Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Hejka

od miesiaca jestem poiadaczka 1500 m dzialki w Lesznie. Juz nie moge sie doczekac na wycieczki rowerowe do puszczy kampinowskiej. :lol:

Cena 16USD/m2

Do Wawy jest ok 20 km. traska super-mam do wyboru albo przez Ozarow, albo Babice..

Tereny-super. Blisko do mojego ukochanego Bemowa :D

W ta strone zabudowa dopiero zaczyna sie rozwijac, ale naprawde blisko, tanio i bezkorkowo ! Sorry, ale zeby dojechac do Piaseczna krew mnie zalewa a tu 15 minutek i bede w domku

polecam

• 2 years później...
  • 1 year później...
  • 2 weeks później...
Własnie przeliczyłam USD sprzed 3 lat na PLN i wychodzi mi że w Halinowie ( 24 km od centrum w kierunku Mińska) działke z full mediami mozna kupic za ok 70 zł.m. Oprócz gazociagu, wodociągu, kanalizacji i telefonu jest dojazd kolejka do wawy ( 25 minut do wschodniego) i piekna okolica

pozdrawiam

Mwanamke

A gdzie mozna kupic tu dzialke za 70 zl.?Ta okolica kosztuje juz od dawna w granicach 200 zl /m˛

Własnie przeliczyłam USD sprzed 3 lat na PLN i wychodzi mi że w Halinowie ( 24 km od centrum w kierunku Mińska) działke z full mediami mozna kupic za ok 70 zł.m.

A gdzie mozna kupic tu dzialke za 70 zl.?Ta okolica kosztuje juz od dawna w granicach 200 zl /m˛

zawsze warto zerknąć na daty powstania postów ;)

w tym przypadku Nie 04/04/2004

• 6 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 2 years później...