Moorela 04.12.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Beata, do czego będzie CI służyła ta konsola i gdzie stanęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.12.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Cześć beatko! Ja szukam podobnych zasłon i cieżko jest Nabytek fajny Jak by ktoś potrzebowal taka konsolkę to dam namiar na zródło Jeszcze mam stolik w salonie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.12.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Beata, do czego będzie CI służyła ta konsola i gdzie stanęła? Stanela w holu, trzymam na niej klucze, torebke, roznosci. Super jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.12.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jak by ktoś potrzebowal taka konsolkę to dam namiar na zródło Jeszcze mam stolik w salonie taki. Beata ja poproszę namiary, fajna ta Twoja konsolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.12.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 świetnie się wpasowała w ten kącik... idealnie co do cm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.12.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Dzieki dziewczyny!Lucka - namiar przesylam na e-maila Pamietacie turkusowe zaslony Gumisiowej? Często o nich mysle i chyba je wezme choć maja tylko 3 m wysokości a u mnie jest 3,01 cm a chciałam żeby lezaly. Trzebaby cos wymyslec...Tylko czy turkus to dobry pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.12.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Beata,pewnie, że pamiętamy - Gumiśka ma cudownie zaaranżowany dom - turkus to super pomysł, zwłaszcza w połączeniu z aksamitem - kupuj!!!!!Skoro mają 3 m, będą idealne, mimo, że u Ciebie wysokość pomieszczeń to 3.01 m - bo przecież około 1 cm zajmuje szyna sufitowa, do tego 0.5-1 cm na żabki.No i szybko pokaż je u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.12.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Beatko-milion lat mnie nie byłó-u Ciebie do CUDNEGO domu zawitała dzidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIEC GRATULUJE SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUZO ZDROWIA WAM ŻYCZE!!!NIECH ROŚNIE ZDROWO W SZCZEŚCIU I SPOKOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Dom obłedny tylko chyba mało zdjec;)Widze ze Ty również konsolke postawiłaś-piekna-ja na moją również się doczekalam:)POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE:wiggle: Scharlotko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 07.12.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Beatko-milion lat mnie nie byłó-u Ciebie do CUDNEGO domu zawitała dzidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIEC GRATULUJE SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUZO ZDROWIA WAM ŻYCZE!!!NIECH ROŚNIE ZDROWO W SZCZEŚCIU I SPOKOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Dom obłedny tylko chyba mało zdjec;) Widze ze Ty również konsolke postawiłaś-piekna-ja na moją również się doczekalam:) POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE:wiggle: Scharlotko:hug: Gumisiowa, witam w moich skromnych progach Dziekuje za zyczenia, dzidzia jest super Pierwsza tez super, wariuje ostro Sluchaj, nie zamiescilabys zdjęcia salonu z tymi turkusowymi zasłonami? Mezowi chciałam pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 07.12.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Beata, pewnie, że pamiętamy - Gumiśka ma cudownie zaaranżowany dom - turkus to super pomysł, zwłaszcza w połączeniu z aksamitem - kupuj!!!!! Skoro mają 3 m, będą idealne, mimo, że u Ciebie wysokość pomieszczeń to 3.01 m - bo przecież około 1 cm zajmuje szyna sufitowa, do tego 0.5-1 cm na żabki. No i szybko pokaż je u Ciebie:) No tak ale ja chciałam żeby lezaly 5 cm na podłodze I one sa na kółka a ja mam szyne pod sufitem. Specjalnie mamy sufit podwieszany także u mnie szyna odpada taka na kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.12.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Beata, przy Twoim perfekcjonizmie porządkowym na pewno chcesz zasłony leżące na podłodze?? Wiesz, jakie to niepraktyczne? Trudno odkurzyć, o myciu podłogi nie wspomnę, znacznie szybciej się takie po prostu brudzą - będziesz musiała podnosić czy podpinać zasłony na czas sprzątania, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.12.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Beatko;)-wiadomoś na priva:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.12.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 tylko zasłony po praniu mogą się trochę skurczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.12.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Powiesilam zasłony z IKEA Informacja dla tych którzy tu zagladaja Zobacze czy w ogole ten dziennik ktoś oprócz kilku moich koleżanek czyta Mam do sprzedania garaz Cena 1000 zl, odbiór - Piaseczno pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 18.12.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Beatko, Ja czytam tylko garażu nie potrzebuje;) pokaż zasłonki.Ja wrzuce dzis zdjęcia jak mnie sie mieszka w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ja mam garaż w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Beatko mogę tez prosic o namiary na konsolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.12.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 No i gdzie te zasłony z Ikei? Fajny garaż -wystaw go na tablicy, gumtree itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djcezar 31.12.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Beata,Szczęśliwego nowego roku 2014. Witaj, jak możesz to prosiłbym Cię o szczegóły konstrukcji ścianki-balustrady, na jakich rurkach to stoi, ile Cię wyniosły szyby oraz w jakich parametrach są.Pozdrawiam Dj_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.01.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Beata, Szczęśliwego nowego roku 2014. Witaj, jak możesz to prosiłbym Cię o szczegóły konstrukcji ścianki-balustrady, na jakich rurkach to stoi, ile Cię wyniosły szyby oraz w jakich parametrach są. Pozdrawiam Dj_ Scianka stoi na kwadratowych rurach 40x40 mm. Szyba w korytarzu jest klejona warstwa 6mmx2 a w salonie hartowana 10 mm i te kosztowaly cos kolo 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts