Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beata, mam adres do firmy tapeciarskiej, ale to są tapety ręcznie drukowane i nic nie wiem o cenach. Wzory niewątpliwie warte obejrzenia:

http://www.redpoppy.pl/

Można u nich zamówić tapetę i identyczną tkaninę na zasłony, albo poduchy.

• 2 weeks później...
Witam Beatko,

cudownie jest u Ciebie. korytarz górny jest zachwycajacy.

Jak czuje sie Twoje maleństwo?

aha zapraszam Cie żebys zobaczyła moja kuchnie, bo chyba wyda ci się bardzo znajoma...:D Dziekuję

Anita, byłam u Ciebie, gdyby nie uchwyty to rzeczywiście - fronty bardzo podobne do naszych :)

Czy Ty masz szafki w połysku??

Cegła fajnie wygląda bardzo. Będzie super!

Anita, byłam u Ciebie, gdyby nie uchwyty to rzeczywiście - fronty bardzo podobne do naszych :)

Czy Ty masz szafki w połysku??

Cegła fajnie wygląda bardzo. Będzie super!

Beatko na uchwyty zdecydowalismy sie ze wzgledu na praktycznośc tego rozwiazania.szafki to 9010 RAL mat. dziekuję ze mnie pocieszasz ze ładnie jest. u ciebie cudownie. wszystko dopeszczone i dokładnie zrobione to najwazniejsze.

• 3 weeks później...
Beatko na uchwyty zdecydowalismy sie ze wzgledu na praktycznośc tego rozwiazania.szafki to 9010 RAL mat. dziekuję ze mnie pocieszasz ze ładnie jest. u ciebie cudownie. wszystko dopeszczone i dokładnie zrobione to najwazniejsze.

Dziekuje.

Szukam lamp do jadalni i już mam DOSC. Nic nie mogę znalesc a szukam naprawdę prostych lamp :( :(

Wiatrołap tez nie zrobiony.

Sprawa kanap się rozwiązała...w związku z tym ze nasz syn kompetnie ma w nosie ze glutków z noska nie wciera się w kanape, nie przynosi się na nia zabłoconych butów i nie wciera resztek jedzenia z buzi postanowiłam nie kupować nowych kanap a dokupić jedna z IKEA.

Nie wiem tylko jaki kolor dac :(

I zasłony do salonu sa jeszcze do kupienia ale tu tez się zastanawiam.

Kolor granatowy nie pasuje absolutnie. Ani kanapy ani zasłony. Za ciemno, za ponuro. Zostaje bez ale to tak jakoś bez polotu mi się zdaje...no i gdzie je kupic! To jest problem...