Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beata a listwy już przymocowane,jak duża łązienka zrobiona?co chcesz powiesiś na ścianach?

Basia, na dole przymocowane, wyszlo super :)

Duza łazienka - płyty pod półkę są i drewno tez jest. Brak czasu żeby zrobić :(

Na scianach zrobie kolaż z naszych zdjęć z podróży. Cos zielono-niebieskiego żeby rozweselić łazienkę.

Hej :)

Dziewczyny u nas się zmienia ale baaardzo powoli. Raz że robimy teraz garaż to oznacza że resztka kasy idzie w garaż a dwa że mąż na więcej niebardzo ma czas.

Brakuje nam zasłon w salonie, kanap, stolika. Stolik będzie robić maz :) Niklowane nogi i deski dębowe. Deski już kupiliśmy :). Podobna będzie też konsola również do salonu. Zamówilam lampy do kuchni nad wyspe z Westwing ale maja opóźnienie w dostawie więc same widzicie ze nie ma co pokazać nowego. Powiesiłam obraz jeden :)

Na górze za to brakuje nadal rolety u małego i półki i umywalek w dużej łazience i tak będzie jeszcze przez jakiś czas.

Może na tatusiowym maz cos zrobi ale do tego tez jeszcze trochę bo mimo ze dziecko jest baaardzo duże nie spieszy się na swiat :(

Zagladam na FM i jak się cos zmieni to na pewno będą nowe zdjęcia :)

Beatko trzymam kciuki za postępy :-) i oczywiście za dzidziusia żeby w odpowednim momencie pojawił sie na świecie ;)

A jak sie mieszka, jak maluch ?? przyzwyczaił sie do nowego domku już ?

Maluch już gania po domu i się przyzwyczaił :) Dzieki :) Na nowego czekamy teraz i się uwijam żeby wszystko było na czas :)

ooo właśnie mi o to chodziło:-)

mam podobną sciane i myślę co tu wykombinować

tylko u nas kominek narożny

fajne ze masz obudowę ciemną wtedy nie bedzie Ci się brudziła ściana przy wylotach powietrza

a właśnie ile masz wylotów??

wpadnij do mnie do galerii:-) zapraszam

Z boku kominka mamy miejsce do trzymania drewna. Jest super!

Mam dwa jak widać na zdjeciuDSC_0255.jpg

Tez chcieliśmy mieć narożny ale pierunsko drogi był i trzebaby go przenieść tu gdzie tv bo bez sensu żeby grzal sciane z cegla.

Dzis rano maz nam rozpalil przed wyjściem z domu :) Jak wstaliśmy to się palil jeszcze :)

Beata,

faktycznie, świetnie wygląda czarny kominek, na dodatek to bardzo praktyczne rozwiązanie, nie będzie się szybko brudził - nie wiem, czy swojej obudowy nie przemaluję tak samo:)

Na kiedy masz tp?

Hej Sharlot!

Za 2 tyg ale licze ze wcześniej to nastapi. Syna rodziłam rok temu dwa tyg przed terminem...

Beata a co Ty masz za lampy podwójne w salonie,zawsze byłam ciekawa ,bo je widziałam u kraszewskiej?czy to są dwie koło siebie ?

Basiu, masivy podwojne jak się wszystkie zapali to jest jak w prosektorium. Dla małego w salonie dobrze jak jest dużo swiatla. Dla nas gorne oświetlenie to za dużo. Wystarcza lampy podłogowe.