PliP 13.08.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 To znak, że trzeba sobie jednak odpuścić tą naklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.08.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A ja tam naklejkę z chęcią bym przygarnęła, ale konta Naklejka nawet wyszukiwarka mi nie znajduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.08.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Prosimy zatem o adres jako prywatną wiadomość do: Redakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 15.08.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Prosimy zatem o adres jako prywatną wiadomość do: Redakcja. Ja już wysłałem adres do: Redakcja wczesniej. Czy mam to zrobić jeszcze raz czy poprzednia wiadomość z adresem będzie przyjęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.08.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Prosimy na wszelki wypadek na adres Redakcja wysłać. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Pomysł już był, jak Szanowna Redakcja pamięta. Tylko było to w czasach,gdy organizowaliście Zloty, Forumowicze się znali osobiście, wiele ich łączyło. Zapewne pamiętacie jak naklejki były rozchwytywane. Teraz wyskakujecie jak diabeł z pudełka (ktoś namierzył zakurzone pudło naklejek w piwnicy Redakcji ?) i ni stąd ni zowąd chcecie,żeby ludzie się nagle chcieli oznaczać". Sorry, to już nie to forum, nie te klimaty, nie ta bajka... 'wczujcie się " LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL - myślę, że pora,żeby to Redakcja się łaskawie wczuła ... Ciężko bardziej spieprzyć komunikat marketingowy Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.08.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Szanowna Nefer, forum służy wymianie doświadczeń, wielu Forumowiczów się buduje - to z myślą o nich wracamy do tego pomysłu. Bez marketingu, ale z przekonaniem dodajemy do forum jeszcze jeden, sprawdzony element ułatwiający wzajemne kontakty Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ale to nie tak,nie tak . Widać chyba różnicę gołym okiem, nie ? Ale to nie moje małpy :) Dorzućcie do czasopisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 15.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 ...Dorzućcie do czasopisma Do czasopisma nie bowiem zaledwie kilka może naście % tych co czytają formę drukowaną działa tu na forum. Wówczas onaklejkowały by się niewłaściwe osoby. Jesteś na forum - masz Naklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BreSsoN 19.08.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Po co te zbedne dyskusje, naklejka jest jaka jest, to nie pokaz mody. Mnie sie pomysl podoba, sam jestem czlonkiem wielu for i wiele razy dzieki naklejce na samochodzie wiedzialem ze jak zapytam o pomoc to ja otrzymam. Chcesz naklejke to bierz nie to nie, ja chetnie wezme nawet kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 21.08.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 kilka naklejek? bez przesady Czy ładna czy nie to rzecz gustu - ale mozna zorganizowac konkurs dla forumowiczów... wyłoniłby się najlepszy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 04.10.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Bardzo chętnie nakleję naklejkę na swojej tablicyjestem na etapie zalanego stropu piwnicy, i jej ocieplaniaoraz kończymy fundamenty w garażu, teraz czeka nas wylewka chudziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada615 26.10.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Fajny pomysł, mała naklejka a myślę,że może dużo. Czasu na pisanie niestety mi brak ale chętnie zaglądam na forum w poszukiwaniu wiedzy i sprawdzonych fachowców - naklejka da znak tym nieuczciwym , że fuszerka może kosztować ich dużo a społeczność forum ma siłę. Chętnie nakleję ją w widocznym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 07.11.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja tez nakleję, ale gdzie sie po nią w końcu zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.11.2012 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Zawsze: wystarczy wysłać adres do: Redakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.11.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Przeczytałem z uwagą to co wątek niesie i popieram w 100% Nefer. Były zloty,spotkania, kuligi,imprezy wśród forumowiczów a teraz znowu naklejka.To FM kiedyś tętniło życiem i nie tylko.Redakcja miała inne podejście do FM.Kiedyś w sieci zaprzyjaźnionych sklepów Gazeta była zawsze na półce teraz jej po prostu nima bo tak postanowiono ,będzie za to naklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 12.12.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Naklejkę otrzymałam, nawet dwie. Jedna do pamiatkowego albumo-pamiętnika budowy. Druga zawiśnie wiosną na tablicy. Póki co dom zasypany śniegiem.Dziękuję i pozdrawiam. Ps. Kuligowców zaproszę chętnie, ale nie mam na razie do czego. Pojeżdzić jest gdzie, ale grzańca nie ma gdzie się napić po kuligu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 13.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Naklejkę otrzymałam, nawet dwie. Jedna do pamiatkowego albumo-pamiętnika budowy. Dzięki za pomysł z tym aby dodać do Foto-Albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRQ69 21.12.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 No to i ja pewnie dorzucę się do naklejkowania. Tablica wyrośnie dopiero na wiosnę 2013, ale tablicę można upiększyć zawczasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.03.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 a ja bym proponowal urynkowanie tej naklejki, wszakze to jest reklama muratora! a za taka reklame trzeba zaplacic... skoro nam murator proponowal wstepnie "profil platny" za 12000 lub za 4000 to moze i naklejka powinna byc platna za 100x100cm - 12000 za 40x40cm - 4000 ceny sobie wymyslilem z czapki... tak jak i Budowia wymyslila w stosunku do nas swoja droga zainteresowanych zapraszam do lektury watku: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?35-Uwagi-o-naszym-Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts