Beata Weronika 16.10.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Basia, for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.10.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 oooo super korytarz zdradzisz jaka szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Beata ale jak te kolory na żywo wyglądają?w sensie razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.10.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Beata ale jak te kolory na żywo wyglądają?w sensie razem? Powiem zwiezle - no zajebiscie wygladaja Mi się bardzo podoba mój hol i kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Beata, mam adres do firmy tapeciarskiej, ale to są tapety ręcznie drukowane i nic nie wiem o cenach. Wzory niewątpliwie warte obejrzenia: http://www.redpoppy.pl/ Można u nich zamówić tapetę i identyczną tkaninę na zasłony, albo poduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.10.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Powiem zwiezle - no zajebiscie wygladaja Mi się bardzo podoba mój hol i kolory Jakie tam masz dokładnie kolorki, które to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 fajne mają tapetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.10.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 oooo super korytarz zdradzisz jaka szerokość? 117 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.10.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jakie tam masz dokładnie kolorki, które to ? Hmm, gdzies w dzienniku jest o tym. Nie pamiętam, ale to sa takie jak ma Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.10.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Sharlot for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.10.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 I pokoj synka nieskonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Beatko super bardzo podoba mi sie pokój synka, co to za szafa ?? fajne rozwiązanie z tymi szufladami..a pasy są boskie a jak mała szkrabina, rośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 28.10.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witam Beatko, cudownie jest u Ciebie. korytarz górny jest zachwycajacy. Jak czuje sie Twoje maleństwo? aha zapraszam Cie żebys zobaczyła moja kuchnie, bo chyba wyda ci się bardzo znajoma... Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.10.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Beatko super bardzo podoba mi sie pokój synka, co to za szafa ?? fajne rozwiązanie z tymi szufladami..a pasy są boskie a jak mała szkrabina, rośnie ? To IKEA Tak, nasza córeczka ma się dobrze Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.10.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam Beatko, cudownie jest u Ciebie. korytarz górny jest zachwycajacy. Jak czuje sie Twoje maleństwo? aha zapraszam Cie żebys zobaczyła moja kuchnie, bo chyba wyda ci się bardzo znajoma... Dziekuję Anita, byłam u Ciebie, gdyby nie uchwyty to rzeczywiście - fronty bardzo podobne do naszych Czy Ty masz szafki w połysku?? Cegła fajnie wygląda bardzo. Będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Beata to zwykły pax ? w nim da sie tak szuflady zrobic na zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 29.10.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Anita, byłam u Ciebie, gdyby nie uchwyty to rzeczywiście - fronty bardzo podobne do naszych Czy Ty masz szafki w połysku?? Cegła fajnie wygląda bardzo. Będzie super! Beatko na uchwyty zdecydowalismy sie ze wzgledu na praktycznośc tego rozwiazania.szafki to 9010 RAL mat. dziekuję ze mnie pocieszasz ze ładnie jest. u ciebie cudownie. wszystko dopeszczone i dokładnie zrobione to najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.11.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Beata to zwykły pax ? w nim da sie tak szuflady zrobic na zewnątrz ? Ivy to nie pax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.11.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Beatko na uchwyty zdecydowalismy sie ze wzgledu na praktycznośc tego rozwiazania.szafki to 9010 RAL mat. dziekuję ze mnie pocieszasz ze ładnie jest. u ciebie cudownie. wszystko dopeszczone i dokładnie zrobione to najwazniejsze. Dziekuje. Szukam lamp do jadalni i już mam DOSC. Nic nie mogę znalesc a szukam naprawdę prostych lamp :( Wiatrołap tez nie zrobiony. Sprawa kanap się rozwiązała...w związku z tym ze nasz syn kompetnie ma w nosie ze glutków z noska nie wciera się w kanape, nie przynosi się na nia zabłoconych butów i nie wciera resztek jedzenia z buzi postanowiłam nie kupować nowych kanap a dokupić jedna z IKEA. Nie wiem tylko jaki kolor dac I zasłony do salonu sa jeszcze do kupienia ale tu tez się zastanawiam. Kolor granatowy nie pasuje absolutnie. Ani kanapy ani zasłony. Za ciemno, za ponuro. Zostaje bez ale to tak jakoś bez polotu mi się zdaje...no i gdzie je kupic! To jest problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.11.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Czeeeeeeść!!!! dawno Cię nie było, Beatko - jak maluchy? Jak Mała Księżniczka? Fajnie się mieszka? Piękny masz dom, taki już bardzo "udomowiony". Zasłony - może białe, beżowe lub turkusowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts