Beata Weronika 30.09.2013 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A! Chialam napisac o blacie z łupka bo swego czasu była dyskusja na ten temat gorąca. Blat jest SUPER!! Jest ciepły, kompletnie bez awaryjny i wygląda tez super. Wszystko na nim stawiam i nic się nie dzieje. To opinia po miesiącu używania Za to zlew Franke - nie ma w nim spadku i to jest wkurzajace, to samo zlew z IKEA w pralni - kurde wszystko w nim stoi, zero spadku a jest wielki i wygodny tylko po użytkowaniu trzeba gąbka jezdzic pol godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.09.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Beata wlasnie dzisiaj rano myślałam sobie że muszę Cię zapytać o blat lupkowy a może jakieś zdjecie wrzucisz bo ją dalej nie umiem sobie tego wyobrazić. Cieszę się że program Vatowski się przydał, wymiata nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 30.09.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A! Chialam napisac o blacie z łupka bo swego czasu była dyskusja na ten temat gorąca. Blat jest SUPER!! Jest ciepły, kompletnie bez awaryjny i wygląda tez super. Wszystko na nim stawiam i nic się nie dzieje. To opinia po miesiącu używania Za to zlew Franke - nie ma w nim spadku i to jest wkurzajace, to samo zlew z IKEA w pralni - kurde wszystko w nim stoi, zero spadku a jest wielki i wygodny tylko po użytkowaniu trzeba gąbka jezdzic pol godziny W takim razie to bardzo dobrze ze jestes z blatu zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.09.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Beata, ja się cieszę razem z tobą z tego błatu:wiggle:Wiesz, że uwielbiam łupek To cudowny kamień, a tak niedoceniany. Jak przeczytałam, że go chwalisz, o mało nie zaczęłam postu od „a nie mówiłam” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.10.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej Od środy jest nas już czworo Dwa tygodnie przed terminem dokładnie tak jak rok temu Wnętrzarsko ruszę znów od następnego tygodnia mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.10.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Beata, to pozwól mi pierwszej złożyć Ci serdecznie gratulacje!!! Niech córeczka dobrze się chowa, synek będzie bardzo grzeczny a dom sam się wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Hej Od środy jest nas już czworo Dwa tygodnie przed terminem dokładnie tak jak rok temu Wnętrzarsko ruszę znów od następnego tygodnia mam nadzieję gratulacje widzę, że masz malusią różnicę wieku między dziećmi:) całkiem jak ja ile jest u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.10.2013 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 gratulacje widzę, że masz malusią różnicę wieku między dziećmi:) całkiem jak ja ile jest u Ciebie?? 16 miesięcy i tydzień A u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 14 miesięcy 8 dni fajnie mieć takie dwa maluszki - ale lekko nie będzie ucałuj malutką w piętkę i niech rośnie w siłę by szybko bawić się z bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.10.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Hej Od środy jest nas już czworo Dwa tygodnie przed terminem dokładnie tak jak rok temu Wnętrzarsko ruszę znów od następnego tygodnia mam nadzieję gratulacje Beatko, niech Malutka zdrowo (i szybko) rośnie podziwiam tez plany wnętrzarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Beatko gratulacje http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/6f20b682-205d-4734-9fdc-0ee9e8c2afd8_20091209051534_Normalshutterstock13820611.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.10.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Beata, gratuluję drugiego bąbla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.10.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Beata,gratulacje z całego serca!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.10.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dziękuję WAM bardzo! Jeszcze tylko musimy wychować te nasze szkraby na porządnych ludzi Mamy już fronty do szaf w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.10.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 -to mała szafa, będzie jeszcze taka x2 po drugiej stronie ale to maz dopiero dziś będzie montowal. Kupilismy same fronty od firmy która zrobila nam kuchnie. Wnetrza - szuflady, półki sa z forplytu - tak wyszlo prawie polowe taniej. Brakuje uchwytów i nie wiem jakie będą..jakies eleganckie powinny być. A to Basiu dla Ciebie listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.10.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Beata gratulacje,jak samopoczucie?ja siedzę i myślę, bo chcę aby w salonie się bardziej domowo zrobiło :)W kominku palę prawie codziennie,tzn.jak było ciepło to nie ,bo muszę przyznać ,że dom mam cieplutki.No listwy wykańczają wszystko,ja nie mam pojęcia jakie dam,ale chyba na górze takie jak Ty ,a na dole wyższe.Jaką masz ich wysokość?montowane na klej?jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.10.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Beata gratulacje,jak samopoczucie? ja siedzę i myślę, bo chcę aby w salonie się bardziej domowo zrobiło :)W kominku palę prawie codziennie,tzn.jak było ciepło to nie ,bo muszę przyznać ,że dom mam cieplutki. No listwy wykańczają wszystko,ja nie mam pojęcia jakie dam,ale chyba na górze takie jak Ty ,a na dole wyższe. Jaką masz ich wysokość?montowane na klej?jaki? Basia, wszystko ok bo mama mi pomaga codziennie. Ze starszakiem wlasnie jest na spacerze wiec mam odrobne czasu. Ale pranie, gotowanie, prasowanie, karmienie, odkurzanie wypelnia mi caly dzien. No i starszy tez nie może być caly dzień z moja mama, chce z nim spedzac jak najwięcej czasu razem. Dom nasz tez jest cieply ale maz przed wyjściem do pracy wrzuca drewno do kominka żeby rodzina miała cieplutko jak się obudzi Na klej, 10tki i powiem Ci ze mierzyliśmy 12stki i jakies kobylaste mi się wydawaly. Klej - soudal montażowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.10.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 super ,dzięki za informacje.Widzę,że pomoc mamy ,albo nowy maluch poprawiły nastrój i nie marudzisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.10.2013 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 super ,dzięki za informacje.Widzę,że pomoc mamy ,albo nowy maluch poprawiły nastrój i nie marudzisz:D Basiu, dziewczyny, szukam szarej tapety do wiatrołapu. Musze jaknajszybciej go skonczyc bo nie ma gdzie usiasc żeby ubrać dzieci. Macie namiary na fajne tapety? Albo może ktoras z Was ma jakas już wyszukana? Szarą bez zadnych wzorow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts