Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naklejka FORUM MURATORA - pokaż, że jesteś stąd

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomysł już był, jak Szanowna Redakcja pamięta.

Tylko było to w czasach,gdy organizowaliście Zloty, Forumowicze się znali osobiście, wiele ich łączyło. Zapewne pamiętacie jak naklejki były rozchwytywane.

Teraz wyskakujecie jak diabeł z pudełka (ktoś namierzył zakurzone pudło naklejek w piwnicy Redakcji ?) i ni stąd ni zowąd chcecie,żeby ludzie się nagle chcieli oznaczać".

Sorry, to już nie to forum, nie te klimaty, nie ta bajka...

'wczujcie się " LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL - myślę, że pora,żeby to Redakcja się łaskawie wczuła ...

Ciężko bardziej spieprzyć komunikat marketingowy :)

Edytowane przez Nefer

Szanowna Nefer, forum służy wymianie doświadczeń, wielu Forumowiczów się buduje - to z myślą o nich wracamy do tego pomysłu. Bez marketingu, ale z przekonaniem dodajemy do forum jeszcze jeden, sprawdzony element ułatwiający wzajemne kontakty Forumowiczów.

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

Fajny pomysł, mała naklejka a myślę,że może dużo.

Czasu na pisanie niestety mi brak ale chętnie zaglądam na forum w poszukiwaniu wiedzy i sprawdzonych fachowców - naklejka da znak tym nieuczciwym , że fuszerka może kosztować ich dużo a społeczność forum ma siłę.

Chętnie nakleję ją w widocznym miejscu.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Przeczytałem z uwagą to co wątek niesie i popieram w 100% Nefer. Były zloty,spotkania, kuligi,imprezy wśród forumowiczów a teraz znowu naklejka.To FM kiedyś tętniło życiem i nie tylko.Redakcja miała inne podejście do FM.Kiedyś w sieci zaprzyjaźnionych sklepów Gazeta była zawsze na półce teraz jej po prostu nima bo tak postanowiono ,będzie za to naklejka.:bye:

• 4 weeks później...

Naklejkę otrzymałam, nawet dwie. Jedna do pamiatkowego albumo-pamiętnika budowy. Druga zawiśnie wiosną na tablicy. Póki co dom zasypany śniegiem.

Dziękuję i pozdrawiam.

Ps. Kuligowców zaproszę chętnie, ale nie mam na razie do czego. Pojeżdzić jest gdzie, ale grzańca nie ma gdzie się napić po kuligu.

• 2 months później...

a ja bym proponowal urynkowanie tej naklejki, wszakze to jest reklama muratora! a za taka reklame trzeba zaplacic...

skoro nam murator proponowal wstepnie "profil platny" za 12000 lub za 4000 to moze i naklejka powinna byc platna :)

za 100x100cm - 12000

za 40x40cm - 4000

ceny sobie wymyslilem z czapki... tak jak i Budowia wymyslila w stosunku do nas :)

swoja droga zainteresowanych zapraszam do lektury watku:

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?35-Uwagi-o-naszym-Forum