Przepiura 01.04.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 WitamMam pytanie dotyczące budowy ścian domu.Chciałbym sie poradzić z czego ją zrobić Chodzi mi o wybudowanie muru jak najtańszym kosztem .Widzę że budują z "kratówki" ( nie znam poprawnej nazwy),siporeksu oraz z jakiegoś pomarańczowego pustaka .Co waszym zdaniem jest najtańsze?PozdrawiamPrzepiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wega 01.04.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Jeżeli chcesz jak najtaniej, to obawiam się, że pozostaje Ci nasz poczciwy gazobeton... choć nie wiem czy akurat najlepszy Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 01.04.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witam. W ostatecznym rozrachunku najtańsza będzie ściana trójwarstwowa z gazobetonu lub ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość bud-bet 01.04.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 najtańszy będzie beton komórkowy(suporex), to jest w gruncie żeczy dosyć dobry materiał ,ciepły ,łatwo robić instalacje wew.,każdy murarz potrafi pracować w tej technologii , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 02.04.2004 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 WitamDzieki za odpowiedzi .Mogę jeszcze się dowiedzieć o cenach tych produktów ,chciałbym je porównać z cenami w moim regionie (wielkopolska).Jeszcze mam pytanie co to jest ten pomarańczowy pustak wielkością przypominający suporex. Widziałem w okolicy pare domków tym wybudowanych.pozdrawiamPrzepiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 02.04.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Pewnie keramzyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 02.04.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Albo porotherm.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts