Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beata,

pewnie, że pamiętamy - Gumiśka ma cudownie zaaranżowany dom - turkus to super pomysł, zwłaszcza w połączeniu z aksamitem - kupuj!!!!!

Skoro mają 3 m, będą idealne, mimo, że u Ciebie wysokość pomieszczeń to 3.01 m - bo przecież około 1 cm zajmuje szyna sufitowa, do tego 0.5-1 cm na żabki.

No i szybko pokaż je u Ciebie:)

Beatko-milion lat mnie nie byłó-u Ciebie do CUDNEGO domu zawitała dzidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIEC GRATULUJE SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUZO ZDROWIA WAM ŻYCZE!!!NIECH ROŚNIE ZDROWO W SZCZEŚCIU I SPOKOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Dom obłedny tylko chyba mało zdjec;)

Widze ze Ty również konsolke postawiłaś-piekna-ja na moją również się doczekalam:)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE:wiggle:

Scharlotko:hug:

Beatko-milion lat mnie nie byłó-u Ciebie do CUDNEGO domu zawitała dzidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIEC GRATULUJE SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUZO ZDROWIA WAM ŻYCZE!!!NIECH ROŚNIE ZDROWO W SZCZEŚCIU I SPOKOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Dom obłedny tylko chyba mało zdjec;)

Widze ze Ty również konsolke postawiłaś-piekna-ja na moją również się doczekalam:)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE:wiggle:

Scharlotko:hug:

Gumisiowa, witam w moich skromnych progach :)

Dziekuje za zyczenia, dzidzia jest super :)

Pierwsza tez super, wariuje ostro :)

Sluchaj, nie zamiescilabys zdjęcia salonu z tymi turkusowymi zasłonami? Mezowi chciałam pokazac :)

Beata,

pewnie, że pamiętamy - Gumiśka ma cudownie zaaranżowany dom - turkus to super pomysł, zwłaszcza w połączeniu z aksamitem - kupuj!!!!!

Skoro mają 3 m, będą idealne, mimo, że u Ciebie wysokość pomieszczeń to 3.01 m - bo przecież około 1 cm zajmuje szyna sufitowa, do tego 0.5-1 cm na żabki.

No i szybko pokaż je u Ciebie:)

No tak ale ja chciałam żeby lezaly 5 cm na podłodze :( I one sa na kółka a ja mam szyne pod sufitem. Specjalnie mamy sufit podwieszany także u mnie szyna odpada taka na kółka :(

Beata,

przy Twoim perfekcjonizmie porządkowym na pewno chcesz zasłony leżące na podłodze??:D

Wiesz, jakie to niepraktyczne?

Trudno odkurzyć, o myciu podłogi nie wspomnę, znacznie szybciej się takie po prostu brudzą - będziesz musiała podnosić czy podpinać zasłony na czas sprzątania, prawda?

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Beata,

Szczęśliwego nowego roku 2014.

Witaj, jak możesz to prosiłbym Cię o szczegóły konstrukcji ścianki-balustrady, na jakich rurkach to stoi, ile Cię wyniosły szyby oraz w jakich parametrach są.

Pozdrawiam Dj_

Scianka stoi na kwadratowych rurach 40x40 mm. Szyba w korytarzu jest klejona warstwa 6mmx2 a w salonie hartowana 10 mm i te kosztowaly cos kolo 3 tys.