jaskowice1 18.07.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam Kupiłem ostatnio drzwi [ moderowano - reklama ]] I mam problem z dobraniem do Nich wkładki, kupiłem już drugą wkładkę i dalej jest zła :/ Jak dobrać wkładkę ? Czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.07.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) My też nie wiemy. Jeśli sądzisz że z tej reklamy można wyczytać takie dane jak rozstaw wkładki, to jesteś w błędzie.Najśmieszniejszy jest ten certyfikat europejski.. Zapytaj producenta - sprzedawcę jaki rozstaw wkładki jest potrzebny. Jeśli kupiłeś gdzie indziej klamkę, to zmierz potrzebny rozstaw wkładki np wg tego schematu:http://www.sklep.winkhaus.pl/sfer.aspx?s=pomiar_wkladki&b=3 Ps. A dobrze Ci tak, jak chcesz oszczędzić złotóweczki i kupujesz najtańsze drzwi przez internet, w dodatku bez osprzętu, to musisz cierpieć :Pp Edytowane 18 Lipca 2012 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.07.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 I jeszcze jedno:a co złego jest we wkładkach które kupujesz? Jeśli są za krótkie, to jest to banalnie proste jaką wkładkę potrzebujesz.. : wsuwasz to co masz, mierzysz ile brakuje, mierzysz wkładkę, dodajesz i masz IDEALNY WYMIAR. Na oko takie drzwi mają wkładkę w zakresie 30-35/50-55. Oczywiscie są to rozmiary większe i droższe od tego co jest w markecie w koszyku do 10zł.. I dobrze Ci radzę - kup lepszą wkładkę, bys za jakiś czas nie musiał pisać postu typu 'ratunku, nie mogę otworzyć drzwi!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel drzwi 03.08.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 :lol2:Do chińskich drzwi nic nie dokupisz tylko wymiana na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts