Beata Weronika 03.01.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 No i gdzie te zasłony z Ikei? Fajny garaż -wystaw go na tablicy, gumtree itp. Garaz sprzedany Sharlot mam ciagle bałagan zabawkowy w salonie...nie chce tego pokazywać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.01.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Beatko mogę tez prosic o namiary na konsolkę Wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.01.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Albo dobra - zaslony w salonie. Ale to nie sa docelowe. Będą za krótkie po upraniu wiec pojda do sypialni a do salonu będę szukac dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.01.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Wyslalam nie ma miejsca na odpowiedz w skrzynce u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.01.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 nie ma miejsca na odpowiedz w skrzynce u ciebie Już powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 o jak ładnie!!!!Pokaż WIĘCEJ WSZYSTKIEGO:D - TAAAAAKI:jawdrop: dom zasługuje na porządną fotorelację!!!! W salonie masz oprawy Nero, Beata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.01.2014 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 o jak ładnie!!!! Pokaż WIĘCEJ WSZYSTKIEGO:D - TAAAAAKI:jawdrop: dom zasługuje na porządną fotorelację!!!! W salonie masz oprawy Nero, Beata? Massive nero Jak posprzątam zabawki z salonu to zrobie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.01.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Beatko gdzie kupilas zaslony, ja chce takie do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.01.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 beatko gdzie kupilas zaslony, ja chce takie do sypialni. ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.01.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja też czuję niedosyt zdjęciowy . Wszystkiego najlepszego Beato dla Ciebie i Twoich Bliskich w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.01.2014 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zgadzam się z Julianną ,więcej zdjęćA wogóle nie odzywałam się od świąt ,wszystkiego najlepszego w Nowym domu w Nowym roku.Mam nadzieję ,że święta były magiczne .A ja też muszę wkleić zdjęcia ,bo mam prawie skończony kibelek na dole,brakuje listw ,wieszaczka na ręcznik i dodatków.Beata jaki kolor ściany widać w tle ostatniego zdjęcia S1500N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cześć Basiu - dawno Cię nie było.Faktycznie Ty i Beata powinnyście zaktualizować zdjęcia, Wasze przepiękne i oryginalne domy powinny nam zostać znowu pokazane!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.01.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Zgadzam się z Julianną ,więcej zdjęć A wogóle nie odzywałam się od świąt ,wszystkiego najlepszego w Nowym domu w Nowym roku.Mam nadzieję ,że święta były magiczne . A ja też muszę wkleić zdjęcia ,bo mam prawie skończony kibelek na dole,brakuje listw ,wieszaczka na ręcznik i dodatków. Beata jaki kolor ściany widać w tle ostatniego zdjęcia S1500N? Basiu, Tobie tez wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Świeta były ok, razem wszyscy wiec oczywiście cudnie. Uwielbiam być we czwórkę Basiu, pokaz koniecznie kibelek Kochane, ja nie mam co pokazywać - wiatrołap nieskończony wciąż - wczoraj wybieraliśmy tapete dopiero, nadal nie ma siedziska. Lazienka gorna - wydrukowałam zdjecie z wakacji i wyszlo jak obrazek z IKEA, bez szału, wiec jest do wymiany Sypialnia - meble IKEA, nie ma zabudowy k-g która zaprojektowałam, pokoj małego pokazywałam, hol tez. W jadalni sa lampy ale nie ma biblioteki wciąż także niebardzo mogę Wam cos pokazac. A ta kanapa w salonie to stara wymięta IKEA i na razie poki dzieci nie będą większe zostanie ta. Mój synek lubi wcierać w nia roznosci...nowe bez sensu teraz kupować. Brakuje mi tez dwóch krzeseł do stolu w kuchni... Hol na dole i nowe szafy i konsolke pokazywałam Brakuje nam oprócz tego co wymieniłam drewna na elewacje, ogrodzenia i projektu ogrodu. Mnostwo pracy jeszcze przed nami na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.01.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Beatko,a masz lampy nad wyspą w kuchni???? Jestem ciekawa, co wybrałaś.Pokaż koniecznie jadalnię, skoro masz oświetlenie:)Pokoik córeczki gotowy??? A w ogóle to może zebrałabyś wszystkie zdjęcia w jednym miejscu? Tak lubię do Ciebie wracać i oglądać piękne wnętrza, ale trudno skakać po całym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djcezar 05.01.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Scianka stoi na kwadratowych rurach 40x40 mm. Szyba w korytarzu jest klejona warstwa 6mmx2 a w salonie hartowana 10 mm i te kosztowaly cos kolo 3 tys. Witaj A myślałem, że jest odwrotnie, w salonie klejona 12 a na górze hartowana, powiedz czym było to podyktowane, dedykacją szklarza czy może względy ekonomiczne? Szyby szklarz zamawiał czy może zamawiałaś internetowo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.01.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witaj A myślałem, że jest odwrotnie, w salonie klejona 12 a na górze hartowana, powiedz czym było to podyktowane, dedykacją szklarza czy może względy ekonomiczne? Szyby szklarz zamawiał czy może zamawiałaś internetowo? Pozdrawiam Nie, na gorze klejona i hartowana a w salonie tylko klejona. Oczywiście ekonomiczne względy. Szklarz sam zamawial, pomogl nam tez w montażu szyb w salonie bo cholernie ciężkie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.01.2014 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Mam lampki w zasadzie a nie lampy. Tak długo szukałam ze stracilam cierpliwości i kupiłam takie maleństwa. Daja fajne swiatlo wiec sa w sumie ok ale powinny być bez watpienia większe. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.01.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ładnie, chociaż faktycznie maluszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.01.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A nie myślałaś o takich?: http://www.nowodvorski.com/Oferta?category=8966&act=list widziałam je na żywo - bardzo ładne, lekkie, a przy tym niedrogie, jak na lampy w stylu loftowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Są jeszcze podobne w LM, i duże i małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts