Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beata i Kris dziennik budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zgadzam się z Julianną ,więcej zdjęć

A wogóle nie odzywałam się od świąt ,wszystkiego najlepszego w Nowym domu w Nowym roku.Mam nadzieję ,że święta były magiczne .

A ja też muszę wkleić zdjęcia ,bo mam prawie skończony kibelek na dole,brakuje listw ,wieszaczka na ręcznik i dodatków.

Beata jaki kolor ściany widać w tle ostatniego zdjęcia S1500N?

Zgadzam się z Julianną ,więcej zdjęć

A wogóle nie odzywałam się od świąt ,wszystkiego najlepszego w Nowym domu w Nowym roku.Mam nadzieję ,że święta były magiczne .

A ja też muszę wkleić zdjęcia ,bo mam prawie skończony kibelek na dole,brakuje listw ,wieszaczka na ręcznik i dodatków.

Beata jaki kolor ściany widać w tle ostatniego zdjęcia S1500N?

Basiu, Tobie tez wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Świeta były ok, razem wszyscy wiec oczywiście cudnie. Uwielbiam być we czwórkę :)

Basiu, pokaz koniecznie kibelek :)

Kochane, ja nie mam co pokazywać - wiatrołap nieskończony wciąż - wczoraj wybieraliśmy tapete dopiero, nadal nie ma siedziska. Lazienka gorna - wydrukowałam zdjecie z wakacji i wyszlo jak obrazek z IKEA, bez szału, wiec jest do wymiany :(

Sypialnia - meble IKEA, nie ma zabudowy k-g która zaprojektowałam, pokoj małego pokazywałam, hol tez. W jadalni sa lampy ale nie ma biblioteki wciąż także niebardzo mogę Wam cos pokazac.

A ta kanapa w salonie to stara wymięta IKEA i na razie poki dzieci nie będą większe zostanie ta. Mój synek lubi wcierać w nia roznosci...nowe bez sensu teraz kupować.

Brakuje mi tez dwóch krzeseł do stolu w kuchni...

Hol na dole i nowe szafy i konsolke pokazywałam :)

Brakuje nam oprócz tego co wymieniłam drewna na elewacje, ogrodzenia i projektu ogrodu. Mnostwo pracy jeszcze przed nami na wiosnę :)

Beatko,

a masz lampy nad wyspą w kuchni???? Jestem ciekawa, co wybrałaś.

Pokaż koniecznie jadalnię, skoro masz oświetlenie:)

Pokoik córeczki gotowy???

A w ogóle to może zebrałabyś wszystkie zdjęcia w jednym miejscu?

Tak lubię do Ciebie wracać i oglądać piękne wnętrza, ale trudno skakać po całym wątku.

Scianka stoi na kwadratowych rurach 40x40 mm. Szyba w korytarzu jest klejona warstwa 6mmx2 a w salonie hartowana 10 mm i te kosztowaly cos kolo 3 tys.

Witaj

A myślałem, że jest odwrotnie, w salonie klejona 12 a na górze hartowana, powiedz czym było to podyktowane, dedykacją szklarza czy może względy ekonomiczne?

Szyby szklarz zamawiał czy może zamawiałaś internetowo?

Pozdrawiam

Witaj

A myślałem, że jest odwrotnie, w salonie klejona 12 a na górze hartowana, powiedz czym było to podyktowane, dedykacją szklarza czy może względy ekonomiczne?

Szyby szklarz zamawiał czy może zamawiałaś internetowo?

Pozdrawiam

Nie, na gorze klejona i hartowana a w salonie tylko klejona. Oczywiście ekonomiczne względy. Szklarz sam zamawial, pomogl nam tez w montażu szyb w salonie bo cholernie ciężkie sa.