Beata Weronika 11.09.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dzis zrobiłam beze po raz pierwszy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nowy dom = nowa sprawność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.09.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Beata a listwy już przymocowane,jak duża łązienka zrobiona?co chcesz powiesiś na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.09.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Beata a listwy już przymocowane,jak duża łązienka zrobiona?co chcesz powiesiś na ścianach? Basia, na dole przymocowane, wyszlo super Duza łazienka - płyty pod półkę są i drewno tez jest. Brak czasu żeby zrobić Na scianach zrobie kolaż z naszych zdjęć z podróży. Cos zielono-niebieskiego żeby rozweselić łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.09.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 a listwy przyklejaliście pokaż zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.09.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Beata,no pokaż cały dom, co?Taki piękny jest - ja chętnie zobaczyłabym zebrane fotki wszystkich pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.09.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 A ja coś czuję że Beata może już urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.09.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Hej Dziewczyny u nas się zmienia ale baaardzo powoli. Raz że robimy teraz garaż to oznacza że resztka kasy idzie w garaż a dwa że mąż na więcej niebardzo ma czas. Brakuje nam zasłon w salonie, kanap, stolika. Stolik będzie robić maz Niklowane nogi i deski dębowe. Deski już kupiliśmy . Podobna będzie też konsola również do salonu. Zamówilam lampy do kuchni nad wyspe z Westwing ale maja opóźnienie w dostawie więc same widzicie ze nie ma co pokazać nowego. Powiesiłam obraz jeden Na górze za to brakuje nadal rolety u małego i półki i umywalek w dużej łazience i tak będzie jeszcze przez jakiś czas. Może na tatusiowym maz cos zrobi ale do tego tez jeszcze trochę bo mimo ze dziecko jest baaardzo duże nie spieszy się na swiat Zagladam na FM i jak się cos zmieni to na pewno będą nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.09.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Beatko trzymam kciuki za postępy i oczywiście za dzidziusia żeby w odpowednim momencie pojawił sie na świecie A jak sie mieszka, jak maluch ?? przyzwyczaił sie do nowego domku już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.09.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 super wnętrzamasz moze fotki salonu od strony kanapy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.09.2013 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 super wnętrza masz moze fotki salonu od strony kanapy ?? Mam To pod schodami trafi na regal za kominkiem, tam będzie biblioteka...Jak tylko maz będzie mieć czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.09.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Beatko trzymam kciuki za postępy i oczywiście za dzidziusia żeby w odpowednim momencie pojawił sie na świecie A jak sie mieszka, jak maluch ?? przyzwyczaił sie do nowego domku już ? Maluch już gania po domu i się przyzwyczaił Dzieki Na nowego czekamy teraz i się uwijam żeby wszystko było na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 27.09.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ooo właśnie mi o to chodziło:-)mam podobną sciane i myślę co tu wykombinowaćtylko u nas kominek narożny fajne ze masz obudowę ciemną wtedy nie bedzie Ci się brudziła ściana przy wylotach powietrzaa właśnie ile masz wylotów?? wpadnij do mnie do galerii:-) zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.09.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ooo właśnie mi o to chodziło:-) mam podobną sciane i myślę co tu wykombinować tylko u nas kominek narożny fajne ze masz obudowę ciemną wtedy nie bedzie Ci się brudziła ściana przy wylotach powietrza a właśnie ile masz wylotów?? wpadnij do mnie do galerii:-) zapraszam Z boku kominka mamy miejsce do trzymania drewna. Jest super! Mam dwa jak widać na zdjeciu Tez chcieliśmy mieć narożny ale pierunsko drogi był i trzebaby go przenieść tu gdzie tv bo bez sensu żeby grzal sciane z cegla. Dzis rano maz nam rozpalil przed wyjściem z domu Jak wstaliśmy to się palil jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Beatko co to za kolor przy tej wnęce na drewno ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.09.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 beatko co to za kolor przy tej wnęce na drewno ?? 7502b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.09.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Beata,faktycznie, świetnie wygląda czarny kominek, na dodatek to bardzo praktyczne rozwiązanie, nie będzie się szybko brudził - nie wiem, czy swojej obudowy nie przemaluję tak samo:) Na kiedy masz tp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.09.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Beata a co Ty masz za lampy podwójne w salonie,zawsze byłam ciekawa ,bo je widziałam u kraszewskiej?czy to są dwie koło siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.09.2013 01:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Beata, faktycznie, świetnie wygląda czarny kominek, na dodatek to bardzo praktyczne rozwiązanie, nie będzie się szybko brudził - nie wiem, czy swojej obudowy nie przemaluję tak samo:) Na kiedy masz tp? Hej Sharlot! Za 2 tyg ale licze ze wcześniej to nastapi. Syna rodziłam rok temu dwa tyg przed terminem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.09.2013 01:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Beata a co Ty masz za lampy podwójne w salonie,zawsze byłam ciekawa ,bo je widziałam u kraszewskiej?czy to są dwie koło siebie ? Basiu, masivy podwojne jak się wszystkie zapali to jest jak w prosektorium. Dla małego w salonie dobrze jak jest dużo swiatla. Dla nas gorne oświetlenie to za dużo. Wystarcza lampy podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts