bami 27.07.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Beata, fajny kolor u malucha. Konkret Wydaje mi się, ze przy takiej bazie (te ściany plus przepiękna podłoga), prawie wszystko się obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.07.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Beata, fajny kolor u malucha. Konkret Wydaje mi się, ze przy takiej bazie (te ściany plus przepiękna podłoga), prawie wszystko się obroni. Bami, chciałam dac zółta roletę, zółty zyrandol meble Besta z IKEA + łózko i może szary slon na scianie? Ale przeglądam zdjęcia i może zrobić mu ten pokoj marynistyczny calkiem. To wtedy mniej zoltego a więcej bordo i znow niebieski i granat. Sama nie wiem. Zolta ciezka roleta mi pasuje do tego pokoju bardzo. I fotel nie wiem który czy ten czy ten Zolty chyba za bardzo nowoczesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Bami, chciałam dac zółta roletę, zółty zyrandol meble Besta z IKEA + łózko i może szary slon na scianie? Ale przeglądam zdjęcia i może zrobić mu ten pokoj marynistyczny calkiem. To wtedy mniej zoltego a więcej bordo i znow niebieski i granat. Sama nie wiem. Zolta ciezka roleta mi pasuje do tego pokoju bardzo. I fotel nie wiem który czy ten czy ten [ATTACH=CONFIG]203050[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]203051[/ATTACH] Zolty chyba za bardzo nowoczesny. Wybralabym pierwszy. połączenie granatu i żółtego jest na pewno bardzo widowiskowe, ale na codzień dla dziecka - moze być męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Beata, super Wam wyszły te kolory, pokój synka zapowiada się bardzo fajnie.A ja mam pytanie - po co mu fotel? Może lepiej jakąś pufę -worek sako, np coś takiego? http://pufoteka.pl/11-62-thickbox/pufa-sako-xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.07.2013 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Beata, super Wam wyszły te kolory, pokój synka zapowiada się bardzo fajnie. A ja mam pytanie - po co mu fotel? Może lepiej jakąś pufę -worek sako, np coś takiego? http://pufoteka.pl/11-62-thickbox/pufa-sako-xl.jpg Luca, ten fotel to wlasciwie dla mnie Przez jakiś czas z małym mieszkac będzie jego siostra wiec musze mieć na czyms usciasc na nocne karmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 29.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Granatowy kolor u synka mnie również baaardzo się podoba i też byłabym za żółtymi dodatkami . Zaglądam często i dużo fajnych rzeczy się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.07.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Beata, ja wrócę jeszcze do tej deski nad oknem w kuchni. Pamiętasz jak to maglowałyśmy - co tam zrobić? Ty nadal nie jesteś zadowolona, prawda? Patrz co dziś znalazłam: Wąska szafka z drzwiami uchylanymi do góry - bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.07.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Granatowy kolor u synka mnie również baaardzo się podoba i też byłabym za żółtymi dodatkami . Zaglądam często i dużo fajnych rzeczy się dzieje O! Witam! A myslalam ze oprócz 4 osob które mnie odwiedzają nikt więcej nie czyta tego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.07.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 O! Witam! A myslalam ze oprócz 4 osob które mnie odwiedzają nikt więcej nie czyta tego dziennika Zapewniam cię ze czyta sporo osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.07.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Beata, ja wrócę jeszcze do tej deski nad oknem w kuchni. Pamiętasz jak to maglowałyśmy - co tam zrobić? Ty nadal nie jesteś zadowolona, prawda? Patrz co dziś znalazłam: [ATTACH=CONFIG]203296[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203297[/ATTACH] Wąska szafka z drzwiami uchylanymi do góry - bardzo mi się to podoba Pestko a wiesz ze pomalowałam ta półke na kolor okna i postawiłam pierwsze kubki i wygląda teraz jak w barze za ladą i mi się nawet podoba. Teraz szukam jakiś fajnych kolorowych mis to będzie na półce kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.07.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Zapewniam cię ze czyta sporo osób No wiem, Ty, Pestka, Bami i Lucka i czasem Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.07.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a ja????? normalnie się oburzyłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.07.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a ja????? normalnie się oburzyłam!!!! dawno Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.07.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Bo w szale łazienkowym jestem:) - wykonawca wchodzi za 10 dni !!!! - więc wybory i zakupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.07.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No tak Sharlotka jeszcze ale wklejam zdjęcia i zero komentarza. Czyli ze co brzydko jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.07.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dostało Ci się Beatko od Sharlotki Beata, a może ładne kolorowe szkło? Ja z Egiptu naprzywoziłam sobie kobaltowych szkiełek. Podobne można kupić w PL w orientalnych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.07.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No wiem, Ty, Pestka, Bami i Lucka i czasem Basia uff... Więc nie tylko ja mam wrażenie, ze pisze do siebie, albo do Lucka i do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.07.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No tak Sharlotka jeszcze ale wklejam zdjęcia i zero komentarza. Czyli ze co brzydko jest? Beata, cofnij się kilka stron i zobacz, co się działo, jak pokazałaś łazieneczkę z teakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 29.07.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 NIE CZTERY :mad:ja tez podgladam:D:D:D:D:D:D:hug:JEST OBLEDNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.07.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 NIE CZTERY :mad:ja tez podgladam:D:D:D:D:D:D:hug: JEST OBLEDNIE!!!! i ja też:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts