_bogus_ 01.04.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ponieważ nie ma więc zakładam wątek z komentarzami. 1) Emil - trzymam kciuki za powodzenie budowy 2) Co do kolejności: u mnie było - instalacje, 2 dni przerwy, okna+drzwi, 2 tyg. przerwy, tynkowanie. Ponieważ okna wstawiałem w lutym nie miałem wyjścia i musiałem tak zrobić by zacząć pracować w środku. Właściwie jedyny problem jaki zaobserwowałem to wilgoć od tynków. Bez okien schłoby szybciej. Ale nie mógłbym robić innych rzeczy w środku (np. kłaść terakoty itd.). Oprócz otwartych okien, można jeszcze wziąć osuszacz. W Warszawie to ok. 50-60 zł/24 h. Z zamontowaniem okien i tynkowaniem znacznie później jest też ten problem że okna ukraść mogą. Ja instalowałem okna i drzwi jednocześnie. Ale jeśli nie jest to zamówienie w tej samej firmie to wydaje mi się nierealne by tak udało się te dwie rzeczy zsynchronizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 bogus - były juz komentarze do Emilowego domku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=24349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts