Beata Weronika 06.01.2014 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A nie myślałaś o takich?: http://www.nowodvorski.com/Oferta?category=8966&act=list widziałam je na żywo - bardzo ładne, lekkie, a przy tym niedrogie, jak na lampy w stylu loftowym. Rzeczywiscie fajne...ale wiesz Sharlot ze jakos teraz niebardzo pasuje mi industrialny styl do salonu. Bardziej zrobilo się jakos klasycznie i nawet mi się podoba. Zołty duzy zegar jest mi potrzebny i zamiast czerwonej starej kanapy dam cos w bezach i do tego jeden malinowy fotel tapicerowany. Pokoju córeczki jeszcze nie ruszyłam. Zreszta dziecko moje starsze tak mało przebywa w swoim pokoju ze spokojnie przyjmie do niego siostrę bo wlasciwie to będzie tylko na noc. Poki co coreczka z nami w sypialni spi w swoim łóżeczku I tak zostanie myslę do roku albo ciut dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.01.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Muszę Wam powiedzieć ze mamy coś takiego jak system inteligentnej instalacji. I to jest super. Widze on-line temperaturę w każdym pomieszczeniu i mogę w laptopie tym sterować, zmniejszać albo zwiększać albo zaprogramować kiedy ma się włączyć, wyłączyć. Mamy dwie pompy do podgrzania wody. Na górze pompa przez caly dzień jest wyłączona, wlacza się na kąpanie wieczorne. Kontrolujemy zużycie gazu i póki co jest ok Koszty utrzymania wynoszą w zimę tyle ile mieszkanie 80 metrowe w Warszawie A w lato będzie sporo mniej Oby tak dalej Ciekawa jestem jak u innych to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.01.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Cześć Beata!no to przyznaj się, ile płacicie za gaz??? A w ogóle miałam Cię pytać, jak sprawują się deski na ogrzewaniu podłogowym?I jak z utrzymaniem białej pełnej balustrady? Obłożyłaś ją drewnem, czy to jest k-g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.01.2014 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Cześć Beata! no to przyznaj się, ile płacicie za gaz??? A w ogóle miałam Cię pytać, jak sprawują się deski na ogrzewaniu podłogowym? I jak z utrzymaniem białej pełnej balustrady? Obłożyłaś ją drewnem, czy to jest k-g? W grudniu 500 zl i w styczniu powinno być to samo chyba ze będzie codziennie w nocy po -15. Niezle nie? Dom ma 220 metrów. Ale to dlatego ze w dzień gora jest wylaczona. Grzeje tylko w łazience gornej ale tak minimum. W nocy tylko w określonych godzinach grzeje. Jest za to baaaardzo sucho i boje się wlasnie o deski. Ogolnie podlogowka super - jest cieplutko i w nogi bardzo przyjemnie. W salonie mamy 3 metry wysokości i jest naprawdę cieplo. Myslalam ze będzie duuzo gorzej ogrzać taki dom. Barierka - biala ale tam dzieci nie szaleją, wiec jest jak było - czysto biala. Młody tylko rzuca samochodami i klockami o podloge i zrobily się takie mikro dziurki Niestety. Ale absolutnie nie chciałabym mieć gresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.01.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 W grudniu 500 zl i w styczniu powinno być to samo chyba ze będzie codziennie w nocy po -15. Niezle nie? Dom ma 220 metrów. Ale to dlatego ze w dzień gora jest wylaczona. Grzeje tylko w łazience gornej ale tak minimum. W nocy tylko w określonych godzinach grzeje. Jest za to baaaardzo sucho i boje się wlasnie o deski. Ogolnie podlogowka super - jest cieplutko i w nogi bardzo przyjemnie. W salonie mamy 3 metry wysokości i jest naprawdę cieplo. Myslalam ze będzie duuzo gorzej ogrzać taki dom. Barierka - biala ale tam dzieci nie szaleją, wiec jest jak było - czysto biala. Młody tylko rzuca samochodami i klockami o podloge i zrobily się takie mikro dziurki Niestety. Ale absolutnie nie chciałabym mieć gresu. super ze deska sie sprawdza, bo ja cały czas się zastanawiam. Ja mam troche mniej metrów ale teraz za grudziń i styczeń powinin być rachunek tez na poziomie 1000 zł za oba miesiace...u nas jeszcze wiatr hula nieszczelnościami wiec licze ze jeśli nie będzie mniej to bedzie cieplej póżniej- na dole jest jakies 21 stopni a na górze 22-22,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.01.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Super wynik - ja też zakładam koszty na poziomie 500 zł za gaz miesięcznie - i będę bardzo zadowolona, jeśli kwota będzie w tych granicach. Beatko, deski masz przepiękne, szkoda, że synek je trochę eksploatuje, ale mam nadzieję, że nie za bardzo. A w ogóle to miałaś salon pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.01.2014 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 super ze deska sie sprawdza, bo ja cały czas się zastanawiam. Ja mam troche mniej metrów ale teraz za grudziń i styczeń powinin być rachunek tez na poziomie 1000 zł za oba miesiace...u nas jeszcze wiatr hula nieszczelnościami wiec licze ze jeśli nie będzie mniej to bedzie cieplej póżniej- na dole jest jakies 21 stopni a na górze 22-22,5 Ivy a grzejecie teraz non stop? Potem będziesz zuzywac gaz jeszcze na podgrzanie codziennej wody. Prysznic, pralka, zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.01.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Ivy a grzejecie teraz non stop? Potem będziesz zuzywac gaz jeszcze na podgrzanie codziennej wody. Prysznic, pralka, zmywarka. teraz juz jest prawie normalnie to co teraz ucieka dziurami potem pojdzie na dodatkowe mycie. do pralki i zmywarki tylko zimna ogolnie jestem bardzo zadowolona z wyniku a qiem ze moze byc jeszcze odrobinę lepiej Edytowane 24 Stycznia 2014 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 24.01.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 teraz juz jest prawie normalnie to co teraz ucieka dziurami potem pojdzie na dodatkowe kompanie. do pralki i zmywarki tylko zimna ogolnie jestem bardzo zadowolona z wyniku a qiem ze moze byc jeszcze odrobinę lepiej No tak Gaz tylko do prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.01.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Beata to gratulacje, co to za pompy do podgrzania wody?mówisz o pompach cyrkylacyjnych wody do obiegu? Beata a jakie macie zużycie prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 24.01.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Beata to gratulacje, co to za pompy do podgrzania wody?mówisz o pompach cyrkylacyjnych wody do obiegu? Beata a jakie macie zużycie prądu? Tak, i ta na gorze wlacza się tylko wieczorem, przez noc nie pracuje. Na gorze jest czujnik ruchu, jak tam jesteśmy pompa się wlacza, jak jesteśmy na dole nie pracuje. Na razie 100 zl za prad. Ale nie mamy oświetlenia zewnętrznego jeszcze. Glownie wlaczamy ledy. A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Beata, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.01.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Czy ktoś z czytających ten dziennik może polecić dobre garnki??Muszę takowe zakupić dla kogoś a się nie znam.Girls?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.01.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 określ czy na indukcję i czy cena nie gra roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.01.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 określ czy na indukcję i czy cena nie gra roli Hej, nie na indukcje, to garnki nie dla mnie. Nie no cena jakas ludzka ma być...Jakie firmy sa godne polecenia? Ktos się zna? Bo ja wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 30.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kup zestaw szybkowarów firmy Fagor. Ja mam taki: http://www.mixelectronics.pl/fagor-innova-in-6x1-71703 Ale widzę, że jest chyba nowsza wersja: http://www.mediamarkt.pl/szybkowar-fagor-future-in-6x1,id-255489 Od kiedy go mam jestem mistrzynią szybkich obiadów. Przykład? Golonka lub flaki w 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 07.02.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Dzien dobry.Basia mnie skierowała do Ciebie a mianowiace szukam drzwi wewnętrznych i podobno ona ma te co Ty.Jesli mozesz podaj prosze nazwe i kolor i mniej wiecej cene jaką powinienem zapłacic za sztukę.czy mozna te drzwi zobaczyc u Ciebie w dzienniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.02.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Radku kolor to Ral 9010 ,drzwi firmy korona spod Częstochowy http://www.korona-drzwi.com koszt około 1900 zł za sztukę ja kupowałam tutaj: 535 500696 Bilski w TTW na Roździeniu.Ja mam część drzwi 90,80,70, mam z chowanymi zawiasami i nie,więc ciężko mi powiedzieć za ile jest sztuka.To wszystko zależy od szerokości opasek,zadzwoń to Ci facet wyceni.Powiedz,że skierowały cię kuzynki Beata i Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 08.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 O widzisz dzięki na pewno 100 x tam przechodziłem w tygodniu tam wpadnę pogadam policzymy zobaczymy. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0winked.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.02.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja też ostatnio jestem w kontakcie z Panem Robertem i coraz bardziej skłaniam się do drzwi takich jak ma Beata, tylko śnieżnobiałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts