Beata Weronika 15.11.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Czeeeeeeść!!!! dawno Cię nie było, Beatko - jak maluchy? Jak Mała Księżniczka? Fajnie się mieszka? Piękny masz dom, taki już bardzo "udomowiony". Zasłony - może białe, beżowe lub turkusowe? Księzniczka jest boska oczywiście choć zupełnie inna niż jej rodzony brat Mieszka się super w domu, przestrzeń jest niesamowita, jest bardzo wygodnie, nie chce mi się z niego wychodzić. Szkoda tylko ze tak daleko od cywilizacji, znaczy może nie daleko ale autem trzeba Białe zasłony przy dwójce odpadają. Bezowe ale zawsze taki kolor wydawal mi się nijaki. Chcialam cos konkretnego ale nic mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.11.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Beata,ja mam białe zasłony. Przy dwójce. We wszystkich oknach:)I muszę przyznać, że są bardzo łatwe w utrzymaniu - nawet jeśli małe łapki wybrudzą czekoladą lub dżemem, to nie ma łatwiejszego koloru, by w warunkach domowych wyprać/ usunąć plamy, bo czystą biel można odplamiać i wybielać - z kolorami jest różnie. Masz w kuchni lampy? W jakim stylu szukasz do jadalni? Pokaż coś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.11.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Beata, ja mam białe zasłony. Przy dwójce. We wszystkich oknach:) I muszę przyznać, że są bardzo łatwe w utrzymaniu - nawet jeśli małe łapki wybrudzą czekoladą lub dżemem, to nie ma łatwiejszego koloru, by w warunkach domowych wyprać/ usunąć plamy, bo czystą biel można odplamiać i wybielać - z kolorami jest różnie. Masz w kuchni lampy? W jakim stylu szukasz do jadalni? Pokaż coś!!! Lampy nad wyspe kupione na westwing - czekam na dostawe ale to będzie dopiero w grudniu. Lampy maleńkie, srednica 10 cm wiec nie wiem jak to będzie wygladac. Do jadalni szukam czegos takiego Pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 19.11.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Beatko jaki śliczny WC. Przypomnij mi ty masz drewno czy płytki na podłodze i nad WC? Jedynie cos mi ta lampa nie pasuje ale może tak na zdj. wyszła. Co do lamp do jadalni tez takie uwielbiam wiec mam szczerą nadzieję ze je upolujesz juz wkrótce. i oczywiście Pokaż WIĘCEJ, bo ja tu po to zagladam codziennie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 witam sasiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.11.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Beata, lustro przepięknie wykończyło wucecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.11.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Na podłodze i na scianie jest teak który poolejowalismy. Dziekuje za słowa uznania zwłaszcza ze sami z mezem i pomocą forum murator wszystko wymyslilismy Pestko Twoje wizki oczywiście były bardzo pomocne Bardzo lubie ten wc i mam nadzieje ze szybko się nam nie znudzi. Lustro mialobyc na całej scianie ale dzięki Bogu zmieniłam na polowe sciany. Tak jest ciekawiej A lampa bardzo mi się podoba w tej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.11.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Beata to mój ulubiony wc, ciepły ,drewniany i ceglany.Czy Ty masz tam lustra dzielone ze szlifem?Jaką masz tam wysokość?Ja ponieważ nie mam dalej skończonego wucecika ,a kafle tam na podłodze mnie męćzą, bo są te same co w przedpokoju i w utrzymaniu trudne ( co dziwne Mirella ma je też w przedpokoju i są ok) to mawet zastanawiałam się czy je nie zbić i położyć drewno,bo akurat mi tyle zostało. POkaż jeszcze z innego ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.11.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Beata to mój ulubiony wc, ciepły ,drewniany i ceglany.Czy Ty masz tam lustra dzielone ze szlifem? Jaką masz tam wysokość Ja ponieważ nie mam dalej skończonego wucecika ,a kafle tam na podłodze mnie męćzą, bo są te same co w przedpokoju i w utrzymaniu trudne ( co dziwne Mirella ma je też w przedpokoju i są ok) to mawet zastanawiałam się czy je nie zbić i położyć drewno,bo akurat mi tyle zostało. POkaż jeszcze z innego ujęcia Tak, mam 4 lustra dzielone szli fem roznej wysokości. 3 metry wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.11.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Beata przyszłam po prośbie, czy mogłabyś mi zdradzić parę szczegółów technicznych jak montowaliście lustro na płycie w górnej łazience? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. PS. Łazienka mała bardzo fajna, gratuluję efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.11.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Beata jak masz podrubiony blat pod umywalką?ile cm?jaką masz odległość kranu od umywalki?super ten wc,nie mogę sobie darować ,że nie mam drewna na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.11.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Beata jak masz podrubiony blat pod umywalką?ile cm? jaką masz odległość kranu od umywalki? super ten wc,nie mogę sobie darować ,że nie mam drewna na podłodze Blat ma 7 cm grubości a odleglosc kranu od umywalki 18 cm. No wiem ze super Nieskromna jestem ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.11.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Beata przyszłam po prośbie, czy mogłabyś mi zdradzić parę szczegółów technicznych jak montowaliście lustro na płycie w górnej łazience? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. PS. Łazienka mała bardzo fajna, gratuluję efektu Moorello, na klej było montowane i potem takie wielkie długie dragi przytrzymywaly lustro od osb i przez jakiś czas już na kleju stało podparte na styropianie. Cos jeszcze potrzeba? Pytaj, nie ma problemu Jak tam Twój wiatrołap? Mój stoi i czeka az jakiś poczciwy stolarz się nad siedziskiem pochyli. Ale nie ma chętnych Skonczy się pewnie ze mój maz cos wymyśli. A nie mowilam ze wlasnie robi stolik i konsole Stal + drewno. Jak będą gotowe to się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.11.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Słuchaj Beata nie ma co ukrywać ,że podoba Ci się Twoja łązienka,ja też uwielbiam moje dwie górne,dolną trochę mniej Ale zauważyłam ,że u Ciebie wszystko ok,wyczuwam ,że jesteś zadowolona i zły przedporodowy humor odszedł Ja czekam co Twój mąż zmajstruje,bo ja też sama te rzeczy,no chyba,że coś się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.11.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 witampiekny dom ,tylko ciezko przebrnac przez tyle stron zeby obejrzec fotki http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gifmoze wrzuc na 1 stronke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.11.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 witam piekny dom ,tylko ciezko przebrnac przez tyle stron zeby obejrzec fotki http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif moze wrzuc na 1 stronke pozdrawiam Dziekuje Jak będę mieć czas to wkleje zdjęcia, już zresztą probowalam ale cos nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.11.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Szukam zaslon, maja być jak zdjecie nr 1 Bylam w eurofiranach i guzik co znalazłam Zaslony musza być podszyte podszewka a ze potrzebuje ponad 15 metrow to trochę to będzie kosztowac I jeszcze gdzie je znalesc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.12.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dekoria? Stylus? Allegro? Najczęściej można zamówić o darmową próbkę, więc nie ryzykujesz zakupu w ciemno. Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.12.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dekoria? Stylus? Allegro? Najczęściej można zamówić o darmową próbkę, więc nie ryzykujesz zakupu w ciemno. Powodzenia:) Dzieki Sharlotko, w końcu gdzies je znajde ale latwo nie jest A to swiezy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.12.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Cześć beatko! Ja szukam podobnych zasłon i cieżko jest Nabytek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts