anniia 04.01.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Pestko, Bardzo dziękuję za odpowiedź - poczytam niewątpliwie bloga. Kominek będzie montował mi tata, który już kilka kominków zmontował - wątpliwości były tylko co do komina i braku wyczystki. pozdrawiam, ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.05.2015 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Hej, ciekawe czy ktoś tu jeszcze wchodzi...Robimy taras.Wyszlo nam 14 metrow i trochę mało się wydaje...Ile powinien mieć taras żeby zmiescily się i stol i 6 krzeseł i może jakies lezaki?? Ktos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Najprościej weź sznurek i patyczki. Powbijaj w trawnik, rozciągnij sznurek i będziesz mogła określić przestrzeń, którą potrzebujesz. Ja mam 8 m x 3 m. lukasz69karolina, Andariel, Chloe też są teraz na etapie tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.05.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Hej, ciekawe czy ktoś tu jeszcze wchodzi... Robimy taras. Wyszlo nam 14 metrow i trochę mało się wydaje...Ile powinien mieć taras żeby zmiescily się i stol i 6 krzeseł i może jakies lezaki?? Ktos wie? Wydaje mi sie ze na to wszystko odrobinę mało ja mam ok 16m2 i chyba tyle elementów niw wejdzie raczej na tej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adeptus3 07.01.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Co to za Podloga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adeptus3 07.01.2016 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Mam pytanie, co to za Podloga w hollu - jakie płytki ? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts