xrrr82 01.04.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Czy korzystacie z wypozyczonych narzedzi ? Jesli tak to z jakich ? Ja zastanawiam sie nad wypozyczeniem betoniarki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wega 01.04.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Jeżeli mogę Ci radzić, kup używaną betoniarkę, będzie Ci potrzebna przez cały okres budowy aż do zagospodarowania placu budowy (np: podjazd, różne wylewki itp.). Potem możesz ją odsprzedać, może nawet bez straty. Wyjdzie Ci napewno taniej niż w wypożyczalni. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 01.04.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 to zależy jak ją będziesz używał, jak masz coś tam zalać na trochę to możesz wypożyczyć, albo lepiej pożyczyć, ale jak masz zamiar więcej jej używać, np. ja rozpoczeta budowa i przez najbliższe 3 lata będę ją używał do moich samodzielnych prac przydomowych, to lepiej kupić używaną nawet niedużą, potem odsprzedać i w sumie za podobne pieniądze ją sprzedaż za jakie kupiłeś. Nabyłem w dobrym stanie 80 litry za 500zł, poużytkuje trochę przez 3 lata i odsprzedam za podobną kasę...i nie będe pożyczał, albo kogoś prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 02.04.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 racja - popieram, kup używaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 02.04.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ja wypożyczałem zagęszczarkę i dużą wiertarkę, jak potrzebowałem wykuć sporą dziurę w ścianie fundamentowej z dobrej jakości bloczków betonowych. Ale są to sprzęty potrzebne chwilowo. Jeżeli chodzi o betoniarkę, to popieram przedmówców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 02.04.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 wypożyczam czasem jakiś sprzęt którego potrzebuje na jeden dzień (glebobryzarka, zagęszczarka) lub taki którego nie mam gdzie przechwywać ( przyczepka samochodowa) ale betoniarka potrzebna na dłuzszy czas sie po prostu nie opłaca... Miałem wypożyczyć piłę spalinową - ale okazało się że wypożyczenie na 8 dni to tyle samo co zakup nowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 02.04.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ja wypożyczałem jedynie wibrator do betonu i zagęszczarkę na podsypki. Urządzeń tych potrzebowałem jedynie na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts