ivy17 08.08.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 W łazience dojdzie jeszcze szafka przez cala dlugosc sciany wiec zmniejszy się optycznie Płytki na scianie to casalgrande bianco, wysokość 272 cm mozaika tez z tej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.08.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 mozaika tez z tej firmy ? Tak, to sa tez płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.08.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Beata, kiedy przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.08.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Beata, kiedy przeprowadzka??? Sharlot, jak przyjadą listwy i te cholerne szklane barierki. Szklarz to facet nie z tej ziemi, kompletny brak organizacji. Z dużego zamówienia które zlozylismy na razie zamontowal 30% a mija 3 tydzień od zamówienia. Przywiezli lustra - dwa o nie takich wymiarach a trzecie potłukli na samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.08.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Beata, piękna łazienka, faktycznie przestrzeń niesamowita i na początku nie mogłam załapać, czy wanna to wanna Czy podwieszenie lustra na osb ktoś Ci doradził? Bo też mam mieć podwieszane i nie mam pojęcia jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.08.2013 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Beata, piękna łazienka, faktycznie przestrzeń niesamowita i na początku nie mogłam załapać, czy wanna to wanna Czy podwieszenie lustra na osb ktoś Ci doradził? Bo też mam mieć podwieszane i nie mam pojęcia jak to zrobić. Kurcze, na zdjęciach rzeczywiście wanna wygląda na mala ale w rzeczywistości spokojnie ja+moj brzuch+moj synek się w niej mieścimy Może to kwestia zdjęć i tej pustej sciany nad wanna Maz tak wymyślil, ta płyte osb albo gdzies wyczytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.08.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Współczuję Ci opóźnień i niesolidnych wykonawców!!!!!Ale pociesz się, że już za moment będziesz przeprowadzona, jesteś na finishu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.08.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Byliśmy na mazurach zresetować się w przepieknym miejscu Od wczoraj mamy krzesła - eamsy wygladaja extra! Przyszła tez lampa podlogowa z westwing W jadalni robi się domowo Coraz fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.08.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zdjęcia poproszę, bo nie wierze gdzie byliście na Mazurach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 I myślisz, że bez zdjęć wpis przejdzie???? Beata, no ja Cię proszę, gdzie fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.08.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zdjęcia poproszę, bo nie wierze gdzie byliście na Mazurach ?? Zdjec wczoraj nie robiłam bo bylam już padnieta ale zrobie Pol godziny od Mrągowa w nowiuteńkiej leśniczówce super zrobionej. Można odpocząć Maz przeważnie spał A dziecko zapomniało w nocy obudzić się na mleko! Pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Może już "dorasta" i wyrasta z nocnego karmienia?Jak się w ogóle czujesz??? Który to tc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.08.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Może już "dorasta" i wyrasta z nocnego karmienia? Jak się w ogóle czujesz??? Który to tc? Dobrze by było gdyby wyrósł ale jak tylko wrocilismy do domu natychmiast budzenie w nocy na mleczko Jak odpuściłam prace zawodową to jest znacznie lepiej Jeszcze 2 miesiące mamy zanim na zawsze nasza rodzina się powiększy A to zdjecie z telefonu jadalni I tu kolezanka doradzila mi wpuszczenie koloru. Lampy nad stół w kolorze malinowym poradziła żeby dac...Chyba mi się ten pomysł podoba. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.08.2013 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Pokoj synka już z meblami. NIe wiem co dalej...utknęłam. Nie podoba mi się to łózko ale trudno, musi już zostać. Główkuje jaka dac rolete i dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.08.2013 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 I sypialnia, tu z kolei nie wiem jaki kolor zasłon dac. Chyba cos zbliżonego do koloru wykładziny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.08.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 U małęgo masz Bstę szafę tę z frontami? W pokojach w pasy dałabym szutersy,wiem ,że sa drogie,ale Twój zdolny mąż może je sam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.08.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 U małęgo masz Bstę szafę tę z frontami? W pokojach w pasy dałabym szutersy,wiem ,że sa drogie,ale Twój zdolny mąż może je sam zrobić Tak, to besta. To jest jeden pokoj. Hahaha, powiem mezowi Stanie pewnie na rolecie rzymskiej ale nie wiem jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.08.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Beata, ślicznie, domowo - wnętrza dopieszczone i bardzo fajnie przemyślane - no i widać, że lubisz niebieskości!!! A może białe żaluzje drewniane z lamelkami 2.5 lub 5 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.08.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Słuchaj,a co masz w kuchni na podłodze? Gres, czy deski?Bo na zdjęciach kuchennych jest czarna folia i nie wiem, a jestem bardzo ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.08.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Słuchaj, a co masz w kuchni na podłodze? Gres, czy deski? Bo na zdjęciach kuchennych jest czarna folia i nie wiem, a jestem bardzo ciekawa:) Sharlotko, mam drewno, to samo co w salonie. W poniedziałek już będzie odslonieta cala podloga bo maja przyjechać szyby i ostatecznie można się wprowadzać. Nie ma co prawda szaf w przedpokoju i siedziska w wiatrołapie i szafki w łazience ale da się bez tego zyc jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts