Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beata,

fajny kolor u malucha. Konkret :)

Wydaje mi się, ze przy takiej bazie (te ściany plus przepiękna podłoga), prawie wszystko się obroni.

Bami, chciałam dac zółta roletę, zółty zyrandol meble Besta z IKEA + łózko i może szary slon na scianie?

Ale przeglądam zdjęcia i może zrobić mu ten pokoj marynistyczny calkiem. To wtedy mniej zoltego a więcej bordo i znow niebieski i granat. Sama nie wiem. Zolta ciezka roleta mi pasuje do tego pokoju bardzo.

I fotel nie wiem który czy ten czy ten ektorp-jennylund-fotel__0096917_PE237066_S4.jpgstockholm-krzeso-obrotowe__0173105_PE327194_S4.jpg

Zolty chyba za bardzo nowoczesny.

Bami, chciałam dac zółta roletę, zółty zyrandol meble Besta z IKEA + łózko i może szary slon na scianie?

Ale przeglądam zdjęcia i może zrobić mu ten pokoj marynistyczny calkiem. To wtedy mniej zoltego a więcej bordo i znow niebieski i granat. Sama nie wiem. Zolta ciezka roleta mi pasuje do tego pokoju bardzo.

I fotel nie wiem który czy ten czy ten [ATTACH=CONFIG]203050[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]203051[/ATTACH]

Zolty chyba za bardzo nowoczesny.

Wybralabym pierwszy.

połączenie granatu i żółtego jest na pewno bardzo widowiskowe, ale na codzień dla dziecka - moze być męczące

Beata, super Wam wyszły te kolory, pokój synka zapowiada się bardzo fajnie.

A ja mam pytanie - po co mu fotel? Może lepiej jakąś pufę -worek sako, np coś takiego?

http://pufoteka.pl/11-62-thickbox/pufa-sako-xl.jpg

Luca, ten fotel to wlasciwie dla mnie :) Przez jakiś czas z małym mieszkac będzie jego siostra wiec musze mieć na czyms usciasc na nocne karmienie :)

Beata, ja wrócę jeszcze do tej deski nad oknem w kuchni. Pamiętasz jak to maglowałyśmy - co tam zrobić? Ty nadal nie jesteś zadowolona, prawda?

Patrz co dziś znalazłam:

six-semi-06.jpg six-semi-08.jpg

Wąska szafka z drzwiami uchylanymi do góry - bardzo mi się to podoba :yes:

Beata, ja wrócę jeszcze do tej deski nad oknem w kuchni. Pamiętasz jak to maglowałyśmy - co tam zrobić? Ty nadal nie jesteś zadowolona, prawda?

Patrz co dziś znalazłam:

[ATTACH=CONFIG]203296[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203297[/ATTACH]

Wąska szafka z drzwiami uchylanymi do góry - bardzo mi się to podoba :yes:

Pestko a wiesz ze pomalowałam ta półke na kolor okna i postawiłam pierwsze kubki i wygląda teraz jak w barze za ladą i mi się nawet podoba.

Teraz szukam jakiś fajnych kolorowych mis to będzie na półce kolorowo.