sypialnia...i tu mam zagwozdke, wybrałam jeden ale pomalowana sciana próbka wyszla niedobrze. Musze cos innego wybrać.

Dzis trochę zdjęć. Na początek sciana z kominkiem. Wyszla ok wg mnie. Nie widać podłogi jeszcze a jak już zdejmiemy kartony to będę się zastanawiać w jakim kolorze dac kanapy. Mialy być dwie granatowa i szara ale chyba będą obie w jednym kolorze20130727_180802.jpg20130727_173524.jpg20130727_173506.jpg

Sciana na drewno tez uważam bardzo fajnie wyszla :)