Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beata,

kiedy przeprowadzka???:D

Sharlot, jak przyjadą listwy i te cholerne szklane barierki. Szklarz to facet nie z tej ziemi, kompletny brak organizacji. Z dużego zamówienia które zlozylismy na razie zamontowal 30% a mija 3 tydzień od zamówienia. Przywiezli lustra - dwa o nie takich wymiarach a trzecie potłukli na samochodzie.

Beata, piękna łazienka, faktycznie przestrzeń niesamowita i na początku nie mogłam załapać, czy wanna to wanna ;)

Czy podwieszenie lustra na osb ktoś Ci doradził? Bo też mam mieć podwieszane i nie mam pojęcia jak to zrobić.

Kurcze, na zdjęciach rzeczywiście wanna wygląda na mala ale w rzeczywistości spokojnie ja+moj brzuch+moj synek się w niej mieścimy :)

Może to kwestia zdjęć i tej pustej sciany nad wanna

Maz tak wymyślil, ta płyte osb albo gdzies wyczytal

Zdjęcia poproszę, bo nie wierze ;) gdzie byliście na Mazurach ??

Zdjec wczoraj nie robiłam bo bylam już padnieta ale zrobie :)

Pol godziny od Mrągowa w nowiuteńkiej leśniczówce super zrobionej. Można odpocząć :) Maz przeważnie spał :) A dziecko zapomniało w nocy obudzić się na mleko! Pierwszy raz :)

Może już "dorasta" i wyrasta z nocnego karmienia?

Jak się w ogóle czujesz??? Który to tc?

Dobrze by było gdyby wyrósł ale jak tylko wrocilismy do domu natychmiast budzenie w nocy na mleczko :(

Jak odpuściłam prace zawodową to jest znacznie lepiej :) Jeszcze 2 miesiące mamy zanim na zawsze nasza rodzina się powiększy :)

A to zdjecie z telefonu jadalni20130814_185935.jpg

I tu kolezanka doradzila mi wpuszczenie koloru. Lampy nad stół w kolorze malinowym poradziła żeby dac...Chyba mi się ten pomysł podoba.

Edytowane przez Beata Weronika

Słuchaj,

a co masz w kuchni na podłodze? Gres, czy deski?

Bo na zdjęciach kuchennych jest czarna folia i nie wiem, a jestem bardzo ciekawa:)

Sharlotko, mam drewno, to samo co w salonie. W poniedziałek już będzie odslonieta cala podloga bo maja przyjechać szyby i ostatecznie można się wprowadzać. Nie ma co prawda szaf w przedpokoju i siedziska w wiatrołapie i szafki w łazience ale da się bez tego zyc jakiś czas.