megapol_mg 18.07.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam, Właśnie zastanawiam się nad zakupem dachówki . W planie miałem płaską Creaton Domino , sprzedawca mnie namawia na NELSKAMP NIBRA G10 Co o niej sądzicie ???? różnica 15 zł na m2 .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaziii 01.08.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam, Właśnie zastanawiam się nad zakupem dachówki . W planie miałem płaską Creaton Domino , sprzedawca mnie namawia na NELSKAMP NIBRA G10 Co o niej sądzicie ???? różnica 15 zł na m2 . POZDRAWIAM Witam, Czy mógłbyś na priva podać mi namiary na firmę, która proponuje Ci dachówkę nibra g10 w tej cenie. Również zastanawiam się nad płaską dachówką. W grę jeszcze wchodzi koramic actua 10. Może to będzie najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemoth 02.03.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Hej,chciałbym podbić temat.też zastanawiam się nad Creaton Domino, Nibra G10 oraz ostatnio Koramic Actua.Chociaż przyznam, że jak oglądam płaskie dachówki to bardzo rzadko są one równo ułożone.Z tego co się orientowałem jest to wynik struktury płaskich dachówek. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierczek 18.03.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja widziałem równo położone dachówki płaskie I to nie tylko na wizualkach Taka dachówka jest bardzo popularna w Niemieckich miastach - tam sporo obiektów użyteczności publicznej stawia się właśnie w takim pseudo-nowoczesnym stylu. A czy faktycznie trudno się kładzie płaskie dachówki? Moim zdaniem nie trudniej niż normalne Ja kładłem samodzielnie już kilka rodzajów dachówek z Koramica i moim zdaniem system mocowania jest tam tak wymyślony, że trudno jest zamontować dachówkę krzywo. Kwestia raczej staranności i precyzji, a nie samego produktu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts