Qura 01.04.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Gdzie można w okolicach Warszawy, znaleźć atrakcyjne i "niedrogie" działki budowlane, lub takie na których w przeciagu kilku lat będzie można wybudować dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 01.04.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 niedrogie* to około 50 km od centrum * - czyli za 25 zł/m2 a tak apropos, to niedawno o tym pisali. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=23445&highlight= Pytanie zadał kurczak - to jakiś twój krewny Qura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 01.04.2004 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 a tak apropos, to niedawno o tym pisali. Pytanie zadał kurczak - to jakiś twój krewny Qura? Temat przeoczyłem, dzięki. Tego kurczaka nie znam, ale że to nie syn, to głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.04.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 W ostatnim czasie w poniedzialkowej Rzeczpospolitej jest taki przewodnik o podwarszawskich gminach, o cenach dzialek i mieszkan, o planach zagospodarowania itp. Ostatnio bylo o Podkowie Lesnej i Brwinowie, w najblizszy poniedzialek ma byc o Milanowku i Grodzisku, w nastepny o Bloniach i Ozarowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.04.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 niedrogie* to około 50 km od centrum * - czyli za 25 zł/m2 No bez przesady, my mamy tak daleko, właśnie ok. 50km od centrum, ale działki tutaj kosztują 5zł za metr. Nie sa budowlane, ale domy się budują Jednak podejrzewam, że Qurze nie chodzi o działki "na końcu świata"....Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.04.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 nasze osiedle lezy ok 30 km od centrum tyle ze na wschodzie, gryntu nielatwe (starozecze wisly) ale mozna cos fajnego kupic i sie pobudowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 02.04.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ja kupiłem w ub. roku działkę w markach k. Warszawy. Płaciłem po 68 zł za m kw. Cały teren jest przeznaczony pod budownictwo jednorodzinne. Wytyczone są ulice, prąd 50 m, woda, gaz - 200 m, kanalizacji nie ma. Działka znajduje się przy ulicy Akacjowej, prostopadłej do Granicznej w odległości ok. 1 km od głównej drogi na Białystok. W okolicy dużo się buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 02.04.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Powiat Legionowski: cisza z trzech stron pawdziwe lasy, bezpieczeństwo; C.S.Policji i Sztab Dywizji, oraz niedrogie działki np. w Chotomowie (od 80 z prądem) polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 02.04.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Też chciałam zaproponować okolice Legionowa, Chotomowa, ale ubiegł mnie migający Speedy Gonzalez, czyli mik99 COOL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.04.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Też chciałam zaproponować okolice Legionowa, Chotomowa, ale ubiegł mnie migający Speedy Gonzalez, czyli mik99 COOL! Zapraszam do Chotomowskiej grupy: bujący z legionowa i oklolic; razem kupujemy, doradzamy, wymieniamy się fachowcami...+ miła atmosfera polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Dzięki za miłe zaproszenie, napewno skorzystamy! Wiosenne uściski & pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 04.04.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Własnie przeliczyłam USD sprzed 3 lat na PLN i wychodzi mi że w Halinowie ( 24 km od centrum w kierunku Mińska) działke z full mediami mozna kupic za ok 70 zł.m. Oprócz gazociagu, wodociągu, kanalizacji i telefonu jest dojazd kolejka do wawy ( 25 minut do wschodniego) i piekna okolica pozdrawiamMwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.04.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Własnie przeliczyłam USD sprzed 3 lat na PLN i wychodzi mi że w Halinowie ( 24 km od centrum w kierunku Mińska) działke z full mediami mozna kupic za ok 70 zł.m. Oprócz gazociagu, wodociągu, kanalizacji i telefonu jest dojazd kolejka do wawy ( 25 minut do wschodniego) i piekna okolica pozdrawiam Mwanamke Halinów wita. Działka z aktualnym planem zagospodarowania, wszystkie media (oprócz kanalizacji - zaczynają za rok ) w ulicy, czyli 3 metry od mojego ogrodzenia = 60 zł/m2. A okolica, fakt, przepiękna. Houk, rzekłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.04.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Aha I wszystko (prawie) załatwiane jest "od ręki" a panie urzędniczki (panowie też o dziwo) przemiłe. Dla przykładu wpis do KW po akcie notarialnym dostałem po miesiącu - bez ponaglania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 04.04.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Jak za rok to nie tak źle - jak juz zaczęli to pociągną dalej. a ceny nadal widze przyzwoite - my płaciliśmy przy maksymalnie wariackim kursie USD Ale nie żałuje pozdarwiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.04.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Jak za rok to nie tak źle - jak juz zaczęli to pociągną dalej. Mwanamke Ojejku, nie zauważyłem Witaj sąsiedzie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 05.04.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Sąsiadko Nurni, sasiadko ale skąd miałeś wiedzieć .... Pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.04.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Sąsiadko Nurni, sasiadko ale skąd miałeś wiedzieć .... Pozdrawiam Mwanamke Można to przeczytać pod Twoim logiem. Wbrew pozorom to nie jest imię żeńskie Witaj sąsiedzie SĄSIAD cię wita. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 05.04.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 No uparł sie na tego sasiada jak słowo daję Mwanamke to nie imie ale gwarntuję,że nei jestem facetem pozdrawiam Mwanamke-Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.04.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 No uparł sie na tego sasiada jak słowo daję Mwanamke-Agnieszka Pardon, brak snu wychodzi. No to się rehabilituję: WITAJ SĄSIADKO Pozdrawiam Nurni-Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts